kogucik.2872 08.08.16, 16:46 zaczynają pojawiać się komentarze widać znowu tęskni i żyć beze mnie nie może to wczorajszy - pojawił się zaraz po poprzednim, który usunąłem rudka-a 2016-08-07 bój sie bój..masz czego..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirujacypunkt Re: w moim profilu 09.08.16, 14:31 A pisząc to, zapewne podśpiewuje sobie - ,,bo wszystko to, bo ciebie kocham'' jak śpiewał drzewiej klasyk Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 14:36 albo powinienem to w końcu potraktować jak groźby. a to zobowiązuje. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: w moim profilu 09.08.16, 14:49 Przecież to są groźby, a za takie groźby można zdrowo beknąć Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 14:59 mi się od kilku lat beka nie dość, że poblokowałem wszystkie możliwe drogi kontaktu, pozamykałem fora, żeby nie wlazły kolejne chelki i fulle, zrezygnowałem z innych forów, żeby tego nie napotykać na drodze i nie psuć sobie humoru, a Wam zabawy - to choć szczelinka - da się w profilu ? no to sru wiesz ile razy dziennie ? przez ostatnie 4 dni, kiedy nie zaglądałem - ponad 100 razy ! trzy bite lata łazi po forach i szczeka. A potem bezczelnie mnie nazywa trollem !! douczyć się kuźwa, bo wstyd, żeby podstawowych pojęć nie znać. A po tylu latach na forach to choć powinno toto wiedzieć co to troll. Tym bardziej jest klasycznym przedstawicielem gatunku, wypełniającym definicję w 100 % Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: w moim profilu 09.08.16, 15:14 Masz cierpliwość, jak znosisz przez tyle lat napaści kobieciny. A może jakaś rozmowa z adwokatem i mądra rada z Jego strony ? Czasami warto sięgnąć do sakiewki w słusznej sprawie. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 17:20 jestem coraz bliższy rozważenia takiego rozwiązania. Wbrew pozorom czasem potrafię na chwilę dorosnąć. I nie o sakiewkę chodzi. Tylko o konsekwencje dla takiego hejtera. Ale między innymi dlatego od bardzo dawna zbierałem maile, a od jakiegoś czasu wszystkie te napady głupawki w miejscach publicznych. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 17:43 przejrzałem maile - jak będzie trzeba to i one się tu znajdą ostatni - październik 2015 - z pytaniem czy zmieniłem zdanie w kwestii bana na tym forum. mail, który formalnie miał do mnie nie dotrzeć - bo odpowiedzią na to było - czyli powiadomienie, że skasowałem adres mailowy. Delivery to the following recipient failed permanently: kogucik.2872@xxx Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain gmail.com by gmail.com. [213.180.142.193]. The error that the other server returned was: 550 5.1.1 <kogucik.2872@xxx>: Recipient address rejected: User unknown --- Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 17:54 Budkę mamy od 25.11.2015 czyli miesiąc po tym, kiedy zlikwidowałem także drogę mailową. Przenieśliśmy się na ukryte, żeby mieć wreszcie spokój. prawie rok - jak się odizolowałem całkowicie - na wszystkie możliwe sposoby. Efekty - w wątkach poniżej. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 18:01 jedyne, czego chciałem - to świętego spokoju. Ale widać, że to za trudne. OK. resztki dobrej woli powstrzymują mnie jeszcze, przed podjęciem dorosłych kroków. Ale są to już naprawdę resztki. Nie wiem, w jakim celu hejter wciąż i wciąż nie może przestać i wciąż i wciąż wywołuje mnie do tablicy. Ja tą szkołę skończyłem bardzo dawno temu. z czerwonym paskiem. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 18:17 od ponad roku - gdzie nie zajrzeć - wszędzie bluzgi pod moim adresem - choć zakończyłem sprawę na priv, żeby nie robić nikomu afer. Ale nie dało się. maile rozsyłane po ludziach, z idiotycznym przeświadczeniem, że się nie dowiem Dowiem się. Można natworzyć milion nicków. Ale z każdym rozesłanym mailem z tych wszystkich nicków, wysyłany jest mały prezencik - zawsze stały i ten sam - adres IP. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 18:22 żeby nie wiem jak człowiek chciał żyć w spokoju - zawsze znajdzie się jakaś swołocz, która "ma inne zdanie" w końcu nadejdzie chwila, że znudzi mi się schodzenie z drogi - tym bardziej, że przynosi to efekt odwrotny od zamierzonego. I jestem cholernie bliski tego, żeby na chwilę dorosnąć. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 18:42 jak ktoś kogoś nie lubi - to się trzyma od niego z daleka czyli jednak Bąsiu coś w tym jest... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 19:20 a że potrafię dotrzymać słowa - niektórzy doskonale wiedzą. Na papierami sądowymi pracowaliśmy wspólnie jeszcze ze śp Piotrem - w bardzo realnej i poważnej sprawie. To są właśnie momenty, kiedy na chwilę dorastam Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: w moim profilu 09.08.16, 20:15 Masz bardzo mocne argumenty, a więc DO DZIEŁA i bądź Cezarem. kogucik.2872 napisał: > a że potrafię dotrzymać słowa - niektórzy doskonale wiedzą. > Na papierami sądowymi pracowaliśmy wspólnie jeszcze ze śp Piotrem - w bardzo re > alnej i poważnej sprawie. > To są właśnie momenty, kiedy na chwilę dorastam > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 20:24 wszystko w swoim czasie. wirujacypunkt napisała: > Masz bardzo mocne argumenty, a więc DO DZIEŁA i bądź Cezarem. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 20:51 później poszukam, jak bekałem i za życia P. poszukam też jak namawiałem do pogodzenia się "wielkich przyjaciół" i naprodukuję trochę maili mam zajebistą fabryczkę i ogromny magazyn. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: w moim profilu 09.08.16, 20:11 A jednak trochę racji chyba mam ? kogucik.2872 napisał: > jak ktoś kogoś nie lubi - to się trzyma od niego z daleka > czyli jednak Bąsiu coś w tym jest... > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 20:23 no nie będę świnią i przyznam, że owszem wirujacypunkt napisała: > A jednak trochę racji chyba mam ? Odpowiedz Link