deotyma23 22.01.04, 19:02 tak na imię dała moja koleżanka swojej córeczce - dla mnie to imię to porażka......ale córeczka jest jej i to rodzice wybrali to imię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Kornelia 22.01.04, 20:45 A ja uwazam, ze to super imie, bardzo mi sie podoba. Ma duzo zdrobnien i jest bardzo kobiece!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia Re: Kornelia 22.01.04, 21:53 Kornelia to bardzo ładne imię, i ma różne zdrobnienia (do wyboru, do koloru): Kora, Nela, Nelka, Kornelka mnie się Kornelia podoba (męski odpowiednik Kornel też, chociaż mniej, bo nie ma "prawdziwych" zdrobnień) Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: Kornelia 23.01.04, 13:44 moim zdaniem tez to porażka- nie podoba mi się i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Kornelia 23.01.04, 13:51 Mnie sie tez nie podoba. Wole Nela. Ale porazka to moim zdaniem nie jest. Imie w sumie ladnie brzmi i jest kobiece. A. Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia porażka? 23.01.04, 13:51 deotyma, skay, dlaczego zaraz porażka? imię może się nie podobać, ale nazywanie go porażką to ... hm ... jakby nie na temat ... czyja porażka? matki? ojca? dziecka? porażka? znaczy walczyli i przegrali? hm ... Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: porażka? 23.01.04, 13:59 Witaj ! Dlaczego porazka ? Bardzo ladne ,kobiece imie.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Kornelia 24.01.04, 13:31 Wlasnie, bardzo kobiece, tylko te zdrobnienia... Dla mnie to one nie oddaja urody imienia w pelnym brzmieniu. Kiedys co prawda bylam zachwycona Kora, ale teraz... No, mialabym problem ze zdrobnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kornelia 24.01.04, 17:14 Mnie sie podoba.Spokojne i cieple. Znajomi maja corke Kornelie, bardzo madra dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś