Dodaj do ulubionych

droga dziwna karen

09.02.17, 14:54
dowody ?
poczytaj sobie doktorka, którego cytowałem - w ebolance i eboli.
Tam jest wszystko. smile
Ja dałem radę poczytać to i ty może przesylabizujesz - wiem wiem, trudno się ten bełkot czyta, ale jest wykonalne.
miłej lektury.
i nie strasz mnie lala big_grin

o co chodzi z tym blokowaniem i alter ego (sprawdź w google co to bo zmiana nicka na kolejny wszystkim znany nie pasuje do definicji)
też masz problem z czytaniem ? gdzie ja pisałem że mnie p blokuje ?
napisałem że było zamknięte kiedy ukradłaś treści z dworca. A potem już nic w temacie nie pisałem, więc nie twórz sobie niunia rzeczywistości na własne potrzeby.
Ps - kłamiesz i to udowadniam od razu - nie możesz mieś nicków kogucik.2972 i fenikss.2972 na liście, ponieważ nicki te zostały zlikwidowane - po likwidacji nicku system usuwa go ze wszystkich list forów. Widzisz jak łatwo udowodnić ci kłamstwo lalunia ?
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: droga dziwna karen 09.02.17, 15:10
      Do tego trzeba jednak znac pewne "kruczki" jakie ma forum i... myslec logicznie.
      • m.maska Re: droga dziwna karen 09.02.17, 15:14
        Dobrze by bylo gdyby karen przypomniala sobie wlasne akcje jako tralala i ze to: "pomówienia, szkalowanie, manipulację, ubliżanie i hejt, a ciebie za najpodlejszego nautę na forach GW, trolla i hejtera, szubrawca, łajdaka" - doskonale odnosi sie do niej samej... hipokrytka...
        • m.maska Re: droga dziwna karen 09.02.17, 15:22
          Ona chce dowodow... DOWODOW... a jakie oni maja dowody twierdzac jakies bzdety o tym, ze ja jakoby pisalam opinie na temat jakiegos hotelu, bo tam wpisal sie ktos o moim imieniu... paranoja ich ogarnia, jedna osoba wsrod milionow Polek nosi to imie, rzeczywiscie unikalne... pomijajac denna glupote i brak kompletnie informacji w jaki sposob mozna pisac opinie nt. hotelu na stronie... nawet jesli zrobie rezerwacje hotelu a potem z niej zrezygnuje, nie bede miala mozliwosci wpisac opinii - tak sie sklada, ze hotele to nie jest dla mnie akurat jakas wyjatkowosc, bo sporo podrozujemy a link do wypisania opinii dostaje sie dopiero kilka dni po "check-out" - CHECK OUT - czyli po wymeldowaniu sie z hotelu i NIKT przypadkowy, nawet AL, ktora mieszkala w tym hotelu razem ze mna nie ma do niego dostepu... ale wsciekniety puscil taki bzdet w obieg i nakreca sie nim juz trzeci rok... to samo z jakimis dziwnymi opiniami w realu - oni nie biora nawet pod uwage faktu, ze oni w naszym realu w ogole nie istnieja... chyba, ze ktos wlezie w moj real - wtedy nie daruje.
          • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 09.02.17, 16:49
            spoko
            najbardziej ich gryzie to, że tu piszesz i że pisze Blondi big_grin
        • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 09.02.17, 16:50
          jak ma sklerozę, to jej przypomnę big_grin
    • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 09.02.17, 16:48
      To co wyprodukowałeś w swojej ebolance i eboli, to bajki z mchu i paproci, z których tylko koń by się uśmiał, a nie żadne dowody dla prokuratora. Ale także i twoje manipulacje z oszczerstwami. Ale spokojnie, nie denerwuj się, poczekaj , co ja przedstawię w najbliższych dniach i co czytelnicy będą mogli porównać.

a nie niunia, produkcja pochodzi nie ode mnie big_grin ja tylko komentuję na żywca skopiowane pogaduszki wielebnego & ska big_grin

Taki sam z ciebie śledczy, jak i forumowy "informatyk". Widzisz, jak łatwo udowodnić ci manipulację, kłamstwo i przy okazji ignorancję? Oto LOGI z Podwórka

historia logów to to samo co lista uczestników ?? big_grin
      oto rekord dyletanctwa został pobity !!
      big_grin big_grin big_grin
      • m.maska Re: droga dziwna karen 09.02.17, 17:11
        kogucik.2872 napisał:

> historia logów to to samo co lista uczestników ?? big_grin
        > oto rekord dyletanctwa został pobity !!
        big_grin big_grin big_grin

hahaha....
      • m.maska Re: droga dziwna karen 09.02.17, 18:06
        kogucik.2872 napisał:

> To co wyprodukowałeś w swojej ebolance i eboli, to bajki z mchu i paproci, z
        > których tylko koń by się uśmiał, a nie żadne dowody dla prokuratora. Ale także
        > i twoje manipulacje z oszczerstwami. Ale spokojnie, nie denerwuj się, poczekaj
        > , co ja przedstawię w najbliższych dniach i co czytelnicy będą mogli porównać.
        >

>
        > a nie niunia, produkcja pochodzi nie ode mnie big_grin ja tylko komentuję na żywca
        > skopiowane pogaduszki wielebnego & ska big_grin

uuups... obrona Czestochowy... juz sie ciesze na obrone plagiatu - jakos dziwnie milcza w tym temacie - jakby nie bylo problemu...
        • al-szamanka Re: droga dziwna karen 09.02.17, 18:24
          m.maska napisała:

> uuups... obrona Czestochowy... juz sie ciesze na obrone plagiatu - jakos dziwni
          > e milcza w tym temacie - jakby nie bylo problemu...

Myślisz, że tralutka i za obronę plagiatu się zabierze? big_grin
          Taaa, najlepiej niech udowodni, że w tygodniku medycznym napisali nieprawdę big_grin, a imię i nazwisko to tylko przypadkowo prawdziwe big_grin
        • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 09.02.17, 18:31
          a uważasz że po co ten bohatyrski wybuch ?
          ano po to, żeby odwrócić uwagę od sępa.
          Bo przesz tyle czasu pisałem ebolę, potem ebolankę - i nic - a teraz nagle wystawili armatkę. Szczeliła raz i drugi i się sprzęcior zaciął big_grin
          • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 09.02.17, 18:42
            1zorro-bis 09.02.17, 18:28
            ...jestes po prostu nikim. Rozumiesz? Nikim.
            Biedny, nedzny , chory czlowieku....

powiedział "ktoś"

zero ... ? naprawdę uważasz, że mnie to rusza ? mylisz się owsiku big_grin
          • al-szamanka Re: droga dziwna karen 09.02.17, 18:51
            kogucik.2872 napisał:

> a uważasz że po co ten bohatyrski wybuch ?
            > ano po to, żeby odwrócić uwagę od sępa.

I wygląda na to, że w Ebolance nie odróżnia, gdzie piszesz Ty, a gdzie plagiator big_grin
            • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 09.02.17, 18:52
              znaczy się - dobry jestem ! big_grin
              • m.maska Re: droga dziwna karen 09.02.17, 19:06
                ... styl jakby podobny tyle ze nie tak zapetlony smile
                • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 09.02.17, 19:09
                  się postarałem. Ale przeciętnie inteligentny czytelnik bez trudu podzieli teksty na moje i wielebnego.
                  • al-szamanka Re: droga dziwna karen 09.02.17, 19:48
                    kogucik.2872 napisał:

> się postarałem. Ale przeciętnie inteligentny czytelnik bez trudu podzieli tekst
                    > y na moje i wielebnego.
                    >

Ale mówisz tu o przeciętnie inteligentnym, a nie o tralali.
                    • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 09.02.17, 19:59
                      no raczej big_grin
                  • kalllka Re: droga dziwna karen 09.02.17, 23:44
                    W temacie.. ja miałam poważne trudności z rozdzieleniem jednego od drugiego- a następnie połączeniem w jako tako, logiczna całość.
                    Pewnie dlatego, ze bez wprowadzenia /intro/ i znajomosci waszej historii tu i w tzw realu, nie da się tego zrobić. Jednakże,
                    Dla mnie, jak pan kogut wie, cała sprawa jest o tyle interesująca gdy pozbawiona emocji. Głównie tych wynikających z tzw lubienia się i w związku z tym wspierania..
                    dla mnie, jak kogut także wie, rzecz interesująca , ze względu na implikacje techniczne, które, ze tak se powiem, niebezpiecznie zaimplementowaly środowisko 'biznesowe' ...
                    w każdym razie i a'propo..
                    niezrozumienie /tu prywatnych rozgałęzień/ dużo bardziej daje możliwość bycia 'sprawiedliwa i nie sugerowania się cudzym podejściem/ nickamu/ niż do wkręcania w stara emocjonalna warstwę która buduje bardziej scenariusz filmu psychologicznego-niż brudny biznesik/którym w rzeczywistości była czy wciąż jeszcze jest/
                    W każdym razie, bycie niezaangażowaną pozwala na ludzkie podejście do wszystkich w równej mierze.
                    Do całej tej historii. Do ludzi, a nie nickow i połączonej z nią historii forow.,
                    może wiec żadne intro nie jest już potrzebne, bo jak widać z aktywności- sytuacja rozwija się niezwykle intensywnie wrzucając tu coraz nowszych bohaterów / jak choćby z życia 'wewnetrznego'/
                    Więc już na koniec powu tylko, ze jedyne ci mnie zszokowało
                    choć jestem stara użytkowniczka sieci.. na tyle świadoma jej mechanizmów co znajomosci systemów.. to tym, ze używałeś /ze było to dla was takie oczywiste/ wspólnego nicka= hasła..
                    .... zszokowana, ze taka bezmyślna zabawa /w podszywanie się pod kogoś/ mogła ekscytować.. !!!
                    ze forowanie w polskim /gazetowym/ wydaniu oznaczała tylko zabawę w kombinowanie /wykorzystywanie 'znajomosci systemu' /przeciw innym
                    Ze jeśli nawet, intencyjnie chodziło ci /wam/ o fraszkę.. igraszkę- szybko ujawniana, to sposób- sposob zabawy,moralnie rzecz biorąc, był mocno krzywy..
                    Hmm, miejmy jednak nadzieje, ze ten stan ignorancji i zamieszania macie już za sobą, czym żegnając /się/ pozdrawiam wszystkich . Kajak
                    • blondynka.2801 Re: droga dziwna karen 10.02.17, 00:08
                      Taaak... Sama idea "wypożyczalni nicku", czy "nicku zbiorowego" jest, delikatnie mówiąc, szokująca, bo oszustwogenna i w żaden sposób niekontrolowalna, bo jak tu kontrolować stugłowego smoka...

A mówiąc wprost - DLA MNIE jest paskudna i głęboko nieuczciwa.
                      Nawet jeśli stosowana tylko w odniesieniu do tzw. "wrogów".
                      • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 10.02.17, 06:04
                        oj baby baby. Te spiski kiedyś Was zgubią.
                        Wiecie skąd się biorą awantury ? no właśnie z takich pochopnych ocen w ciemno, bez znajomości tematu.
                        No to macie

forum.gazeta.pl/forum/f,102600,Grzybica_pochwy.html?s=1
                        poczytajcie koszmarne parodie kilku istniejących forumowiczów.
                        I pokażcie mi, gdzie sprzątaczka weszła w jakikolwiek kontakt z kimkolwiek. Albo poszukajcie jakiegokolwiek jednego chociaż postu sprzątaczki poza tym śmietnikiem.

Nie dało się inaczej ich załatwić. Moderacja nie ingeruje zasadniczo w prywatne fora.
                        Więc powstał pomysł ze sprzątaczką. Nikt nie siedzi przy kompie 24 h na dobę. Oprócz trolli chyba.
                        Więc kto pierwszy zjawiał się przy kompie, brał sprzątaczkę i szedł robić to.
                        Zepchnięcie wątków trolli o dwie strony w tył po każdym wybuchu elokwencji w końcu pomogło. sporo jest pokasowane, sporo znikło, bo to wiekowe żmijowisko. Ale jeszcze trochę zostało.

Kajka, ja prowadzę forum nie biznes. Naprawdę. Jeśli Ciebie ktoś śledzi podsłuchuje, włamuje się do kompa, telefonu i domofonu - to współczuję. Ja nie mam takich problemów.

Blondi - czasem wyluzuj. To mimo wszystko tylko forum. Ja wiem, że czasem to wkracza w inne sfery, ale dopóki pozostaje w sieci - nie jest groźne.

i jak już obejrzycie to powtórzcie oburzenie i teorie smile
                        • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 10.02.17, 08:09
                          chcemy, czy nie, żyjemy w świecie cyfryzacji. Jeśli uważacie, że sieć jest dla Was zagrożeniem, to jej unikajcie. Nie używajcie telefonów, laptokoów, telewizorów, zaślepcie gniazdka elektryczne - to wszystko można zhakować. Nie wychodźcie z domu, bo na ulicach śledzi was monitoring uliczny - wystarczy, że przeleziesz przez jezdnię poza pasami i za dwa dni dostaniesz pocztą mandat z filmikiem. Zainwestujcie w bunkier ołowiany.
                          Tak, to ironia.
                          Ale te teorie spiskowe do takiego obrazu prowadzą.
                          Media żyją z reklam - więc śledzą ruch w sieci, żeby te reklamy dostosować do zainteresowań i potrzeb potencjalnego konsumenta. Urzędy śledzą nas po urzędach, żeby skuteczniej ściągać podatki, składki i daniny.
                          Szpiedzy gospodarczy hakują firmy, żeby podkupić komuś kontrakty - kiedyś koncerny miały wtyki u konkurencji - w tym samym celu.
                          Złodzieje hakują banki, serwery pocztowe w poszukiwaniu zarobku. Kiedyś na banki napadali z klamką w ręku - dziś napadają z laptokiem i myszką.
                          I tak było i będzie. Złodzieje będą kraść - dziś wygodniej - zamiast włamywać się do domu, samochodu, czy skroić nam kieszenie w komunikacji miejskiej - zhakują bank i obrobią nam konto (jak będzie z czego big_grin)
                          Dajcie już spokój z tym włamami, śledzeniem, spiskami - to naprawdę zaczyna być irytujące. Odrobina zdrowego rozsądku naprawdę nie zaszkodzi. A i sen spokojniejszy zapewni...
                        • blondynka.2801 Re: droga dziwna karen 10.02.17, 09:30
                          Blondi - czasem wyluzuj. To mimo wszystko tylko forum. Ja wiem, że czasem to wkracza w inne sfery, ale dopóki pozostaje w sieci - nie jest groźne.

Zajrzałam na owo forum, choć już sama nazwa odrzuca, a poza tym rynsztok to nie jest moje ulubione środowisko. Rozumiem, co kierowało sprzątaczką online, ale nadal nie podoba mi się idea nicku zbiorowego jako taka. I nie ma to żadnego związku z luzem, bądź jego brakiem, raczej z tym, że nie biorę udziału w zabawach, których zasady mi nie odpowiadają. Mogę? Mogę smile Tak w wirtualu, jak w realu. I nie przekonuje mnie przeczytane kiedyś zdanie, że dzieci bawią się klockami, a dorośli słowami, jeśli te słowa to szydzący bluzg. Najczęściej zresztą seksualno-fekalny, bo wyraźnie tylko to rozpala wyobraźnię niektórych. Nie zgadzam się także ze stwierdzeniem, że to tylko net, bo doskonale wiem, jaką krzywdę może zrobić człowiekowi. Natomiast Twojej wzmianki o (babskich) spiskach przy tej akurat okazji po prostu nie rozumiem.

• kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 10.02.17, 10:19
                            nie o babskich spiskach, tylko ogólnie o spiskach. A taki nick jak sprzątaczka można potraktować jak wspólny odkurzacz big_grin
                            czasem trzeba dobrać środki do sytuacji. I nie ma w tym nic złego, jeśli nie wykorzystuję tego w inny sposób. A nie wykorzystuję. Tak, ja wiem, że w necie też można zrobić krzywdę. Ale to, czy ktoś mi ją zrobi zależy tylko ode mnie. Od nikogo więcej. Co innego, kiedy net miesza się z realem
                            • m.maska Re: droga dziwna karen 10.02.17, 11:44
                              No bardzo "ciekawe" to forum jest... powiedzialabym, dla mnie osobiscie, realnie, nawet bardzo ciekawe - dobrze byloby wiedziec kto to zalozyl i kto tam bral udzial w tej jatce... nasuwaja mi sie pewne przypuszczenia i to nie tylko na podstawie tego "forum" ale na podstawie tego co wydarzylo sie cztery lata po tym jak umilklo, juz w realu - i to nie zadna teoria spiskowa a niestety fakty.
                              Jak to bylo? Zycie rozumie sie wstecz, zycie zyje sie do przodu.
                        • kalllka Re: droga dziwna karen 10.02.17, 21:10
                          Oj Andrzej Andrzej., prowadzisz nie jedno forum to tak dla ścisłości.
                          I twoja sprawa co lubisz i kto ciebie. Mnie interesuje tylko tzw cyberbezpieczeństwo które na forach gazety od lat jest poważnie zaniedbywane. Żadne to teorie spiskowe ze sieć /darknet/ gluwnue jest wykorzystywana przez socjotechniki bo na tym głównie polega tzw hacking.. a o socjotechnikach właśnie w twoich wątkach o ' ebolance' nad concorses najwiecej., stad moje zainteresowanie.

czy ciebie, wg ciebie, one dotyczą?
                          Twierdzisz ze nie.
                          Ja nie twierdze ze tak ;|
                          ale podważam twoje metody,głównie relatywizację /u siebie/ tego co u innych pietnujesz.
                          No i to by było na tyle..w takim razie, nie będę ci zaśmiecać forum, danymi z bitcoinowej giełdyindifferent
                          Bywaj.

• kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 10.02.17, 21:20
                            oczywiście, że nie jedno - o czym wszyscy wiedzą, bo to żadna tajemnica.

żaden portal nie zapewni Ci 100 % bezpieczeństwa.
                            tak jak żaden bank, urząd itp. Bo równocześnie z rozwojem technik ochrony, rozwijają się techniki ataku.

autor bajki o ebolance jest za głupi na socjotechnikę.

naprawdę mnie nie dotyczą.

ależ wpadaj, lubię Cię - tylko bez teorii spiskowych.
                            • kalllka Re: droga dziwna karen 10.02.17, 21:46
                              indifferent ty masz zakrętkę na punkcie 'nie Miecia teorii spiskowych'Andrzejku.
                              /dlatego taki dobry z ciebie materiał na socjotechniczny wkurw, są a pardonsik- e-bóluncertain
                              Ale nie będę się przecież dopasowywać do towarzystwa i cię socjotechnicznie dobijaćindifferent
                              wiec uściski i znikam.
                              • kogucik.2872 Re: droga dziwna karen 10.02.17, 21:54
                                weź nie ściskaj bo udusisz big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka