wirujacypunkt 21.06.15, 09:54 o godz. 18:38 początek lata, a tymczasem jest zimno, pada deszcz i ogólnie ranek wstał nieprzyjemny, bardziej jesienny niż letni, ale lato i tak nam słońcem zaświeci, wcześniej lub później. Miłego pierwszego wieczoru letniego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Dzisiaj 21.06.15, 10:05 U mnie JESZCZE jest sucho, choć burze są zapowiadane. Chmur sporo i to takich ciemnych też, czasem słońce wyjrzy, chłodno, ale nie aż tak tragicznie - ma być 19. Lato..... samo słowo a grzeje Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Dzisiaj 21.06.15, 10:27 coco.franelka napisała: > A jak lato, to....... > > Bo weź, nie dołuj człowieka w pierwszy dzień lata takimi memami Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dzisiaj 21.06.15, 10:24 Okropny poranek. Nawet mój kot, zwykle wariat - siedzi osowiały na parapecie i patrzy na spływające krople. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Dzisiaj 21.06.15, 10:30 arogancka_agrafka napisała: > Okropny poranek. > Nawet mój kot, zwykle wariat - siedzi osowiały na parapecie i patrzy na spływaj > ące krople. > Kota też dopadł smętek Odpowiedz Link