Dodaj do ulubionych

piejo kury piejo !! :D

• fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 20:57
        • wirujacypunkt Re: coś dla Zorra :D 24.02.14, 21:04
          big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • fenikss.2972 Re: coś dla Zorra :D 24.02.14, 21:07
            rozumiem, że siem podoba big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            • debi_bebi Re: coś dla Zorra :D 25.02.14, 20:34
              Mnie teżżżż smile Się podoba.
              Podejrzewam, że te niemieckie koguty jeszcze długo będą miały przerąbane na maksa big_grin
              • fenikss.2972 Re: coś dla Zorra :D 25.02.14, 20:37
                cóż poradzić droga Debi big_grin

ale podkarmimy bułeczką i powinny w końcu dojść do siebie big_grin
                • 1zorro-bis Re: coś dla Zorra :D 26.02.14, 06:55
                  no wlasnie. Dzisiaj taki niemiecki kogut laduje u mnie w piekarniku. A potem na stole.....big_grin
        • fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:07
          i maraton wszechczasów !! big_grin big_grin big_grin

• wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:18
            Świetna, dawno tak się nie uśmiałam, lepsze niż nie jeden (czasem durnowaty) kabaret.
            big_grinbig_grinbig_grin
            • fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:23
              za starych dobrych czasów takie imprezy bywały często big_grin big_grin big_grin

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/bb/sc/vyfr/GEQ2bM370oG11hsltX.jpg

wirujacypunkt napisał:

> Świetna, dawno tak się nie uśmiałam, lepsze niż nie jeden (czasem durnowaty) k
              > abaret.
              > big_grinbig_grinbig_grin
              • wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:28
                To wesoło bywało, aż szkoda, że tak niedawno na Stacyjce zatrzymałam się.
                • fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:30
                  eee, wtedy jeszcze Dworca nawet w planach nie było big_grin
                  daaawne to czasy, acz miłe wspomnieniem big_grin

wirujacypunkt napisał:

> To wesoło bywało, aż szkoda, że tak niedawno na Stacyjce zatrzymałam się.
                  • wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:49
                    Jak to było jeszcze dawniej niż powstał Dworzec, to i mnie w tamtych czasach w sieci nie
                    było, bo dopiero od czterech lat w internecie istnieję, ale obserwuję, że w tak krótkim
                    czasie, cały interenet się zmienił. Niestety zmiana na niekorzyść.
                    • fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:58
                      to fakt niestety

do nas należy tworzenie porządnej enklawy big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Jak to było jeszcze dawniej niż powstał Dworzec, to i mnie w tamtych czasach w
                      > sieci nie
                      > było, bo dopiero od czterech lat w internecie istnieję, ale obserwuję, że w tak
                      > krótkim
                      > czasie, cały interenet się zmienił. Niestety zmiana na niekorzyść.
                      • wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 22:20
                        fenikss.2972 napisał:

> to fakt niestety
                        >
                        > do nas należy tworzenie porządnej enklawy big_grin

Jasne, że od nas to wszystko zależy, można się powyglupiać, można poważnie porozmawiać,
                        można się nawet trochę posprzeczać, ale trzeba pamiętać o tym, by nie przekroczyć granicy.

• fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 22:34
                          różnie tu bywało już
                          ostro, głośno, na noże.................ale bez rozlewu krwi
                          jeśli ktoś mnie wkurza i mu to mówię wprost - to też oczyszcza wiele sytuacji
                          bo granice pozostają nieprzekroczone, jeśli ludzie potrafią jasno i wyraźnie się określić

wirujacypunkt napisał:

> Jasne, że od nas to wszystko zależy, można się powyglupiać, można poważnie poro
                          > zmawiać,
                          > można się nawet trochę posprzeczać, ale trzeba pamiętać o tym, by nie przekrocz
                          > yć granicy.

• wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 22:57

fenikss.2972 napisał:

> różnie tu bywało już
                            > ostro, głośno, na noże.................ale bez rozlewu krwi
                            > jeśli ktoś mnie wkurza i mu to mówię wprost - to też oczyszcza wiele sytuacji
                            > bo granice pozostają nieprzekroczone, jeśli ludzie potrafią jasno i wyraźnie si
                            > ę określić

Tu trafiłeś w sedno, jak można oczyścić atmosferę kilkoma słowami, to należy tak zrobić.

• fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 23:01
                              zawsze można
                              każdy jest inny, każdego co innego denerwuje
                              jeśli druga strona potrafi powiedzieć - aha, to sorry, to może inaczej - to jest już całkowity sukces i zgoda smile

wirujacypunkt napisał:

> Tu trafiłeś w sedno, jak można oczyścić atmosferę kilkoma słowami, to należy ta
                              > k zrobić.

>
                              • wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 23:13
                                Jasne, że jesteśmy inni, ale powidzenie wprost co nam się nie podoba, jest wazne, a takze musimy liczyć na to, że mamy na przeciwko siebie rozmówcę który zrozumie
                                nasze intencje.

fenikss.2972 napisał:

> zawsze można
                                > każdy jest inny, każdego co innego denerwuje
                                > jeśli druga strona potrafi powiedzieć - aha, to sorry, to może inaczej - to jes
                                > t już całkowity sukces i zgoda smile

• fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 23:16
                                  dokładnie smile
                                  i dlatego tu, mimo naprawdę czasem skrajnie różnych zdań - krew się nigdy nie polała smile

wirujacypunkt napisał:

> Jasne, że jesteśmy inni, ale powidzenie wprost co nam się nie podoba, jest wazn
                                  > e, a takze musimy liczyć na to, że mamy na przeciwko siebie rozmówcę który zro
                                  > zumie
                                  > nasze intencje.

>
                                  >
                                  >
                                  • wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 23:22
                                    Zauważyłam i oby tak pozostało.

fenikss.2972 napisał:

> dokładnie smile
                                    > i dlatego tu, mimo naprawdę czasem skrajnie różnych zdań - krew się nigdy nie p
                                    > olała smile

• fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 23:26
                                      no to polecimy przebojem big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Zauważyłam i oby tak pozostało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka