mossiam 04.01.10, 11:52 Wszystkie ochrzczone w 2009 roku w mojej parafii dzieci: DZIEWCZYNKI: Agata Aleksandra Jolanta Amelia Emilia Ruta Hanna Antonina Hanna Helena Jagoda Klaudia Helena Maja Luisa Maja Renata Maria Aleksandra Nadia Elżbieta Nicol Natalia Nina Małgorzata Zofia CHŁOPCY: Bartłomiej Józef Bartosz Łukasz Bartosz Michał Dawid Bartosz Filip Konrad Gabriel Tomasz Jakub Antoni Jakub Robert Jakub Wojciech Jan Mateusz Kacper Igor Kacper Tadeusz Konrad Mateusz Mateusz Stanisław Michał Andrzej Michał Jan Mikołaj Adam Oliwier Tadeusz Przemysław Adam Szymon Piotr Wiktor Henryk Wiktor Jacek Wojciech Mikołaj Nie za fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneladgam Re: Chrzty 2009 04.01.10, 12:26 zestawy piorunujące - Nicol Natalia, Oliwier Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Chrzty 2009 04.01.10, 12:49 Nic ciekawego tu w sumie nie ma. Może jeszcze Nina i Agata, która nie jest do przesady popularna. Emilia Ruta- dzięki drugiemu imieniu zestaw staje się ciekawy. Nicol-nie lubię Niko,li w żadnej formie, a taki wariant wygląda IMO nieładnie(delikatnie mówiąc). Jak pisałam w poprzednim wątku Nadia(razem z Leną) będą sezonówkami lat 2010-2020 Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Chrzty 2009 04.01.10, 18:31 Ciekawa jest Emilia Ruta, reszta bez rewelacji, niektóre drugie imiona ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Chrzty 2009 04.01.10, 19:05 Emilia Ruta faktycznie się wybija. Hanna Helena to dla mnie brzmi jakoś tak ... jak "masło maślane", nie wiem dlaczego. Klaudia Helena, Nadia Elżbieta i Nicol Natalia (to ostatnie szczególnie) niesamowicie mnie śmieszą Chłopcy - nudaaa ... Nawet na drugie nie ma nic zaskakującego. Tadeusz fajnie by brzmiał na pierwsze. Oliwier Tadeusz- no miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Chrzty 2009 04.01.10, 19:07 "Rewelacją" in minus jest Maja Luisa, rewelacyjna zwłaszcza dla hiszpańskojęzycznych (hiszp. maja - ładna, fajna; no a Luisa - Ludwika) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Chrzty 2009 04.01.10, 20:32 mossiam napisała: > Nie za fajnie... Faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia714 Re: Chrzty 2009 04.01.10, 20:53 Ze zdziwieniem stwierdzam że nie ma żadnej Julki, Oliwki, Natalki ani Zuzi.A oprócz tego to nie za fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agulag76 Re: Chrzty 2009 04.01.10, 22:29 Jak chrzciliśmy córkę (Olga Marta), to była podawana do chrztu Amelia Emilia - to dopiero maślak Odpowiedz Link Zgłoś