fenikss.2972 15.11.13, 21:04 kto mi strzelił numerek ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 21:19 Chyba nikt się nie przyzna tak w ciemno..bo nie powiedziałeś, co będzie nagrodą za strzelenie )) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 21:22 bo nie będzie nagrody tylko kara rudka-a napisała: > Chyba nikt się nie przyzna tak w ciemno..bo nie powiedziałeś, co będzie nagrodą > za strzelenie )) > Odpowiedz Link
rudka-a Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 21:41 No, to wszystko juz jasne )) Chyba założe wątek o..niewdzięczności ))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:22 a żebyś kankana na rzęsach odtańczyła i założyła wątków 15 to i tak nie usunę...........a nie, chwila - nie ta kwestia .... to i tak nie zmienię zdania rudka-a napisała: > No, to wszystko juz jasne )) > Chyba założe wątek o..niewdzięczności ))) Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 21:46 Hehehe to był nowy numer pani domu : Cokolwiek to znaczy Odpowiedz Link
rudka-a Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 21:49 Ojjj, jak dawno Cie nie było Agrafciu ))) Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:03 rudka-a napisała: > Ojjj, jak dawno Cie nie było Agrafciu ))) A no widzisz Rudziu jak to jest, czas leci, włosów ubywa, kilogramów przybywa ale nie dajemy się ! ))) Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:12 Fryzjer mnie już strzyże dwie minuty. Ale drań 12 zetów dalej kasuje! Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:36 grzech_o_1 napisał: > Fryzjer mnie już strzyże dwie minuty. Ale drań 12 zetów dalej kasuje! No pacz Pan, u nas fryc pcie meską tnie za 15 ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:14 Nic, a nic cofnąc ten czas sie nie chce )) nawet nie wspominaj o kg ))) to chyba wina luster, że co popatrzę w nie, to szerzej ))))))) Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:34 rudka-a napisała: to chyba wina luster, że co popatrzę w nie, to s > zerzej ))))))) Ty to się Rudziu kochana, przeglądasz chyba w jakimś krzywym zwierciadle )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:40 jakies takie wychodzą mi Agrafciu krągłe widoki ))) chyba se fundnę takie wyszczuplajace Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:42 rudka-a napisała: > jakies takie wychodzą mi Agrafciu krągłe widoki ))) Albowiem Ty Córko, masz pewnikiem źle dobrane okulary, inne wytłumaczenia nie widzę )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:49 oki mogą szwankować, tylko dlaczemu te dżinsy takie jakies ciasne??? i dwa biusty sie robią?? tam sciśnie, tu wylezie Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:54 rudka-a napisała: > i dwa biusty sie robią?? Co Ty się martwisz, biustów nigdy za wiele Odpowiedz Link
rudka-a Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 23:04 No, wiem, że od przybytku głowa nie boli, aleee.. se sznurowadeł nie mogę zobaczyć )))))) Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 23:12 rudka-a napisała: > se sznurowadeł nie mogę zobaczyć > > )))))) Znaczy, lustrzycę masz ? Nie wierzę... ))))))))))) Odpowiedz Link
hardy1 Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 23:15 ... ja bym poradził, co zrobić z jednym biustem, aby sznurowadła dojrzeć, ale Rudka by mnie żywym ogniem spaliła, więc przed doradzeniem zwijam się spać Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 23:17 hardy1 napisał: > ... ja bym poradził, co zrobić z jednym biustem, aby sznurowadła dojrzeć, ale R > udka by mnie żywym ogniem spaliła, więc przed doradzeniem zwijam się spać Czy tu można dopatrywać się tchórzostwa ) Odpowiedz Link
rudka-a Hardyyyyyy...wracajjjjj :)))) 15.11.13, 23:22 nie chcem, ale muszem, to usłyszeć AAgrafcia też chce wiedzieć!! )))))))))) Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Hardyyyyyy...wracajjjjj :)))) 15.11.13, 23:25 rudka-a napisała: > nie chcem, ale muszem, to usłyszeć > AAgrafcia też chce wiedzieć!! )))))))))) MY-CHCEMY-WIEDZIEĆ-MY-CHCEMY-WIEDZIEĆ-MY-CHCEMY-WIEDZIEĆ !!! (wuwuzele w tle ) ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Hardyyyyyy...wracajjjjj :)))) 15.11.13, 23:27 mówiłem, że się wystraszy rudka-a napisała: > nie chcem, ale muszem, to usłyszeć > AAgrafcia też chce wiedzieć!! )))))))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Hardyyyyyy...wracajjjjj :)))) 15.11.13, 23:33 fenikss.2972 napisał: > mówiłem, że się wystraszy Kiedy mówiłeś, bo nie słyszałam Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Hardyyyyyy...wracajjjjj :)))) 15.11.13, 23:45 se trąbkę do ucha kup rudka-a napisała: > fenikss.2972 napisał: > > > mówiłem, że się wystraszy > > Kiedy mówiłeś, bo nie słyszałam Odpowiedz Link
hardy1 Re: Hardyyyyyy...wracajjjjj :)))) 16.11.13, 06:21 ...do ucha od garnka Co zaś do straszenia, to spać mnie goniło, a nie straszyło. O! Jak już jesteście tak dociekliwe, to doradzę - nadprogramowy biust się po murzyńsku zarzuca na plecy, i spina z tyłu po euroipejsku agrafką. Najlepiej alegancką, co by i tył ładnie wyglądał Proszę o tusz! Wuwuzelami! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Hardyyyyyy...wracajjjjj :)))) 16.11.13, 10:21 Ci nie zapomnę, żeś mnie zostawił z dwoma babami hardy1 napisał: > ...do ucha od garnka > > Co zaś do straszenia, to spać mnie goniło, a nie straszyło. O! > > Jak już jesteście tak dociekliwe, to doradzę - nadprogramowy biust się po murzy > ńsku zarzuca na plecy, i spina z tyłu po euroipejsku agrafką. Najlepiej aleganc > ką, co by i tył ładnie wyglądał > Proszę o tusz! Wuwuzelami! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Hardyyyyyy...wracajjjjj :)))) 17.11.13, 17:45 Żal jest do ukojenia. Kogut podobno potrafi i dwóm dać radę Ja zaś w weekendy czasem jestem czasowo wyjazdowy długo. Gdzie? To wiecie. Relacyję przecieżem zdaję sumiennie na Podwórku Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:10 - "...porucznik zdjął rękawiczkę i z pełnym zamachem strzelił jenerała w pysk...! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:24 o !! i to mi się podoba grzech_o_1 napisał: > - "...porucznik zdjął rękawiczkę i z pełnym zamachem strzelił jenerała w pysk.. > .! Odpowiedz Link
rudka-a Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:26 w którą rolę sie wcielasz? ;> porucznika, czy jenerała? ;> ))))))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:30 nie będę się wywyższał jenerały mają zacięcie do wydawania rozkazów... ja nie mam rudka-a napisała: > w którą rolę sie wcielasz? ;> porucznika, czy jenerała? ;> > ))))))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:34 ja bym się chciała wywyżSzać czasem te ponad półtora, to trochę za mało Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:40 Rudzia. A kim był? Jak jeszcze leży pod stołem mimo dziesięciu wiader zimnej wody i soli trzeźwiących? Odpowiedz Link
rudka-a Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 15.11.13, 22:50 Pytanie teraz należy zadać..kim będzie, jak świadomosć wróci ) Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 16.11.13, 16:07 Kodeks Honorowy Boziewicza. Rozdział I i VI. Odpowiedz Link