26.01.04, 10:59
Na WSP w Warszawie tak ma na imię pani prodziekan Wydziału Humanistycznego.
Moze miała być Leonarda, tylko ktoś pomylił się przy rejestracji?
Podoba się? smile
Obserwuj wątek
    • itsola Re: Leandra 26.01.04, 11:24
      Czesc !
      Chyba nikt sie nie pomylil!LEANDRA jest bardzo ladnym imieniem,w Niemczech
      czasami spotykanym.A teraz obecnie byrdzo lubiana jest meska forma od tego
      imienia LEANDER-podoba mi sie.Musimy popatrzec w przeszlosc-przedtem przepisy
      dotyczace imion nie byly takie surowe.Pa Ola
      • marbeta dr Leandra K 27.01.04, 01:38
        widzę, że nas obie zainteresowało imię pani dziekan, ale najważniejsze, że
        równa z niej babka. jeśli nie miałaś z nią zajęć to napewno spotkacie się na
        obronie, a wtedy nie imię będzie ważne tylko jaka ona jest naprawdę.zobaczysz
        jak z nią trochę pogadasz i się do niej przekonasz to i imię ci się spodobasmile
        • ariana1 Hej Marbeta! :) 27.01.04, 14:33
          No proszę jaki ten świat malutki smile W szczególności Warszawa. Niestety nie będę
          chyba miała przyjemności uczestniczyć w zajęciach pani dziekan. Studiuję na
          podyplomowych i na szczęście nie mam egzaminu dyplomowego. Właśnie czekam na
          wyniki pisemnego egzaminu u p.Aszyk, żeby zakonczyć szczęśliwie pierwszy
          semestr.
          pzdr.
          • marbeta do ariany 1 27.01.04, 18:48
            witam ponownie!
            p. Aszyk nie znam pewnie mamy inne kierunki, ja jestem na pracy socjalnej, ale
            nie martw się bo w tej szkole wszyscy zdająsmile)
            • ariana1 Re: do ariany 1 27.01.04, 21:45
              Dzięki za pocieszenie, że wszyscy zdają smile Ale nie jestem pewna czy Aszykowa
              też tak samo myśli smile
              Ja jestem na przedszkolnej.
              pozdrawiam i wciąż się dziwię jaki ten świat mały smile....
              • marbeta Re: do ariany 1 28.01.04, 00:26
                Ariana może jesteś w grupie z Edytą U. bo razem byłyśmy na dziennych na
                licencjacie, a teraz przeniosłyśmy się na mgr na zaoczne, a ona dodatkowo w
                cyklu B jest na podyplomowych właśnie. Jeśli ją znasz to na pewno Ci powie jak
                się zdaje w tej szkole najlepiej.
                Pozdrawiam przyszłych pedagogówsmile)
                • ariana1 Re: do ariany 1 04.02.04, 12:53
                  Przepraszam ,ze dopiero teraz, ale mam chore dziecko, a przedtem sama
                  chorowałam i nie miałam czasu siedzieć w necie. Niestety nie znam Edyty, w
                  mojej grupie nie ma dziewczyny o takim imieniu. A jest nas 3 grupy , w każdej
                  po ok. 27 osób. Nie znam raczej imion dziewczyn z innych grup , bo nie mamy ze
                  sobą za bardzo kontaktu. Całe dnie ( sobotę i niedzielę) mamy w zupełnie innych
                  miejscach a na dodatek nieraz na Kruczkowskiego a nieraz na Smulikowskiego ,
                  więc się mijamy. Może i znam ją z widzenia , ale nie wiem,że ma na imię Edyta.
                  A imię ładne smile
                  pzdr.
                  • marbeta DO ARIANY 07.02.04, 12:01
                    OK ŻYCZĘ SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIAwink)
    • madziarek_edziecko Re: Leandra 27.01.04, 08:22
      Leandra dużo ładniej brzmi niż Leonarda smile Podoba mi się.
      Pa
      Madzia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.