vikama 30.10.09, 09:42 imię dla siostry Kacperka??? ktoś ma jakieś pomysły? nazwisko typowo polskie kończące się na - ska. Chciałabym żeby imię było w miarę proste, niezbyt oryginalne ale też niekoniecznie zbyt popularne. Czekam na wasze propozycjeps. na drugie mała będzie miała Anna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adziunia Re: może macie jakiś pomysł na imię.... 30.10.09, 09:45 No to proponuję: Magdalena Kalina Laura Liwia Klara Luiza Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: może macie jakiś pomysł na imię.... 30.10.09, 10:23 Agata Marta Zofia Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: może macie jakiś pomysł na imię.... 30.10.09, 13:38 Barbara Berenika Estera Honorata Jaśmina Kalina Magdalena Malwina Marcelina Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: może macie jakiś pomysł na imię.... 30.10.09, 17:09 Michalina Marcjanna Judyta Gloria Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: może macie jakiś pomysł na imię.... 30.10.09, 17:12 Kinga Marta Kornelia Milena Agata Blanka Dagmara Emilia Idalia Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
vikama Re: może macie jakiś pomysł na imię.... 30.10.09, 19:45 Kilka z podanych przez was mam na uwadze podoba mi się bardzo Gloria _ ale nie mam chyba odwagi nadać go dziecku;/ hmm się okaże... Odpowiedz Link Zgłoś
iryska84 Re: może macie jakiś pomysł na imię.... 30.10.09, 22:00 imię Gloria jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_jedna Re: może macie jakiś pomysł na imię.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 18:25 A może Greta? Albo Agata, Ida, Agnieszka czy Melania Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: może macie jakiś pomysł na imię.... 01.08.10, 08:19 Marta Kornelia Emilia Idalia Justyna Gabriela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprysiowa Re: może macie jakiś pomysł na imię.... IP: *.centertel.pl 30.11.09, 19:23 Kacper i Gloria całkiem nie do pary, jednak jak ktos tu napisał, "imiona rodzenstwa to nie komplet filizanek nie musza do siebie pasowac" to i tak to zestawienie uwazam za nieudane, proponuje Kacper i Gaja (tu zmaiana drugiego imienia bo bedzie Gajanna) Kacper i Kaja (jw) Kacper i Gracjana (jw) Kacper i Klementyna Kacper i Florentyna Odpowiedz Link Zgłoś
vikama do wiadomości 01.08.10, 00:08 przypomniałam sobie o tym wątku i zainteresowanym podaje do wiadomości że imię jakie nadałam córeczce to Alicja, i właściwie to syn był głównym pomysłodawcą tego imienia. Imię świetnie pasuje do małej, ma wiele zdrobnień i w sumie cieszę się ze je wybraliśmy, a nie sugerowaną wcześniej Glorię... tak czy inaczej dzięki za pomysły dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: do wiadomości 01.08.10, 10:24 serdeczne gratulacje, niech się córeczka zdrowo chowa PS Śliczne imię Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: do wiadomości 01.08.10, 10:58 Gratuluję! Też bym się nie zdecydowała na Glorię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donka Re: do wiadomości IP: *.mmj.pl 01.08.10, 13:17 Gratuluje córkeczki ! ślicznego imienia również Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: do wiadomości 01.08.10, 15:25 Gratulacje! Fajne imię i dobrze pasuje do Kacpra Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: do wiadomości 01.08.10, 22:54 Alicja niezmiernie mi się podoba, jedynym minusem jest dosyc spora popularność, w kazdym razie gratuluje wyboru ;] Odpowiedz Link Zgłoś