wirujacypunkt Re: przenosimy się 31.07.14, 21:51 Może to nie salon tylko saloon na Dzikim Zachodzie ? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: przenosimy się 31.07.14, 21:58 no saloon, saloon miałem kiedyś forum o takiej ksywie wirujacypunkt napisał: > Może to nie salon tylko saloon na Dzikim Zachodzie ? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: przenosimy się 31.07.14, 22:01 Co się z nim stało ? Został zrujnowany, czy co? kogucik.2872 napisał: > no saloon, saloon miałem kiedyś forum o takiej ksywie > > > wirujacypunkt napisał: > > > Może to nie salon tylko saloon na Dzikim Zachodzie ? > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: przenosimy się 31.07.14, 22:04 oooooooooooooooo miał piękną historię ukryte to było bo wtedy można wrzucić naprawdę na luz.... po drodze zmieniało nazwy na ciuchcia, wersal, potem wersalka.... nie ma go już - dawno temu zlikwidowałem. wirujacypunkt napisał: > Co się z nim stało ? > Został zrujnowany, czy co? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: przenosimy się 31.07.14, 22:12 Ciekawie musiało być kogucik.2872 napisał: > oooooooooooooooo miał piękną historię > ukryte to było > bo wtedy można wrzucić naprawdę na luz.... > po drodze zmieniało nazwy na ciuchcia, wersal, potem wersalka.... > nie ma go już - dawno temu zlikwidowałem. > > > wirujacypunkt napisał: > > > Co się z nim stało ? > > Został zrujnowany, czy co? > Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: przenosimy się 01.08.14, 07:34 to ja wczoraj polazłam na basę i do głowy mi nie przyszło, żeby tam dziki zachód zrobić Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: przenosimy się 01.08.14, 09:01 jestem przekreatywna, czasem sama się dziwię, że aż tak! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: przenosimy się 01.08.14, 09:51 to może przeinwestowałaś farma.iluzji napisała: > jestem przekreatywna, czasem sama się dziwię, że aż tak! Odpowiedz Link