rudka-a 16.11.11, 19:35 mnie tam zasadniczo rybka, ale czy dla Ciebie nie bedzie lepiej, jak sie zdecydujesz, czys Ty kobita, czy facet? system pokazuje..napisalA... a na innym forum napisala/es... ...... czyżbym się mylił ? w jakim celu te podchody? ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicek_4 Re: Kicek 16.11.11, 19:44 To jak ta kicka... a czy przypadkiem nie jedno skoro wiesz. Wystarczy, że wiedzą Ci co mają wiedzieć. Masz jakieś ukryte zapędy, czy tak piszesz, aby był temat ? Odpowiedz Link
cieplanata Re: Kicek 16.11.11, 20:01 nie potrafie zrozumieć po jaką cholerę zakładałaś sobie inny nick, przeciez nie byłaś zbanowana, nikt z toba sie nie kłócił, raczej omijali niz dyskutowali, ej kicunia, kicunia Odpowiedz Link
kicek_4 Re: Kicek 16.11.11, 20:05 Ciii Flisy, bo siem wyda Nagrodą w całym pisaniu jest czyjś uśmiech i uścisk dłoni Dobrze patrzy się tylko sercem Tekst linka Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 16.11.11, 20:24 nagrodą jest to że jeszcze tu jesteś - kolejny taki lub inny numer i lecisz stąd bez tłumaczenia. Nie toleruję oszustów. Odpowiedz Link
kicek_4 Re: Kicek 16.11.11, 20:27 > nagrodą jest to że jeszcze tu jesteś - kolejny taki lub inny numer i lecisz stą > d bez tłumaczenia. Nie toleruję oszustów. Czując się wywołana do tablicy... czy inne osoby piszące pod męskimi nikami, a będące kobietami maja ulgi, czy osoby piszące pod kilkoma nikami, wchodzące co chwilę na innym niku tez tak mogą, poza tym, w którym miejscu złamałam regulamin, lub nieetykietę forum ? Zamiar żartów, rozmów, dobrej, przedniej zabawy jako żywo przyświeca Tobie, więc w czym problem ? Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 16.11.11, 20:33 Czując się wywołana do tablicy... czy inne osoby piszące pod męskimi nikami, a > będące kobietami maja ulgi, czy osoby piszące pod kilkoma nikami, wchodzące co > chwilę na innym niku tez tak mogą nie, u mnie takie osoby nie mogą. poza tym, w którym miejscu złamałam regulami > n, lub nieetykietę forum ? Owszem - np parę osób czuje się wprowadzonych w błąd lub nawet oszukanych. Zamiar żartów, rozmów, dobrej, przedniej zabawy j > ako żywo przyświeca Tobie, więc w czym problem ? nie zauważyłem, żeby to kogoś ubawiło, a dobrymi chęciami to jest piekło wybrukowane. Bawić się lubię - idiotycznych oszustów - gonię. Odpowiedz Link
kicek_4 Re: Kicek 17.11.11, 09:25 > a kto pyta ? Wujaszek Franio. Nadpobudliwy jest z toporem gania Tekst linka Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 17.11.11, 09:31 sorry, nie znam. pomyliłoś - to chyba będzie właściwa forma - adresy Odpowiedz Link
kicek_4 Re: Kicek 17.11.11, 10:05 > sorry, nie znam. pomyliłoś - to chyba będzie właściwa forma - adresy znasz, znasz.... doprawiliście jednemu rogi, żalił się, że mu żona nie daje i chodzi... ten wiesz z łodzi Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 17.11.11, 10:16 tym samym uznaję że jesteś całkowicie nienormalne i po prostu nie będę sobie psuł nerwów. Jeszcze raz poczytam coś co uznam za obraźliwe, obojętnie - mnie czy kogokolwiek z forum - po prostu stąd lecisz. Dożywotnio. Odpowiedz Link
kicek_4 Re: Kicek 17.11.11, 10:46 To nie moja wina, że ktoś się zabawia, skoro po forum chodzą takie słuchy więc wybacz, z tym nie do mnie. Są tacy co wiedzą więcej i widzą lepiej Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 17.11.11, 11:09 weź się palnij i to tak konkretnie - przypieprzyłaś się do mnie dwa lata temu - ani cię znam ani uważam - znajdź sobie inny obiekt urojeń bo naprawdę zaczyna mnie to wkurwiać. Odpowiedz Link
kicek_4 Re: Kicek 17.11.11, 11:17 > weź się palnij i to tak konkretnie - przypieprzyłaś się do mnie dwa lata temu - > ani cię znam ani uważam - znajdź sobie inny obiekt urojeń bo naprawdę zaczyna > mnie to wkurwiać. Nie myśl, że jesteś wyjątkowy i zachwyca pisanie akurat z Tobą ( lubię wyzwania ), a z tego co mi wiadomo, lubisz pisać tak, aby jak najbardziej wkurzyć, nie ze mną te numery Bruner Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 17.11.11, 11:25 jestem tolerancyjny i cierpliwy. Rozumiem problemy chorych psychicznie. Ale w tym momencie moja tolerancja i cierpliwość się skończyły. wypad z baru - i nie życzę sobie widzieć cię więcej na którymkolwiek z moich forów. po prostu goń się. Odpowiedz Link
delkos Re: Kicek 17.11.11, 14:55 Koguciku, głupota pewnego rodzaju jest pod ochroną. dobrze, że nie zostałeś posądzony o zablokowanie konta bankowego. Takie samo prawdopodobieństwo. Podejrzewam, że delikwentce poczta się wściekła, bo za dużo było tych kont i coś w końcu zwariowało. Zdarza się a zwłaszcza w przypadku nie najnowszych kompów. (albo w gmailu, kiedy znów coś ulepszają) Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 17.11.11, 14:58 albo nie wszyscy mogą do mnie pisać cześć Delkosiu Odpowiedz Link
llmirka Re: Kicek 17.11.11, 15:12 Delkosie, tylko człowiek odczyta taką ikonkę, ludź tego nie zrozumie Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 16.11.11, 20:22 no, teraz przed wejściem każdy spuszcza spodnie ... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 17.11.11, 09:15 nie przez głowę od dziś komisja bab sprawdza każdego nowo przybyłego czy ma jaja ...panienki ja sprawdzę Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kicek 17.11.11, 20:04 ...pisze się - trzyma jaja a nie czy ma jaja Ileż razy jeszcze mam Ciebie poprawiać, Kogucie, hę? Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 17.11.11, 21:02 ja nie wiem kto Cię trzyma za jaja, ja wiem że chcę wiedzieć CZY MA jaja Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 16.11.11, 20:21 a Ty nie zapominaj że jesteś na moim forum, albo się zachowuj, albo stąd znikniesz Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kicek 17.11.11, 04:54 kicek_4 napisała: > To jak ta kicka... a czy przypadkiem nie jedno skoro wiesz. Wystarczy, że wiedz > ą Ci co mają wiedzieć Ci, co maja wiedziec....hm...a reszte mozna kiwac i bawic sie w najlepsze. Przypadkiem nie wiem, bo raz piszesz jak facet, drugim razem, jak kobieta. Zdecydowac sie nie mozesz? No, nic...daj znac, jak sie zdecydujesz Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 17.11.11, 09:12 akurat dziś podają w radiu że zostaną uproszczone procedury zmiany płci - może się wreszcie zdecyduje kim jest. Odpowiedz Link
rudka-a i jeszcze jedno 17.11.11, 05:00 Masz jakieś ukryte zapędy, czy tak piszesz, aby był tema > t ? Swoje zapedy kontroluje...w przeciwienstwie do Ciebie. ) Odpowiedz Link
kicek_4 Re: i jeszcze jedno 17.11.11, 08:35 > Swoje zapedy kontroluje...w przeciwienstwie do Ciebie. ) > Cholibka )))))))))))))))))) Rudziu słońce ty moje, toż wstajesz nad ranem, aby mi to napisać. czujesz miętę przez rumianek, och jak pachnie Uroda twa i moje pióro cóż może łączyć ? nasz wspólny urok gdy kokietujesz mnie wzrokiem wodzisz tak rozkochujesz jako czarodziej grasz znów od rana jak dobry gracz nęcisz uwodzisz wzbudzając żar piszę do ciebie tych klika zdań moja najdroższa, ach femme fatale twój czar uwodzi mnie bez pamięci w ognistych zorzach dwa fajerwerki znowu dla ciebie straciłem głowę przez twoje oczy bardzo zmysłowe nic nie dorówna z twoją urodą ni żadna proza, ni wiersz królowo Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: i jeszcze jedno 17.11.11, 09:14 moja cierpliwość ma swoje granice..... Odpowiedz Link
kicek_4 Re: i jeszcze jedno 17.11.11, 10:09 niemożliwe, to ja pójdę do nieba z butami zapowiada się ciekawie Odpowiedz Link
kicek_4 Re: i jeszcze jedno 17.11.11, 10:47 Każdy sądzi według siebie i tym optymistycznym akcentem żegnam. DMN. Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: i jeszcze jedno 17.11.11, 11:10 i mam nadzieję że wreszcie definitywnie Odpowiedz Link
kicek_4 Re: Kicek 16.11.11, 20:23 Nie żartuj, Twoje forum, toż mnie szczęście spotkało )))))))))))) Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 16.11.11, 20:25 no tak wyszło że moje co, widać w pozycji założyciel Odpowiedz Link
flisy1 Re: Kicek 16.11.11, 20:30 kogucik-2972 napisał: > no tak wyszło że moje co, widać w pozycji założyciel No jakby to,,,w tej pozycji stoi kogucik-29.72 ,subtelna krokpka tam jest Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 16.11.11, 20:34 przerywnik, żeby kur....a nie wstawiać ale sekret to te cyfry - ci co potrzeba wiedzą o co chodzi Odpowiedz Link
kicek_4 Re: Kicek 16.11.11, 20:41 > no tak wyszło że moje co, widać w pozycji założyciel Proszę Cię nie dzisiaj, oglądałeś o dziecku na sopockim molo. Odpowiedz Link
leziox Re: Kicek 16.11.11, 20:54 Osoby zainteresowane i tak wiedza kto to Kicek. Stylu pisania zmienic nie mozna za cholere. Odpowiedz Link
kicek_4 Re: Kicek 16.11.11, 21:01 I za to Cię Leziu lubię. Mamy coś wspólnego To najnowsza piosenka, płyta wyszła w październiku. Słucham ją pierwszy raz. Miłego wieczoru Coldplay feat. Rihanna - Princess Of China Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kicek 16.11.11, 21:24 no niestety - ja się na początku nabrałem, styl puścił dwa dni potem Odpowiedz Link
kicek_4 Re: Kicek 16.11.11, 22:19 > no niestety - ja się na początku nabrałem, styl puścił dwa dni potem Tatuś zawsze mi powtarzał; Synu w życiu trzeba być twardym, a nie miętkim )) Nie szkodzić to przewodnie motto mojego życia )) nad brzegiem Bałtyku w białej sukience lnianej, która sięgała do kostek siedziała a fale obmywały jej stopy wiatr rozwiewał długie rozpuszczone włosy i spoglądając na złociste zachodzące słońce delektowała się magicznym widokiem a obok niej siedział on rzucał kamyczki daleko przed siebie; - jako miły powrót w lata dzieciństwa patrząc na swoją towarzyszkę westchnął; - nie dowierzam tyle się wydarzyło, nie spodziewałem się że nadejdą chwile gdy będę siedział blisko koło Ciebie i będziemy rozmawiać jako przyjaciele siedząc położyła głowę na ramieniu uśmiech błąkał się w zakamarkach jego ust w tym szczęściu Tekst linka Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kicek 17.11.11, 17:30 Jeszcze tego by brakowalo, zeby mi ktos mowil, kiedy mam pisac na forum. Odpowiedz Link