fenikss.2972 30.11.13, 13:55 niedawno czytałem, że w lasach deszczowych naukowcy odkryli nowy gatunek kociaka........ bym sobie pomacał............ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenikss.2972 Re: sztuka macana 30.11.13, 14:14 eeeeeeeeeeeech ........ ten eukaliptus.............. rudka-a napisała: > Chciałbyś być misiem, co?? > > Odpowiedz Link
rudka-a Re: sztuka macana 30.11.13, 15:09 ..takie macanie jest..obrzydliwe... kto sobie pozwala na takie coś? już mi sie pięść zaciska, by ewentualnie........właśnie! )) Odpowiedz Link
hardy1 Re: sztuka macana 01.12.13, 10:52 Czy ktoś, coś tu... o macaniu? Rudka, na czym ci się tak dłoń zacisnęła? Oby nie trysnęła... Znaczy pot Tobie nie trysnął z czoła z wysiłku PS. Co do nauk dla Rudki, widzę, że trzeba będzie przejść do następnej lekcji... niech no tylko się wyrobię ze swoimi sprawami... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: sztuka macana 01.12.13, 11:43 no właśnie widać straszne braki w edukacji na temat... koniecznie trzeba pociągnąć dalsze szkolenie hardy1 napisał: > Czy ktoś, coś tu... o macaniu? Rudka, na czym ci się tak dłoń zacisnęła? > Oby nie trysnęła... Znaczy pot Tobie nie trysnął z czoła z wysiłku > > PS. Co do nauk dla Rudki, widzę, że trzeba będzie przejść do następnej lekcji.. > . niech no tylko się wyrobię ze swoimi sprawami... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: sztuka macana 01.12.13, 07:58 rudka-a napisała: > ....od jutra mleka nie będzie > > Jakie to piękne) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: sztuka macana 01.12.13, 08:02 a widzisz sztuka macana czyli macana jest sztuka a ja przeczytałam sztuka macania i sekser mi przyszedł na myśl a sztuka kiedy jest macana? Bo to jaka sztuka? w liczbie ? czy w tworzeniu? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: sztuka macana 01.12.13, 11:42 bo sztuka macana to sztuka poznana choooooooociaż jak sobie raz chciałem macnąć Unię na zamku - mazidło takie - to mi gościu w uniformie zagroził, że zaraz ze zamku wylecę a ja tylko chciałem dogłębnie poznać dzieło nie no, przy tworzeniu nie ma siły - macant tworzący, maca do dzieła ukończenia ja w zasadzie w sprawie kontemplowania owych dzieł tropem_misia1 napisała: > a widzisz > > sztuka macana > czyli macana jest sztuka > a ja przeczytałam sztuka macania > i sekser mi przyszedł na myśl > > > a sztuka kiedy jest macana? > Bo to jaka sztuka? > w liczbie ? > czy w tworzeniu? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: sztuka macana 01.12.13, 12:01 a wiesz co do sztuki macania to chyba najlepiej można się temu oddać będąc rzeźbiarzem a szczególnie przy lepieniu w glinie a ta Unia to przedstawiała co? bo jeśli nie unię to może niewiastę? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: sztuka macana 01.12.13, 12:09 Unia Lubelska to takie duże mazidło, Jana M., co sobie stoi na zamku Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: sztuka macana 01.12.13, 12:10 PS znaczy mazidło sobie stoi a nie Jan M. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: sztuka macana 01.12.13, 12:16 aa czyli unię macałeś to nie rozumiem co innego gdybyś jeździł palcem po Szale Podkowińskiego Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: sztuka macana 01.12.13, 12:25 no widzisz co za czasy że sobie człowiek nie może nawet pomacać sztuki a szału to u nas ni ma Odpowiedz Link
hardy1 Re: sztuka macana 01.12.13, 19:38 Mówisz o macaniu sztuki, czy też o sztuki macaniu? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: sztuka macana 01.12.13, 22:57 chciałem pomacać taką jedną sztukę, ale dostałem w mordę więc postanowiłem pomacać Unię, ale chcieli mnie wywalić z zamku więc nic nie poznałem, bo nie pomacałem Odpowiedz Link
hardy1 Re: sztuka macana 02.12.13, 01:09 Trzeba było dwoma rękoma macać, od razu dwie sztuki... może druga by od razu pożałowała i przytuliła, po dostaniu w mordę od pierwszej W ostateczności mogłeś sam się pomacać... po tej obitej po dostaniu Odpowiedz Link
hardy1 Re: sztuka macana 02.12.13, 20:15 ...a co, chciałeś mieć macanko bez ryzyka? Kto nie ryzykuje, ten nie ma macanka Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: sztuka macana 02.12.13, 20:29 ale żeby morda obita, albo za fraki i ze schodów ?? o nie nie Odpowiedz Link
hardy1 Re: sztuka macana 02.12.13, 20:59 raz jest morda obita, drugi raz chętna kobita. To na dwa razy nie tak źle, Kurze Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: sztuka macana 02.12.13, 21:15 tylko nigdy nie wiadomo na który raz się akurat trafi hardy1 napisał: > raz jest morda obita, > drugi raz chętna kobita. > To na dwa razy > nie tak źle, > Kurze Odpowiedz Link