fenikss.2972 26.10.13, 23:02 no bo wreszcie wracamy do dobrego czasu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenikss.2972 Re: się wyśpię 26.10.13, 23:06 boś niereformowalna rudka-a napisała: > Ja zostaję przy starym Odpowiedz Link
rudka-a Re: się wyśpię 26.10.13, 23:08 Po kiego kombinujemy z tym czasem? takie dawanie i..odbieranie ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: się wyśpię 26.10.13, 23:09 to ja się cieszę, że teraz dają rudka-a napisała: > Po kiego kombinujemy z tym czasem? takie dawanie i..odbieranie ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: się wyśpię 26.10.13, 23:18 ...nie będzie Ci tak wesoło, kiedy zabiorą a nie lepiej zniesc to? ) zdecydowałby sie Donek Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: się wyśpię 26.10.13, 23:21 w wielu krajach Europy już dawno znieśli aleeeeeeeeeeeeeeee u nas ciemnota i już Odpowiedz Link
rudka-a Re: się wyśpię 27.10.13, 08:08 Może i przyda się ta godzinka, kiedy za oknem plucha będzie ale ładujmy akumulatory - jest piękny, ciepły i słoneczny dzień ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: się wyśpię 27.10.13, 08:45 wstałam wpół do ósmej , patrzę a tu wpół do siódmej )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: się wyśpię 27.10.13, 09:08 Pierwsze 'wstanie' miałam o 4.28.. Borys już staruszek i domaga się wcześniejszego oprózniania pęcherza. Jak dobrze, że człek w chałupinie mieszka, bo musiałabym maszerować w szlafroku wzdłuż klatek schodowych ) a tak - cyk uchylam drzwi i sam sie wyprowadza ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: się wyśpię 27.10.13, 09:49 O, tak bez tego ) sam sobie sterem, żeglarzem i okretem chodzi gdzie chce, jak chce. Całkowity luzik, a kiedy już przemaszeruje swoimi ścieżkami, kładzie się na kocyku położonym na schodach i filuje w stronę ulicy. Tylko listonosz, ksiądz, zakonnica sa w stanie zmusić go do uporczywego jazgotu ) Odpowiedz Link
izydor88 Re: się wyśpię 27.10.13, 10:33 Pozdrowienia dla Borysa I...jeszcze raz bardzo przepraszam. Ja mam po prostu "specyficzne poczucie humoru",które sprawdza się w mojej rodzinie i środowisku,ale w szerszych kręgach czasami nie. No i - za stara jestem,żeby się zmieniać,ale postaram się włączyć hamulce Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: się wyśpię 27.10.13, 10:40 oboje wiemy, plus Ruda też - że to nie była kwestia spaczonego poczucia humoru, tylko kolejna próba rozkręcenia aferki o jakieś zamierzchłe czasy pisałem wczoraj o zasadach na forum, ale jakoś Ci się pominęło tą kwestię Kiedy dołączyłaś do forum, pisałem też o tym, że tu nie ma miejsca na przenoszenie afer też jakby Ci wyleciało z pamięci widać, po prostu nie każdy potrafi się bawić i tyle a przez chwilę fajnie mi się z Tobą pisało i myślałem, że poruszamy całkiem istotne kwestie izydor88 napisała: > Pozdrowienia dla Borysa > I...jeszcze raz bardzo przepraszam. > Ja mam po prostu "specyficzne poczucie humoru",które sprawdza się w mojej rodzi > nie i środowisku,ale w szerszych kręgach czasami nie. > No i - za stara jestem,żeby się zmieniać,ale postaram się włączyć hamulce > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: się wyśpię 27.10.13, 10:41 listonosz...............rozumiem ksiądz ....................... no niech będzie ale co mu pingwin zrobił ?? rudka-a napisała: > O, tak bez tego ) sam sobie sterem, żeglarzem i okretem chodzi gdzie c > hce, jak chce. Całkowity luzik, a kiedy już przemaszeruje swoimi ścieżkami, kła > dzie się na kocyku położonym na schodach i filuje w stronę ulicy. Tylko listono > sz, ksiądz, zakonnica sa w stanie zmusić go do uporczywego jazgotu ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: się wyśpię 27.10.13, 11:51 o .....drobny zgrzyt historii.... 1zorro-bis napisał: > a o co z Izydorem,.....biega? > Odpowiedz Link