miliarder 24.01.04, 14:45 ps. szukam kobietki która nie będzie miała nic przeciwko tak sympatycznym imionkom dla swoich (i moich) córeczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Oktawia i Fabia 24.01.04, 15:09 Witaj miliarderze ! Chyba trafiles pod zly adres.Jako miliarder powinienes wejsc na forum samochodowe i tam sobie kupic Skode Oktavie i Skode Fabie.A jezeli nie byl to zart z Twojej strony to przepraszam ,ale te imiona z tym wlasnie mi sie kojarza. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder Re: Oktawia i Fabia 24.01.04, 15:18 itsola napisała: > Witaj miliarderze ! > Chyba trafiles pod zly adres.Jako miliarder powinienes wejsc na forum > samochodowe i tam sobie kupic Skode Oktavie i Skode Fabie.A jezeli nie byl to > zart z Twojej strony to przepraszam ,ale te imiona z tym wlasnie mi sie > kojarza. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Oktawia i Fabia 24.01.04, 16:24 Hallo ! No i co w moim watku dziwnego ?Ja uznalam Twoj watek za zart-to oczywiscie odpowiedzialam tez zartujac.Bo kto szuka "kobitki" ( jak ty to ujales ) na "Forum imiona dla dzieci"?Troche mnie to rozsmieszylo .Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Oktawia i Fabia 24.01.04, 17:31 miliarder napisał: > ps. szukam kobietki która nie będzie miała > nic przeciwko tak sympatycznym imionkom dla > swoich (i moich) córeczek Hmm miliarder i takie lipne auta ktorymi chcesz okaleczyc corki. Jak juz to daj na imie Mercedes, przynajmniej takie imie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder Re: Oktawia i Fabia 25.01.04, 16:31 prosze mi tu bajek nie wypisywać że takie imiona nie istnieją. Mercedes owszem, ale w naszym dialekcie jako że nie kończy się samogłoską raczej wskazuje na imie męskie Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Oktawia i Fabia 25.01.04, 02:26 A mnie sie Oktawia podoba i wcale nie kojarze tego imienia ze Skoda. Gdy bylam au-pairka moja podopieczna miala na imie Octavia i byla cudowna dziewczynka! A. Odpowiedz Link Zgłoś
ik.mis Re: Oktawia i Fabia 03.02.04, 12:54 miliarder napisał: > ps. szukam kobietki która nie będzie miała > nic przeciwko tak sympatycznym imionkom dla > swoich (i moich) córeczek mam w rodzinie małą Oktawię - dziewczątko ma 5,5 roku - wulkan energii i śliczna jak z obrazka dla niej to niezwykłe imię bardzo pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Oktawia i Fabia 03.02.04, 14:47 Witajcie ! Nikt tu nie pisal ,ze te imiona nie istnieja !Mnie nawet sie podobaja,ale ten styl watka o szukaniu kobietki ja np. odebralam w stylu zartu i tak tez odpowiedzialam.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
luciam Re: Oktawia i Fabia 03.02.04, 23:04 No sorki miliarder ale się spóźniłeś. Mam już męża i dwie śliczne córeczki: starszą Octavię i młodszą Fabię, obie zdrowe, grzeczne i dobrze się prowadzą. No i mamy jeszcze synka-Grzybka, który teraz smacznie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: Oktawia i Fabia 06.02.04, 11:50 a corolla czy yaris nie brzmi fajnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Oktawia 30.04.04, 11:18 Na Forum "zobaczcie" sa zdjecia malej Oktawii. Przyznam, ze sama nie wiem co myslec na temat tego imienia. Do tej dziewczynki niezwykle pasuje, no i mala jest ladna, to i imie wydaje sie ladniejsze, ale szczerze przyznam, ze nie wiem co o nim myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Oktawia 30.04.04, 11:21 Szczekuszko mysl pozytywnie Jak juz wyzej pisalam, bylam au-pairka i opiekowalam sie malutka Oktawia i tak sie przyzwyczailam do tego imienia, ze mnie wogole nie dziwi. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Oktawia 30.04.04, 15:14 Nie, no, w Oktawii nie ma nic dziwnego, lacinskie imie oznaczajace osma w rodzinie... Zona Zeromskiego tak miala na imie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladydark Re: Oktawia i Fabia+Felicia 30.04.04, 11:25 to jakby się trzecia urodziła Odpowiedz Link Zgłoś
ella1976 Re: Oktawia 02.05.04, 18:37 Nic na to nie poradzimy, że imieniem, które tak bardzo nam się podoba samochód nazwali, widocznie nie tylko my dostrzegliśmy jego piękno... Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Oktawia i Fabia 06.07.04, 16:02 ja znam dziewczyne ktora ma na imie Gośka a na drugie ma Mercedes i nie chciala sie do tego przyznac Odpowiedz Link Zgłoś