Dodaj do ulubionych

w moim profilu

08.08.16, 16:46
zaczynają pojawiać się komentarze
widać znowu tęskni i żyć beze mnie nie może big_grin
to wczorajszy - pojawił się zaraz po poprzednim, który usunąłem big_grin

rudka-a 2016-08-07 bój sie bój..masz czego.....
Obserwuj wątek
    • wirujacypunkt Re: w moim profilu 09.08.16, 14:31
      A pisząc to, zapewne podśpiewuje sobie - ,,bo wszystko to, bo ciebie kocham'' suspicious jak śpiewał drzewiej klasyk big_grin
      • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 14:36
        albo powinienem to w końcu potraktować jak groźby.
        a to zobowiązuje.
        • wirujacypunkt Re: w moim profilu 09.08.16, 14:49
          Przecież to są groźby, a za takie groźby można zdrowo beknąć big_grin
          • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 14:59
            mi się od kilku lat beka
            nie dość, że poblokowałem wszystkie możliwe drogi kontaktu, pozamykałem fora, żeby nie wlazły kolejne chelki i fulle, zrezygnowałem z innych forów, żeby tego nie napotykać na drodze i nie psuć sobie humoru, a Wam zabawy - to choć szczelinka - da się w profilu ? no to sru
            wiesz ile razy dziennie ? przez ostatnie 4 dni, kiedy nie zaglądałem - ponad 100 razy !
            trzy bite lata łazi po forach i szczeka. A potem bezczelnie mnie nazywa trollem !! big_grin
            douczyć się kuźwa, bo wstyd, żeby podstawowych pojęć nie znać.
            A po tylu latach na forach to choć powinno toto wiedzieć co to troll.
            Tym bardziej jest klasycznym przedstawicielem gatunku, wypełniającym definicję w 100 %
            • wirujacypunkt Re: w moim profilu 09.08.16, 15:14
              Masz cierpliwość, jak znosisz przez tyle lat napaści kobieciny.
              A może jakaś rozmowa z adwokatem i mądra rada z Jego strony ?
              Czasami warto sięgnąć do sakiewki w słusznej sprawie.
              • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 17:20
                jestem coraz bliższy rozważenia takiego rozwiązania. Wbrew pozorom czasem potrafię na chwilę dorosnąć. I nie o sakiewkę chodzi. Tylko o konsekwencje dla takiego hejtera. Ale między innymi dlatego od bardzo dawna zbierałem maile, a od jakiegoś czasu wszystkie te napady głupawki w miejscach publicznych.
              • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 17:43
                przejrzałem maile - jak będzie trzeba to i one się tu znajdą
                ostatni - październik 2015 - z pytaniem czy zmieniłem zdanie w kwestii bana na tym forum.
                mail, który formalnie miał do mnie nie dotrzeć - bo odpowiedzią na to było - czyli powiadomienie, że skasowałem adres mailowy.

Delivery to the following recipient failed permanently:

kogucik.2872@xxx
                Technical details of permanent failure:
                Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain gmail.com by gmail.com. [213.180.142.193].

The error that the other server returned was:
                550 5.1.1 <kogucik.2872@xxx>: Recipient address rejected: User unknown

---
                • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 17:54
                  Budkę mamy od 25.11.2015
                  czyli miesiąc po tym, kiedy zlikwidowałem także drogę mailową.
                  Przenieśliśmy się na ukryte, żeby mieć wreszcie spokój.
                  prawie rok - jak się odizolowałem całkowicie - na wszystkie możliwe sposoby.
                  Efekty - w wątkach poniżej.
                  • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 18:01
                    jedyne, czego chciałem - to świętego spokoju.
                    Ale widać, że to za trudne.
                    OK.
                    resztki dobrej woli powstrzymują mnie jeszcze, przed podjęciem dorosłych kroków.
                    Ale są to już naprawdę resztki.
                    Nie wiem, w jakim celu hejter wciąż i wciąż nie może przestać i wciąż i wciąż wywołuje mnie do tablicy.
                    Ja tą szkołę skończyłem bardzo dawno temu.
                    z czerwonym paskiem.
                    • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 18:17
                      od ponad roku - gdzie nie zajrzeć - wszędzie bluzgi pod moim adresem - choć zakończyłem sprawę na priv, żeby nie robić nikomu afer. Ale nie dało się.
                      maile rozsyłane po ludziach, z idiotycznym przeświadczeniem, że się nie dowiem
                      Dowiem się.
                      Można natworzyć milion nicków. Ale z każdym rozesłanym mailem z tych wszystkich nicków, wysyłany jest mały prezencik - zawsze stały i ten sam - adres IP.
                      • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 18:22
                        żeby nie wiem jak człowiek chciał żyć w spokoju - zawsze znajdzie się jakaś swołocz, która "ma inne zdanie"
                        w końcu nadejdzie chwila, że znudzi mi się schodzenie z drogi - tym bardziej, że przynosi to efekt odwrotny od zamierzonego. I jestem cholernie bliski tego, żeby na chwilę dorosnąć.
                        • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 18:42
                          jak ktoś kogoś nie lubi - to się trzyma od niego z daleka smile
                          czyli jednak Bąsiu coś w tym jest... big_grin
                          • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 19:20
                            a że potrafię dotrzymać słowa - niektórzy doskonale wiedzą.
                            Na papierami sądowymi pracowaliśmy wspólnie jeszcze ze śp Piotrem - w bardzo realnej i poważnej sprawie.
                            To są właśnie momenty, kiedy na chwilę dorastam smile
                            • wirujacypunkt Re: w moim profilu 09.08.16, 20:15
                              Masz bardzo mocne argumenty, a więc DO DZIEŁA i bądź Cezarem.

kogucik.2872 napisał:

> a że potrafię dotrzymać słowa - niektórzy doskonale wiedzą.
                              > Na papierami sądowymi pracowaliśmy wspólnie jeszcze ze śp Piotrem - w bardzo re
                              > alnej i poważnej sprawie.
                              > To są właśnie momenty, kiedy na chwilę dorastam smile
                              >
                              • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 20:24
                                wszystko w swoim czasie.

wirujacypunkt napisała:

> Masz bardzo mocne argumenty, a więc DO DZIEŁA i bądź Cezarem.
                                • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 20:51
                                  później poszukam, jak bekałem i za życia P.
                                  poszukam też jak namawiałem do pogodzenia się "wielkich przyjaciół"
                                  i naprodukuję trochę maili
                                  mam zajebistą fabryczkę i ogromny magazyn.
                          • wirujacypunkt Re: w moim profilu 09.08.16, 20:11
                            A jednak trochę racji chyba mam ?

kogucik.2872 napisał:

> jak ktoś kogoś nie lubi - to się trzyma od niego z daleka smile
                            > czyli jednak Bąsiu coś w tym jest... big_grin
                            >
                            • kogucik.2872 Re: w moim profilu 09.08.16, 20:23
                              no nie będę świnią i przyznam, że owszem big_grin

wirujacypunkt napisała:

> A jednak trochę racji chyba mam ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka