omn3 11.02.04, 14:39 www.cartooncottage.com/html/babynames.html Oni moga nazwac dziecko jak chca.Moj maz znal osobiscie chlopaka ktory nosil imie gitara. Zobaczcie na te imiona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex113 Re: imiona w USA 11.02.04, 18:28 omn3 napisała: > Oni moga nazwac dziecko jak chca. Bierze sie to z tego ze to 400 milionowy kraj-zlepek wszystkich narodow swiata i kazdy mial prawo przywiezdz ze soba swoje imiona, nazwiska i nazwac dzieci w sposob ktory dla nich cos znaczy. Z tego bierze sie mnogosc imion i pisowni. A jako ciekawostke podam ze spotkalam kiedyc dorosla kobiete, ktora pozbyla sie poprzedniego imienia i nazwiska i w dokumentach byla "YOU" Cherr tez pozbyla sie nazwisk i jest legalnie, oficjalnie tylko i wylacznie Cherr. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: imiona w USA 11.02.04, 19:41 a Zuzi, Zuzanny, Zuzki nie ma - ale juz niedlugo bedzie moja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: imiona w USA 11.02.04, 21:26 Witaj ! Bardzo fajna strona.Jutro przestudiuje ja dokladniej.Moze cos znajde ?Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: imiona w USA 12.02.04, 12:11 Fajna stronka I jest imię mojego synka . Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś