patsy79 22.01.10, 12:59 nie mamy pomysłu niestety... może coś doradzicie, nazwisko krótkie i na S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 13:16 Pozwolę sobie uprzedzić moderatorki - zmniejsz sygnaturki Franciszek Aleksander Wojciech Dominik Krystian Sebastian Kajetan Tymoteusz Ksawery Do krótkiego nazwiska szukałabym czegoś dłuższego. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 13:20 POWINIEN mieć tak na imię, żeby się rodzicom podobało Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 13:25 a macie jakieś preferencje np. co do pochodzenia imion, konotacji, patrona itp? Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 13:57 nie nie mamy żadnych preferencji i generalnie żadne z imion męskich nie jest nam jakoś bliskie. Wiele imion żeńskich mi się podoba, a z męskimi mam problem Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 14:05 bez żadnych preferencji to trudno coś doradzić. mnie dziś Leon "chodzi po głowie" a popularność ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 15:03 no to będę "strzelać " Sebastian Maurycy Konrad Jacek Piotr Kamil Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 15:08 patsy79 napisała: > Wiele imion żeńskich mi się podoba, a z męskimi mam problem to może podrzuć kilka ulubionych żeńskich, będzie jakaś wskazówka Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 23.01.10, 22:07 żeńskie.. np: Sonia, Hanna, Liwia, Matylda, Klara, Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Sygnaturka! 23.01.10, 22:15 Dalenia już pisała, ale ponieważ nie zmniejszyłaś sygnaturki, to powtarzam ja - zmniejsz sygnaturkę. Nie powinna być wyższa, jak odpowiednik czterech linijek tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 15:30 to podam moje ulubione męskie : Jeremi Stanisław Tymoteusz Eliasz Jonasz Efrem Cyryl Tadeusz Tycjan Sergiusz Anzelm Ahmed Ammar Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 15:40 Dawid Bartłomiej Gabriel Tobiasz Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam OT do misself :) 22.01.10, 15:44 and, dramatically, some of them with both Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 16:07 Leon Gustaw Abel Marcin Ignacy Eryk Paweł Błażej Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 18:32 Adam i Hugo Adam i Kornel Adam i Witold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_jedna Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 18:47 Adam i Dawid Adam i Szymon/ Adam i Tymon Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 21:53 Podpowiem Ci, bo sama mam Adasia, ktory kilka dni temu skonczyl 4 lata Adaś ma rocznego braciszka, ktory ma na imie Wojtuś Adam i Wojciech, Adas i Wojtus - melodia dla moich uszu )) Wedlug mnie te dwa imiona raczej nie wyblakna w praniu Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 22.01.10, 21:54 Aha, moje nazwisko tez krociutenkie, trzyliterowe Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? 23.01.10, 14:10 Adam i Piotr Adam i Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: a jak powinien mieć brat Adama na imię...? IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 23.01.10, 22:19 Adam i Jan Adam i Dawid Adam i Antoni Odpowiedz Link Zgłoś