ariana1 26.01.04, 10:59 Na WSP w Warszawie tak ma na imię pani prodziekan Wydziału Humanistycznego. Moze miała być Leonarda, tylko ktoś pomylił się przy rejestracji? Podoba się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Leandra 26.01.04, 11:24 Czesc ! Chyba nikt sie nie pomylil!LEANDRA jest bardzo ladnym imieniem,w Niemczech czasami spotykanym.A teraz obecnie byrdzo lubiana jest meska forma od tego imienia LEANDER-podoba mi sie.Musimy popatrzec w przeszlosc-przedtem przepisy dotyczace imion nie byly takie surowe.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
marbeta dr Leandra K 27.01.04, 01:38 widzę, że nas obie zainteresowało imię pani dziekan, ale najważniejsze, że równa z niej babka. jeśli nie miałaś z nią zajęć to napewno spotkacie się na obronie, a wtedy nie imię będzie ważne tylko jaka ona jest naprawdę.zobaczysz jak z nią trochę pogadasz i się do niej przekonasz to i imię ci się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Hej Marbeta! :) 27.01.04, 14:33 No proszę jaki ten świat malutki W szczególności Warszawa. Niestety nie będę chyba miała przyjemności uczestniczyć w zajęciach pani dziekan. Studiuję na podyplomowych i na szczęście nie mam egzaminu dyplomowego. Właśnie czekam na wyniki pisemnego egzaminu u p.Aszyk, żeby zakonczyć szczęśliwie pierwszy semestr. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marbeta do ariany 1 27.01.04, 18:48 witam ponownie! p. Aszyk nie znam pewnie mamy inne kierunki, ja jestem na pracy socjalnej, ale nie martw się bo w tej szkole wszyscy zdają) Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: do ariany 1 27.01.04, 21:45 Dzięki za pocieszenie, że wszyscy zdają Ale nie jestem pewna czy Aszykowa też tak samo myśli Ja jestem na przedszkolnej. pozdrawiam i wciąż się dziwię jaki ten świat mały .... Odpowiedz Link Zgłoś
marbeta Re: do ariany 1 28.01.04, 00:26 Ariana może jesteś w grupie z Edytą U. bo razem byłyśmy na dziennych na licencjacie, a teraz przeniosłyśmy się na mgr na zaoczne, a ona dodatkowo w cyklu B jest na podyplomowych właśnie. Jeśli ją znasz to na pewno Ci powie jak się zdaje w tej szkole najlepiej. Pozdrawiam przyszłych pedagogów) Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: do ariany 1 04.02.04, 12:53 Przepraszam ,ze dopiero teraz, ale mam chore dziecko, a przedtem sama chorowałam i nie miałam czasu siedzieć w necie. Niestety nie znam Edyty, w mojej grupie nie ma dziewczyny o takim imieniu. A jest nas 3 grupy , w każdej po ok. 27 osób. Nie znam raczej imion dziewczyn z innych grup , bo nie mamy ze sobą za bardzo kontaktu. Całe dnie ( sobotę i niedzielę) mamy w zupełnie innych miejscach a na dodatek nieraz na Kruczkowskiego a nieraz na Smulikowskiego , więc się mijamy. Może i znam ją z widzenia , ale nie wiem,że ma na imię Edyta. A imię ładne pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Leandra 27.01.04, 08:22 Leandra dużo ładniej brzmi niż Leonarda Podoba mi się. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś