fenikss.2972 26.01.14, 22:03 przerwa techniczna znaczy się bawcie grzecznie, a ja idę sprawdzić, czy pies nadal przymarza do drzewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: ludzie !!! 26.01.14, 22:19 Wypuść tylko psa i nie przeszkadzaj. Może suczkę chce znaleźć, a Ty wszędzie byś swoje pióra wsadzał... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 26.01.14, 22:39 o nieeeeeeeeeeeee ja potem alimentów za szczeniaka płacić nie zamierzam hardy1 napisał: > Wypuść tylko psa i nie przeszkadzaj. Może suczkę chce znaleźć, a Ty wszędzie by > ś swoje pióra wsadzał... Odpowiedz Link
hardy1 Re: ludzie !!! 27.01.14, 00:02 Rudka! Ja rano przytrzymam go za pióra, co by się za bardzo nie rzucał. Ty zaś sól i pieprz do skutku... Teraz lulu! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 00:03 z tym pieprzeniem to mi się podoba sadysto jeden.... hardy1 napisał: > Rudka! Ja rano przytrzymam go za pióra, co by się za bardzo nie rzucał. Ty zaś > sól i pieprz do skutku... > Teraz lulu! Odpowiedz Link
rudka-a Re: ludzie !!! 27.01.14, 21:54 Psa!!!!! psa chciałam posolić, żeby od drzewa się odkleił!!!! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 22:23 zgłoszę to do TPZ rudka-a napisała: > Psa!!!!! psa chciałam posolić, żeby od drzewa się odkleił!!!! Odpowiedz Link
rudka-a Re: ludzie !!! 27.01.14, 22:49 się kupi parę łiskasów w ramach zadośśś..ććć... uczynienia Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 22:51 a co ja kurde kot ??? rudka-a napisała: > się kupi parę łiskasów w ramach zadośśś..ććć... uczynienia Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 22:56 toś mnie posumowała rudka-a napisała: > kocur ))))) > miauuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ludzie !!! 27.01.14, 00:22 takie przygaszenie? Ja bym tam chciała przerwę techniczną wewnętrzną.Z oczkami włącznie. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 00:25 ach................śpiiiiiiiiiiiij............. bo właśnieeeeeeeeeeeee księżyc ziewa i za chwilę zaśnieeeeeeeee wszystkie dzieci nawet złe, pogrążone są we śnie tylko Ty cholera nie !! tropem_misia1 napisała: > takie przygaszenie? > > Ja bym tam chciała przerwę techniczną wewnętrzną.Z oczkami włącznie. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 21:52 i nadejszła wiekopomna chwila..........na przerwę techniczną Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 22:24 ale ja nie lubię rudka-a napisała: > mojego też weż lubi zrobic parę km przed snem Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 22:50 to więc właśnie bronię swoje psisko rudka-a napisała: > > prawdziwego przyjaciela poznaje się w biedzie Odpowiedz Link
rudka-a Re: ludzie !!! 27.01.14, 22:54 hm..widzę, że on raczej rasa nogawkowa bardziej, niż obronna Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 22:57 zaczepno - obronny jest on zaczepia, ja go bronię rudka-a napisała: > hm..widzę, że on raczej rasa nogawkowa bardziej, niż obronna Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: ludzie !!! 27.01.14, 22:57 W Irlandii biednego Tajfuna, zgodnie z prawem zamordowali. Znacie smutną historie psiaka o imieniu Tajfun? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 23:05 chyba nie to opowiedz wirujacypunkt napisał: > W Irlandii biednego Tajfuna, zgodnie z prawem zamordowali. > Znacie smutną historie psiaka o imieniu Tajfun? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: ludzie !!! 27.01.14, 23:28 fenikss.2972 napisał: > chyba nie > to opowiedz > > wirujacypunkt napisał: > > > W Irlandii biednego Tajfuna, zgodnie z prawem zamordowali. > > Znacie smutną historie psiaka o imieniu Tajfun? Mały Polak mieszkający w Irlandii, dostał na urodziny psiaka. Psiak i chłopiec razem rośli, bawili się razem, byli dwójką przyjaciół. Psiak był bardzo ufny i łagodny. Z chlopcem i mamą chłopca chodził na spacery. Któregoś dnia, a było to rok temu, też był na spacerze ze swoimi właścicielami. Do domu wracała sąsiadka.Niosła zakupy. Pies jak to mają ufne psy w zwyczaju, podbiegł do sąsiadki zaczął obwąchiwać zakupu, a ta uderzyła w głowę psa. Psiak wystraszony niespodziewanym uderzeniem i bólem, ugryzł paniusię, a ta wezwała policję. Polocja zabrała psa i zamknęła do schroniska dla zwierząy, wystąpiła do sądu, a sąd skazał psa na śmoerć. Nie pomogły ekspertyzy, nie pomogly opinie psich treserów, mówiące o tym, że pies nie jest agresywny i życie powinno psu być darowane. Błagania chłopca i prośby mamy, nie odniosły skutku. Mama nawet przez kilka dni siedziała w więzieniu, bo była krnąbrna. Nie ważne było także to, że pies podczas rocznego siedzenia w klatece, pozostał łagodny i ufny, nie pomogła interwencja naszy władz i 10 tys podpisów zebranych w internecie pod prośbą by psa ułaskawić. Dzisiaj egzekucję wykonano. Łobuzerstwo, świństwo draństwo i nieh to licho. CZY MUSIELI TO ZROBIĆ !!! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 27.01.14, 23:33 wredne to ja pamiętam moje staruszki - sam wet zadecydował np, że nie będziemy już szczepić przeciwko wściekliźnie ja miałem opory - bo prawo... ale wet mnie uspokoił - w razie co - damy zaświadczenie, że pies był chory i szczepić nie było można no niestety czasem bywa i tak, jak opisałaś........... wirujacypunkt napisał: > Mały Polak mieszkający w Irlandii, dostał na urodziny psiaka. Psiak i chłopiec > razem rośli, bawili się razem, byli dwójką przyjaciół. Psiak był bardzo ufny i > łagodny. Z chlopcem i mamą > chłopca chodził na spacery. Któregoś dnia, a było to rok temu, też był na space > rze ze swoimi > właścicielami. Do domu wracała sąsiadka.Niosła zakupy. Pies jak to mają ufne p > sy w zwyczaju, podbiegł do sąsiadki zaczął obwąchiwać zakupu, a ta uderzyła w g > łowę psa. > Psiak wystraszony niespodziewanym uderzeniem i bólem, ugryzł paniusię, a ta wez > wała policję. Polocja zabrała psa i zamknęła do schroniska dla zwierząy, wystąp > iła do sądu, a sąd > skazał psa na śmoerć. Nie pomogły ekspertyzy, nie pomogly opinie psich treserów > , mówiące > o tym, że pies nie jest agresywny i życie powinno psu być darowane. Błagania ch > łopca i prośby > mamy, nie odniosły skutku. Mama nawet przez kilka dni siedziała w więzieniu, bo > była krnąbrna. Nie ważne było także to, że pies podczas rocznego siedzenia w k > latece, pozostał > łagodny i ufny, nie pomogła interwencja naszy władz i 10 tys podpisów zebranych > w internecie > pod prośbą by psa ułaskawić. Dzisiaj egzekucję wykonano. > Łobuzerstwo, świństwo draństwo i nieh to licho. > CZY MUSIELI TO ZROBIĆ !!! > > > > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: ludzie !!! 27.01.14, 23:46 Wszędzie są ludzie i ludziska, tych drugich niech psiak chapnie nie za mocno, tak na postrach. Mój wet przez rok mojego psiaka ratował i wszystko robił żeby psina nie cierpiała. Lubię Irlnadczyków i trochę znam. Wiem, że lubią zwierzęta. Zaskczyła mnie decyzja sądu. Widać paniusia musiała się bardzom upierać. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ludzie !!! 28.01.14, 10:47 albo może jednak psiak zareagował bardziej agresywnie, niż to przedstawiła rodzina, bo i tak może być wirujacypunkt napisał: > Wszędzie są ludzie i ludziska, tych drugich niech psiak chapnie nie za mocno, > tak na postrach. > Mój wet przez rok mojego psiaka ratował i wszystko robił żeby psina nie cierpia > ła. > Lubię Irlnadczyków i trochę znam. Wiem, że lubią zwierzęta. Zaskczyła mnie decy > zja sądu. Widać paniusia musiała się bardzom upierać. Odpowiedz Link