01.02.14, 20:52
Cicho na forum.
Czy wszyscy poszli balować ?

Tańce, łamańce
Muzyka i już się fika
Kogut też się bawi
W tańcu kukuryka smile
Obserwuj wątek
    • fenikss.2972 Re: Karnawał 01.02.14, 21:00
      się pospało, teraz się ma dopiero powera na imprezę big_grin big_grin big_grin
      • wirujacypunkt Re: Karnawał 01.02.14, 21:19
        Wskakuj w lakerki i garnitur, pamiętaj o krawacie i tany można zaczynać big_grin
        • fenikss.2972 Re: Karnawał 01.02.14, 21:22
          ale masz wymagania suspicious

luzik a nie gajery !! big_grin big_grin big_grin
          • wirujacypunkt Re: Karnawał 01.02.14, 21:38
            Guziek nie luzik.
            Jak karnawał, to Francja elegancja big_grinbig_grinwink
            • fenikss.2972 Re: Karnawał 01.02.14, 21:44
              mi to się ta Francja od jakiegoś czasu źle kojarzy.... suspicious

big_grin big_grin big_grin
              • wirujacypunkt Re: Karnawał 01.02.14, 22:04
                Ej tam, ej tam, przecież bohema, Moulin Rouge i takie tam.
                Jak może źle się kojarzyć ?
                • fenikss.2972 Re: Karnawał 01.02.14, 22:29
                  to ja jakiś uprzedzony jestem big_grin
                  • wirujacypunkt Re: Karnawał 01.02.14, 23:34
                    Wezystko wskazuje na to, bo tam jeszcze jest cancan.
                    Radzę jedź albo leć big_grin
                    • fenikss.2972 Re: Karnawał 01.02.14, 23:37
                      eeeeeeeeeeeeeeeeee kankana to już w Saloonie tańczyły big_grin na dzikim zachodzie big_grin big_grin big_grin
                      • wirujacypunkt Re: Karnawał 01.02.14, 23:43
                        Tańczyły, ale Dzikego Zachodu już nie ma, teraz w Różowym Młynie fikają.
                        • fenikss.2972 Re: Karnawał 01.02.14, 23:44
                          jak tu ogłoszę, że szukam tancerek do kankana, to jeszcze mi parę sztuk fiknie big_grin big_grin big_grin
                          • wirujacypunkt Re: Karnawał 01.02.14, 23:47
                            Uważaj żebyś Ty nie finął big_grin
                            • fenikss.2972 Re: Karnawał 01.02.14, 23:49
                              a bo to raz ...??? big_grin
                              • wirujacypunkt Re: Karnawał 01.02.14, 23:51
                                No to po fiku i kukuryku big_grin
                                • fenikss.2972 Re: Karnawał 01.02.14, 23:53
                                  łyknąć należy, już nie ma młodzieży !! big_grin
                                  • wirujacypunkt Re: Karnawał 01.02.14, 23:55
                                    Jest, jeszcze gdzieś się błąka po opłotkach big_grinbig_grinbig_grin
                                    • fenikss.2972 Re: Karnawał 01.02.14, 23:57
                                      o tej porze, to młodzież już nie może suspicious

big_grin big_grin big_grin
                                      • wirujacypunkt Re: Karnawał 02.02.14, 00:03
                                        Słabizna jakaś to młode pokolenie, oj słabizna sad
                                        • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 00:05
                                          one by chciały, lecz im starsze zabraniały big_grin
                                          • wirujacypunkt Re: Karnawał 02.02.14, 00:09
                                            Zamknąć starych na klucz, klucz zabrać i w tany cancany big_grin
                                            Można babci zabrać dowód, można i klucz big_grin
                                            • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 00:11
                                              podobno skubnięcie babci dowodu jest niezgodne z prawem suspicious

big_grin

aleeeeeee można !! big_grin
                                              • wirujacypunkt Re: Karnawał 02.02.14, 00:14
                                                No więc o czym mowa, niech teraz skubną klucz i po ptokach big_grin
                                                • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 00:17
                                                  nie no, teraz to totalna demoralizacja big_grin big_grin big_grin big_grin
                                                  • wirujacypunkt Re: Karnawał 02.02.14, 00:20
                                                    Straszni młodzi big_grin
                                                    Za naszych czasów tak nie było big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 00:22
                                                    za naszych czasów.......................to wiedzieliśmy jak się bawić ....big_grin big_grin big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Karnawał 02.02.14, 15:30
                                                    jedni baluja, inni musza ......pracowac.big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 20:18
                                                    pracuj pracuj big_grin my poszukamy egzorcysty big_grin

1zorro-bis napisał:

> jedni baluja, inni musza ......pracowac.big_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                  • 1agfa Re: Karnawał 02.02.14, 17:53
                                                    Goście jechali na bal, dojechać nie mogli big_grin

metromsn.gazeta.pl/Gwiazdy/12,126479,15292565,Waleczny_paw_atakuje_przechodnia_i_nie_odpuszcza.html#CukVid
                                                  • 1agfa Re: Karnawał 02.02.14, 18:03
                                                    Trzeba Indyka z filmiku spytać,
                                                    czemu przy wozie bryka i bryka
                                                    gościa płoszy, gościa goni,
                                                    jest Karnawał, więc swawoli wink
                                                    Może to taniec indyczy.
                                                    i do niego Indyk ćwiczy? suspicious
                                                    big_grin
                                                  • wirujacypunkt Re: Karnawał 02.02.14, 18:38
                                                    Gulgulgul, gulgulgul
                                                    Zaraz sprawie panu ból
                                                    I nie będzi pan tu fikał
                                                    Nie dla pana jest karnawał
                                                    Tylko dla mnie zawbaw nawał
                                                    Jest big_grin

• rudka-a Re: Karnawał 02.02.14, 19:18
                                                    Sami tak balujecie? może i mnie przyjmiecie wink
                                                  • 1agfa Re: Karnawał 02.02.14, 20:10
                                                    Kiedy Indyk tutaj zajrzy,
                                                    pewnie chętnie potańcuje
                                                    Z Kogucikiem i z Paniami.
                                                    (ja Go filmem - prowokuję)
                                                    Setnie bawię się i śmieję,
                                                    kiedy z Kurem tu szaleje
                                                    w niby-tańcach, niby-sporach,
                                                    to Karnawał jest. Więc pora! smile
                                                    big_grin
                                                    Paniom kłaniam i pozdrawiam
                                                    tańcem "w myśli" się zabawiam smile

rudka-a napisała:

> Sami tak balujecie? może i mnie przyjmiecie wink
                                                  • rudka-a Re: Karnawał 02.02.14, 20:20
                                                    Pięknie witam, Agfo miły smile
                                                    i do tańca zbieraj siły...
                                                    skoro tutaj jest balanga
                                                    ja zapraszam Cię do tanga smile))
                                                  • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 20:22
                                                    a co masz na wkupne ? suspicious

rudka-a napisała:

> Sami tak balujecie? może i mnie przyjmiecie wink
                                                    >
                                                  • rudka-a Re: Karnawał 02.02.14, 20:30
                                                    Się dowiesz, jak Ci lutne suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 20:34
                                                    to możesz stać na bramce big_grin
                                                  • rudka-a Re: Karnawał 02.02.14, 20:37
                                                    ja tu gościem na balu jestem, a nie bramkową suspicious
                                                    weźź, no trochę ogarnij tę kÓlturę suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 20:39
                                                    machasz łapami, to robisz za bramkarza suspicious

rudka-a napisała:

> ja tu gościem na balu jestem, a nie bramkową suspicious
                                                    > weźź, no trochę ogarnij tę kÓlturę suspicious
                                                  • rudka-a Re: Karnawał 02.02.14, 20:43
                                                    To taki taniec...raz bioderka, raz nóżka, raz łapki..takie "kaczuchy" tongue_out
                                                  • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 20:46
                                                    no to w takim razie zasuwaj na stół i wywijaj big_grin

rudka-a napisała:

> To taki taniec...raz bioderka, raz nóżka, raz łapki..takie "kaczuchy" tongue_out
                                                  • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 20:21
                                                    ja bym zapytał Hardego
                                                    dlaczego
                                                    tak tłamsi gościa onego big_grin big_grin big_grin

1agfa napisał:

> Trzeba Indyka z filmiku spytać,
                                                    > czemu przy wozie bryka i bryka
                                                    > gościa płoszy, gościa goni,
                                                    > jest Karnawał, więc swawoli wink
                                                    > Może to taniec indyczy.
                                                    > i do niego Indyk ćwiczy? suspicious
                                                    > big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Karnawał 02.02.14, 20:20
                                                    no to już wiem, jak i gdzie się Hardy zabawia big_grin

1agfa napisał:

> Goście jechali na bal, dojechać nie mogli big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka