tenzinn 06.01.04, 00:29 Wlasnie dzis sa urodziny Telesfora co myslicie o tym imieniu drogie mamy? Przyszle i obecne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyaw73 Re: Pora na Telesfora. 06.01.04, 04:11 Oh Telesfor!!!!! Super imie. Jak bede miala blizniaki a zapewne tak bedzie nazwe chlopcow, Bogumil Telesfor i Stefan Teodor Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Pora na Telesfora. 06.01.04, 10:40 brat mojego dziadka miał tak na imię, zdrobniale - Teciek no i imię dla mnie dość zwyczajne, chociaż z pewnością nie oklepane Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Pora na Telesfora. 06.01.04, 11:26 W ogóle mi sie nie podoba, ale to tylko moje zdanie, pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Pora na Telesfora. 06.01.04, 12:52 W dzieciństwie kochałam smoka Telesfora, więc lubię też to imię. Ale jest mocno dziwne, to fakt pozdr Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Pora na Telesfora. 06.01.04, 15:08 Czesc ! Zawsze bedzie kojarzyc mi sie z tym smokiem,a ja w przciwienstwie do Cysi nie lubilam go. I to imie jest jakies dziwne. pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś