Dodaj do ulubionych

starzejemy się

23.10.15, 23:03
big_grin
kiedyś - od czego by nie zaczął - zawsze na dupach się kończyło
dziś - zaczyna się od żartu - a kończy poważnie.
latka lecą... big_grin
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: starzejemy się 23.10.15, 23:40
      Ty przecież zawsze...wieczny chłopiec......
      • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:05
        masz z tym jakiś problem ?
        • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:13
          Trzeba rozwinąć odpowiedź, czy tylko zaprzeczyć, lub potwierdzić wystarczy?
          • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:15
            trzeba rozwinąć - temat dotyczy nas wszystkich - odpowiedź standardowo - zaczepka personalna w moim kierunku.
            A może tak coś głębiej ? Bez zaczepek ?
            • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:22
              tak myślałem...

zatem "domownikom" - dobrej nocy
              gościom - miłego
            • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:23
              rozwinąć.....

wspominasz inne czasy, gwar, który panował na forach, ludzi, którzy wchodzili i wychodzili, nikt nie pytał..skąd i po co, kazdy był witany, rozmowy trwały długo, wątek ciągnął się, jak guma do żucia..w jednym kąciku rozmawiali o dupie Maryśki, w drugim o przesolonej zupie, w trzecim ktos okładał sie pięściami, by za chwilę dojść do porozumienia...
              czy zależy to od metryki? chyba nie...
              może od poczucia humoru, chęci rozmowy, zartu...
              • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:24
                no to mi humor nie minął. Wystarczyła zmiana towarzystwa.
                miłego.
                • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:26
                  ..a tego już rozwijać nie będę...dbając o Twój spokojny sen
                  miłego
                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:28
                    ooo !! big_grin a rozwinięcie w tym przypadku byłoby ciekawe !! big_grin

rudka-a napisała:

> ..a tego już rozwijać nie będę...dbając o Twój spokojny sen
                    > miłego
                    • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:31
                      ale tak tak
                      wiem
                      frazesik na koniec wygląda tak ślicznie żałośnie
                      no bo kto by pomyślał. że można się fantastycznie bawić w towarzystwie, gdzie nikt nie ocenia, nie poucza i nie wychowuje big_grin
                      łojezuuuuuuuuu no jak tak można ?? big_grin big_grin big_grin
                      • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:33
                        Weź do cholery dorośnij wreszcie i przestań nawijać ciagle jedno i to samo...
                        cos w temacie?
                        nic!...czyli jak zwykle
                        • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:35
                          ale ja nie zamierzam dorosnąć !! big_grin i w tym problem big_grin mam w dupie oczekiwania innych co do mojej osoby !! big_grin jestem sobą !! i tak pozostanie !! big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Weź do cholery dorośnij wreszcie i przestań nawijać ciagle jedno i to samo...
                          > cos w temacie?
                          > nic!...czyli jak zwykle
                          • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:39
                            No, to skąd ten tytuł "starzejemy się"? skoro chcesz byc wiecznie w krótkich spodenkach?

> ale ja nie zamierzam dorosnąć !!

i skąd to oburzenie odnośnie "wiecznego chłopca"? w takim razie
                            • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:41
                              a brałaś udział w poprzedniej dyskusji ?? big_grin
                              no
                              więc ci co brali - wiedzą - Ty po prostu szukasz zaczepki big_grin tradycja big_grin

rudka-a napisała:

> No, to skąd ten tytuł "starzejemy się"? skoro chcesz byc wiecznie w krótkich sp
                              > odenkach?
                              >
                              > > ale ja nie zamierzam dorosnąć !!
                              >
                              > i skąd to oburzenie odnośnie "wiecznego chłopca"? w takim razie
                              • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:45
                                Zajęta byłam..z Przyjaciółmi gaworzyłam....
                                odnosnie czego ta dyskusja, bo nie chce mi się ślinić palców i przewracać kartek...
                                • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:49
                                  to wracaj do przyjaciół big_grin
                                  • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:51
                                    Nie ma to, jak Dworcowa gościnność...
                                    • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:53
                                      od 5 lat istnienia forum - trolle nigdy nie były tu mile widziane. Cenię sobie spokój smile
                                      papa

rudka-a napisała:

> Nie ma to, jak Dworcowa gościnność...
                                      • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:58
                                        Od kiedy cenisz sobie spokój?
                                        trollem jestem?
                                        raczej Twoim koszmarem, który gniecie Cię, jak drzazga w koguciej dupie.
                                        Z którym poradzić sobie nie możesz smile)) lubię tę Twoją niemoc...smile)
                                        wpadnę jeszcze z wizytą...
                                        nara
                                        • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 01:02
                                          że co ?? że to mnie gniecie ?? big_grin a to pokaż mi gdzie ja za Tobą łażę big_grin łooooooooj nie ma ?? big_grin
                                          no
                                          a Ty zaczepiasz, a potem odstawiasz cyrk big_grin
                                          w sumie
                                          to jest zabawne big_grin

rudka-a napisała:

> Od kiedy cenisz sobie spokój?
                                          > trollem jestem?
                                          > raczej Twoim koszmarem, który gniecie Cię, jak drzazga w koguciej dupie.
                                          > Z którym poradzić sobie nie możesz smile)) lubię tę Twoją niemoc...smile)
                                          > wpadnę jeszcze z wizytą...
                                          > nara
                                          >
                                          • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 01:03
                                            > to jest zabawne big_grin

Którego dnia przestanie Cię to cieszyć...
                                            dobranoc
                                            • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 01:05
                                              mnie wszystko cieszy big_grin szczególnie to - dobranoc big_grin

rudka-a napisała:

> > to jest zabawne big_grin
                                              >
                                              > Którego dnia przestanie Cię to cieszyć...
                                              > dobranoc
                                        • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 01:03
                                          no nara big_grin my młodzi dopiero zaczynamy imprę big_grin

rudka-a napisała:
                                          > nara
                                          >
                    • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:36
                      kogucik.2872 napisał:

> ooo !! big_grin a rozwinięcie w tym przypadku byłoby ciekawe !! big_grin

właściwie, to wpadłam rozwiać troche ten forumowy marazm, który tu panuje...
                      i wnieśc troche powiewu inności....hyhyhy
                      • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:37
                        właściwie to nie ma tu już czego rozwiewać, bo przez kilka lat rozwiałaś wszystkich big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:
                        > właściwie, to wpadłam rozwiać troche ten forumowy marazm, który tu panuje...
                        > i wnieśc troche powiewu inności....hyhyhy
                        • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:40
                          Ma sie tę moc big_grin
                          • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:41
                            raczej wybujałe ego i pozorne przeświadczenie big_grin

rudka-a napisała:

> Ma sie tę moc big_grin
                            • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:44
                              O to nie bój!...dobrze jest!
                              • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:51
                                to stan normalny big_grin osoba narcystyczna nie ma świadomości defektu big_grin
                                a teraz żegnam grzecznie.
                                jest piątkowy wieczór
                                wypada go spędzić w miłym towarzystwie smile

rudka-a napisała:

> O to nie bój!...dobrze jest!
                                >
                                • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 00:55
                                  To już sobota...czasem spójrz na zegarek...
                                  miłe = wazelinarskie?
                                  smile) ambitnieeeeeeeee...
                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 00:56
                                    boszszsz co za elokwencja big_grin

rudka-a napisała:

> To już sobota...czasem spójrz na zegarek...
                                    > miłe = wazelinarskie?
                                    > smile) ambitnieeeeeeeee...
                                    >
                                    • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 01:02
                                      Dostosowana do możliwości Twoich...
                                      • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 01:05
                                        a znasz moje możliwości ? łojezu a skąd ?? big_grin

rudka-a napisała:

> Dostosowana do możliwości Twoich...
                                        • rudka-a Re: starzejemy się 24.10.15, 01:11
                                          właściwie...zadnych możliwości..........
                                          dokonczymy za dnia...przygotuj sie dobrze...
                                          • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 01:14
                                            wiedziałem big_grin ostatnie zdanie za wszelką cenę big_grin

łoj łoj to idę się uczyć big_grin

rudka-a napisała:

> właściwie...zadnych możliwości..........
                                            > dokonczymy za dnia...przygotuj sie dobrze...
                                            >
    • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 08:57
      .... kto się starzeje, ten się starzeje...... mów za siebie... suspicious
      big_grin
      • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 09:31
        no jasne big_grin babom zegarki biegną w drugą stronę big_grin

coco.franelka napisała:

> .... kto się starzeje, ten się starzeje...... mów za siebie... suspicious
        > big_grin
        • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 09:46
          .... jasne! właśnie znowu cofniemy sobie godzinkę... tongue_outbig_grin
          • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 09:48
            nie chcę nic mówić, ale u mnie też się cofnie big_grin
            • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 09:53
              ... bo wy wszystko małpujecie od nas!... i jeszcze mówicie, że to dzięki wam!.... tongue_outbig_grin
              • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 09:56
                jakby nie patrzeć, zmianę czasu wymyślono wtedy, kiedy baby ne miały nic do gadania big_grin
                no i ciekaw jestem co powiesz na wiosnę !! big_grin
                • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 10:16
                  ... to proste... po wypoczynku zawsze się lepiej wygląda, więc trzeba się tym chwalić ... bo po całym dniu z WAMI lat nam przybywa w wyglądzie... suspicious
                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 10:22
                    w wyglądzie, to jedynie mogłaby ocenić ekipa budowlana, po usunięciu elewacji big_grin
                    • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 10:38
                      ... no właśnie... ekspertami to wy nie jesteście i łykacie wszystko jak gęś kluski ... tongue_outbig_grin
                      • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 10:39
                        do czasu moja droga do czasu... big_grin
                        • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 10:48
                          ... i zawsze się okazuje, że.... za późno!.... tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
                          • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 10:50
                            no niestety
                            sztukę maskowania za po mocą zaprawy murarskiej i tony farb i lakierów - macie opanowaną do perfekcji !! big_grin
                            • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 10:56
                              ... bo my są artystki... malowanie obrazu to wielka sztuka, a wy? kameleony, żeby nas zdobyć, a potem?... pozostaje szarzyzna... tongue_out ... trzeba więc sobie życie urozmaicić po swojemu big_grin
                              • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 10:58
                                obrazu ? big_grin toż to forteca murowana big_grin
                                • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 11:02
                                  ... i dlatego zdobycie tak was podnieca!.... tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 11:04
                                    zdobycie jak zdobycie, ale odkucie warstwy wierzchniej, żeby się przekonać, z czego to jest zrobione - to dopiero wyzwanie !! big_grin
                                    • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 11:11
                                      ... jak zwał, tak zwał.... ciekawość to pierwszy stopień do piekła .. tongue_outbig_grinbig_grin więc nie narzekajcie! dajemy wam zajęcie, żebyście się ... nie nudzili.... winkbig_grin
                                      • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 11:12
                                        no
                                        a potem szok !! jak się prawdziwe wnętrze ukaże big_grin
                                        • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 11:17
                                          ... no to nie pchaj palców między drzwi to nie będziesz później narzekać! Nikt ci NIE KARZE!.... sami tego chcecie - cierp ciało kiej ci się chciało! big_grinbig_grinbig_grin
                                          • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 11:20
                                            taaa
                                            no chyba że ci taka twierdza wmówi, że ślub musi być bo niby twój dzieciak w drodze !! big_grin w polowaniu na jelenia też macie miejsce na najwyższym podium big_grin big_grin big_grin
                                            • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 11:24
                                              ... jak z was takie jelenie to co na to poradzić big_grinbig_grinbig_grin
                                              a na podium stoimy razem!.... nikt tak nie potrafi bajać na swój temat jak wy!.... dopiero potem okazuje się, że to były TYLKO bajki.... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                                              • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 11:25
                                                ale my wolimy kufel piwa wypić !! wy od razu chcecie cały browar na własność !! big_grin
                                                • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 11:27
                                                  ... a pijcie sobie, piwka wam nie zazdrościmy.... my raczej.... daj palec, a chwycimy całą rękę.... tongue_outbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 12:01
                                                    no to ja właśnie w tym sensie big_grin
                                                  • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 12:23
                                                    .. skoro kusicie palcem... to co się dziwicie, że chcemy całą rękę....tongue_outbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 12:27
                                                    no chwila !! dopiero co było, że to my na każdy cyc lecimy !! big_grin
                                                    a teraz się okazuje że jednak to baby na palec !! big_grin
                                                  • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 12:54
                                                    ... uderz w stół a nożyce..... bo wy się TYLKO palcem możecie pochwalić.... a jak wiadomo palec palcowi nie równy..... a zresztą, staropolszczyzny mi się zachciało... mogłam poszukać innego powiedzonka... ale nie dało się..... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 12:57
                                                    ciekawe zatem, czemu wy się tymi cycami tak chwalicie big_grin bo przesz nie dla siebie nawzajem !! big_grin
                                                  • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 13:20
                                                    ... żebyście mieli na coś pięknego popatrzeć! Wiadomo... kula to idealna figura geometryczna.... ale.... nie radzę chwalić się... nabiałem.... wizerunkowo - nic pięknego..... tongue_outbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 13:21
                                                    ach wizerunkowo nic pięknego ?? big_grin
                                                    a po czym to wnioskujesz ?? big_grin
                                                  • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 13:27
                                                    ... po tym, że go skrzętnie chowacie... tongue_outbig_grin (i macie rację.... big_grinbig_grinbig_grin)
                                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 13:37
                                                    wiesz co by było, jakbyśmy wywalali je na wierzch, tak jak wy cycki ?? big_grin
                                                    ortopedzi dorabialiby się bajecznych majątków, zakładając tylko kołnierze na poskręcane szyjki !! big_grin

coco.franelka napisała:

> ... po tym, że go skrzętnie chowacie... tongue_outbig_grin (i macie rację.... big_grinbig_grinbig_grin)
                                                  • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 14:40
                                                    ... akurat... big_grinbig_grinbig_grin zbankrutowaliby licząc na zarobek.... jak to mówią - chłop jak dąb, jaja jak żołędzie..... i za czym tu się oglądać?? chyba, że na Wielkanoc i pomalowalibyście... i to farbą odblaskową.. big_grinbig_grinbig_grin
                                                    same straty nic korzyści big_grinbig_grinbig_grin ... można stłuc, za długo na słońcu to gotowy zbuk, a dzwonienie zapowiadałoby wasze przybycie.... big_grinbig_grinbig_grin Lepiej niech już w ukryciu zostaną..... tongue_outbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 14:43
                                                    nie chcę nic mówić, ale jednak i cyce dzwonią, jak taka biegnie, to człowiek ma wrażenie, że zaraz sobie zęby nimi wybije, a czasem to trzeba patrzeć w okolicy pasa, żeby zobaczyć gdzie się kończą !! big_grin
                                                  • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 14:49
                                                    ... jak trzeba to i KOMUŚ mogą zęby wybić i oko podbić.... suspicious tongue_outbig_grin
                                                    a wy w koszyczku noście, żeby wam się nie urwały... na wolność... big_grinbig_grinbig_grin i żeby ktoś nie urwał.... i z daleka od piesków bo stracicie.... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 14:51
                                                    zaczyna Ci brakować argumentów big_grin big_grin big_grin
                                                  • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 14:53
                                                    ....a może tobie? tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    no dobra.... i tak wiadomo, że nasze ładniejsze i ciekawsze... tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 14:55
                                                    nie wiem tylko skąd wiadomo i komu big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> ....a może tobie? tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    > no dobra.... i tak wiadomo, że nasze ładniejsze i ciekawsze... tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: starzejemy się 24.10.15, 15:04
                                                    nam!... na wasz widok jak się ślinicie!... tongue_outbig_grinbig_grin
                                                    A teraz, po obiedzie, wskazana drzemka.... winkbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 15:14
                                                    a mi do obiadu filmik big_grin
    • arogancka_agrafka Re: starzejemy się 24.10.15, 14:21
      A dupa tam.
      Mam to gdzieś tongue_out
      • kogucik.2872 Re: starzejemy się 24.10.15, 14:37
        gdzie dupa ? gdzie dupa ? big_grin

arogancka_agrafka napisała:

> A dupa tam.
        > Mam to gdzieś tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka