fenikss.2972 Re: coś dla Zorra :D 24.02.14, 21:07 rozumiem, że siem podoba wirujacypunkt napisał: > Odpowiedz Link
debi_bebi Re: coś dla Zorra :D 25.02.14, 20:34 Mnie teżżżż Się podoba. Podejrzewam, że te niemieckie koguty jeszcze długo będą miały przerąbane na maksa Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: coś dla Zorra :D 25.02.14, 20:37 cóż poradzić droga Debi ale podkarmimy bułeczką i powinny w końcu dojść do siebie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: coś dla Zorra :D 26.02.14, 06:55 no wlasnie. Dzisiaj taki niemiecki kogut laduje u mnie w piekarniku. A potem na stole..... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:04 stare dobre czasy Chicken Techno by Oli Chang Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:07 i maraton wszechczasów !! Chicken song 10 hours! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:18 Świetna, dawno tak się nie uśmiałam, lepsze niż nie jeden (czasem durnowaty) kabaret. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:23 za starych dobrych czasów takie imprezy bywały często wirujacypunkt napisał: > Świetna, dawno tak się nie uśmiałam, lepsze niż nie jeden (czasem durnowaty) k > abaret. > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:28 To wesoło bywało, aż szkoda, że tak niedawno na Stacyjce zatrzymałam się. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:30 eee, wtedy jeszcze Dworca nawet w planach nie było daaawne to czasy, acz miłe wspomnieniem wirujacypunkt napisał: > To wesoło bywało, aż szkoda, że tak niedawno na Stacyjce zatrzymałam się. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:49 Jak to było jeszcze dawniej niż powstał Dworzec, to i mnie w tamtych czasach w sieci nie było, bo dopiero od czterech lat w internecie istnieję, ale obserwuję, że w tak krótkim czasie, cały interenet się zmienił. Niestety zmiana na niekorzyść. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 21:58 to fakt niestety do nas należy tworzenie porządnej enklawy wirujacypunkt napisał: > Jak to było jeszcze dawniej niż powstał Dworzec, to i mnie w tamtych czasach w > sieci nie > było, bo dopiero od czterech lat w internecie istnieję, ale obserwuję, że w tak > krótkim > czasie, cały interenet się zmienił. Niestety zmiana na niekorzyść. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 22:20 fenikss.2972 napisał: > to fakt niestety > > do nas należy tworzenie porządnej enklawy Jasne, że od nas to wszystko zależy, można się powyglupiać, można poważnie porozmawiać, można się nawet trochę posprzeczać, ale trzeba pamiętać o tym, by nie przekroczyć granicy. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 22:34 różnie tu bywało już ostro, głośno, na noże.................ale bez rozlewu krwi jeśli ktoś mnie wkurza i mu to mówię wprost - to też oczyszcza wiele sytuacji bo granice pozostają nieprzekroczone, jeśli ludzie potrafią jasno i wyraźnie się określić wirujacypunkt napisał: > Jasne, że od nas to wszystko zależy, można się powyglupiać, można poważnie poro > zmawiać, > można się nawet trochę posprzeczać, ale trzeba pamiętać o tym, by nie przekrocz > yć granicy. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 22:57 fenikss.2972 napisał: > różnie tu bywało już > ostro, głośno, na noże.................ale bez rozlewu krwi > jeśli ktoś mnie wkurza i mu to mówię wprost - to też oczyszcza wiele sytuacji > bo granice pozostają nieprzekroczone, jeśli ludzie potrafią jasno i wyraźnie si > ę określić Tu trafiłeś w sedno, jak można oczyścić atmosferę kilkoma słowami, to należy tak zrobić. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 23:01 zawsze można każdy jest inny, każdego co innego denerwuje jeśli druga strona potrafi powiedzieć - aha, to sorry, to może inaczej - to jest już całkowity sukces i zgoda wirujacypunkt napisał: > Tu trafiłeś w sedno, jak można oczyścić atmosferę kilkoma słowami, to należy ta > k zrobić. > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 23:13 Jasne, że jesteśmy inni, ale powidzenie wprost co nam się nie podoba, jest wazne, a takze musimy liczyć na to, że mamy na przeciwko siebie rozmówcę który zrozumie nasze intencje. fenikss.2972 napisał: > zawsze można > każdy jest inny, każdego co innego denerwuje > jeśli druga strona potrafi powiedzieć - aha, to sorry, to może inaczej - to jes > t już całkowity sukces i zgoda Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 23:16 dokładnie i dlatego tu, mimo naprawdę czasem skrajnie różnych zdań - krew się nigdy nie polała wirujacypunkt napisał: > Jasne, że jesteśmy inni, ale powidzenie wprost co nam się nie podoba, jest wazn > e, a takze musimy liczyć na to, że mamy na przeciwko siebie rozmówcę który zro > zumie > nasze intencje. > > > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 23:22 Zauważyłam i oby tak pozostało. fenikss.2972 napisał: > dokładnie > i dlatego tu, mimo naprawdę czasem skrajnie różnych zdań - krew się nigdy nie p > olała Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: piejo kury piejo !! :D 24.02.14, 23:26 no to polecimy przebojem Grzegorz Z Ciechowa - Piejo Kury Piejo wirujacypunkt napisał: > Zauważyłam i oby tak pozostało. Odpowiedz Link