Gość: Navona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:35 Jedno ze śląskich miast. W zeszłym tygodniu przywitali się (a właściwie przywitały, bo tylko jeden męski rodzynek) ze światem: Emilia Dominika Magdalena Maja Wiktoria Mia Nadia Katarzyna Kinga oraz Dawid Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anettia28 Re: WnŚ Śląsk 25.10.09, 13:51 Jedyna która wyróżnia się tu oryginalnością jest Mia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: WnŚ Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 14:03 Podoba mi się Mia i Nadiamęski rodzynek również. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Śląsk 25.10.09, 14:11 Mia, Nadia i Dawid są dokładnie w tym samym stylu, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: WnŚ Śląsk 25.10.09, 14:14 nie zgodzę się, w moim odczuciu każde jest z innej kategorii Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Śląsk 26.10.09, 14:27 Myślałam raczej o "targecie". Jesli chodzi o etymologię, to Dawid to faktycznie prawdziwe, porządne imię, a Mię i Nadię pod kątem pochodzenia wrzuciłabym do dokładnie tej samej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna.panna Re: WnŚ Śląsk 25.10.09, 16:12 wow, ile dziewczynek! > Emilia - ładnie > Dominika - też ładnie > Magdalena - super > Maja -yh.. nie lubię, szkoda, że nie Kaja > Wiktoria - oj nie > Nadia - j.w. > Katarzyna -j.w. > Kinga - ładnie > > oraz > > Dawid - nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Śląsk 25.10.09, 20:32 Gość portalu: Navona napisał(a): > Jedno ze śląskich miast. W zeszłym tygodniu przywitali się (a > właściwie przywitały, bo tylko jeden męski rodzynek) ze światem: > Emilia-b. ładnie > Dominika-j.w. > Magdalena-super hehe > Maja-za dużo już tych Majek > Wiktoria-nie lubię > Mia-hmmmmmmmmm > Nadia-trudno powiedzieć > Katarzyna-bez entuzjazmu > Kinga-może być > > oraz > > Dawid-fajne, mój mąż ma tak na imię Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: WnŚ Śląsk 26.10.09, 14:22 Podobają mi się Emilia i Katarzyna. No i jeszcze może Magdalena. Reszta albo za pop;ularna, albo jakaś taka bezpłciowa. Z tym że Emilia na Śląsku z tego co wiem popularnością chyba dorównuje Julii. Dawid-nie lubię, nie wiem czemu, po prostu nie podoba mi się. To imię na które można patrzeć dwojako-dla jednych z tradycjami biblijnymi, dla drugich kojarzące się z Beckhamem i spółką, czyli po prostu brajanowate. Nie wiem, do której kategorii go zaliczyć. Nie rozumiem, co w ostatnich trzech latach ludzie mają z tą Mią.... Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: WnŚ Śląsk 27.10.09, 16:53 A może ktoryś z rodzicow Mii jest cudzoziemcem ? Mi się imię podoba nawet jesli oboje są Polakami Odpowiedz Link Zgłoś