trufelka 21.10.03, 10:19 Nie moge tej ksiazki nigdzie dostac powiedziano mi nie jest w druku Mieszkam w Australii. CZy ktos ma jakies rady gdzie moge ja kupic? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orvokki Re: Zapomniany Jezyk psow, autor Jane Fennel 21.10.03, 10:31 Może poszukaj w księgarniach internetowych, w Polsce ciągle jest w sprzedaży. A tytuł oryginału to "The Dog Listener". I Jan Fennel, nie Jane :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilka23 Re: Zapomniany Jezyk psow, autor Jane Fennel 22.10.03, 13:03 orvokki napisała: > Może poszukaj w księgarniach internetowych, w Polsce ciągle jest w sprzedaży. > A tytuł oryginału to "The Dog Listener". I Jan Fennel, nie Jane :) orvvokki wydaje mi sie ze tytul to: Forgotten language of dogs Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: Zapomniany Jezyk psow, autor Jane Fennel 22.10.03, 18:21 Tłumaczysz dosłownie? :) to zawodna metoda Informację zaczerpnęłam z wewnętrznej strony okładki pod hasłem tutył oryginału... teraz sprawdziłam też na stronach angielskich księgarni i na pewno podałam dobry tytuł. Jan Fennel inspirowała się książką Monty Robertsa The Man Who Listens to Horses, tytuł książki Fennel jak się zdaje nawiązuje do jego książki i metody, której Fennel wiele zawdzięcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: Zapomniany Jezyk psow, autor Jane Fennel IP: *.srg.vectranet.pl / 195.205.63.* 22.10.03, 21:47 ostatnio byla reklamowana w karusku: www.karusek.com.pl ZAPOMNIANY JĘZYK PSÓW W PRAKTYCE. JAK W 30 DNI ZBUDOWAĆ PRAWDZIWĄ WIĘŹ ZE SWOIM PSEM ? - Jan Fennel Wyd.Galaktyka 32.00 ZAPOMNIANY JĘZYK PSÓW - Jan Fennel Wyd.Galaktyka 32.00 Odpowiedz Link Zgłoś
trufelka Re: Zapomniany Jezyk psow, autor Jane Fennel 23.10.03, 14:13 dzieki duze:) bede szukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Zapomniany Jezyk psow, autor Jane Fennel IP: *.swic.dialup.inetia.pl 23.10.03, 23:41 Ksiazke mozna dostac w Merlinie.www.merlin.pl Kupowalem ostatnio i cena bardzo przystepna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: houston64 Re: Zapomniany Jezyk psow, autor Jane Fennel IP: 62.233.197.* 24.10.03, 13:32 wyslij mi adres na priva, to ci wysle. Mam dwa egzemplarze. houston64@o2.pl www.pieski.marka-pr.pl POMAGAJMY BEZDOMNYM ZWIERZETOM Odpowiedz Link Zgłoś
trufelka Re: Zapomniany Jezyk psow, autor Jane Fennel 24.10.03, 13:50 dzekuje bardzo houston :-))) ale juz udalo mi sie zamowic w ksiegarni. Odpowiedz Link Zgłoś