ro0203 13.02.04, 21:41 Mój synek przez nieporozumienie ma na imię Hubert i choć ma już dwa latka nie mogę się do tego przyzwyczaić. Kto ma synka Hubetra, jak zdrabniacie to imię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati_pati Re: Hubert 13.02.04, 22:44 Mnie osobiście bardzo podoba się to imię. Znam dwóch dorosłych Hubertów, obaj to bardzo przystojni mężczyźni. A co do zdrobnień, które przychodzą mi do głowy to Hubercik, Hubi, Hubuś Odpowiedz Link Zgłoś
recherche Re: Hubert 13.02.04, 23:13 Hmmm... fajne imię... powiedziałabym, że bardzo męskie Ja bym zdrabniała Hubcio Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amorzech Re: Hubert 16.02.04, 14:19 Cześć, mój mąż ma na imię Hubert i choć znamy się już 5 lat to też nie mogę się do tego imienia przyzwyczaić. A nazywam go: Hubcio lub Huba - tak jest moim zdaniem ładniej i mi odpowiada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mer12 Re: Hubert 14.02.04, 03:49 Czesc mam szwagra Huberta fajny facet ... a jesli chodzi o zdrobnienia to Hubcio, Hubercio, Hubercik Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Hubert 14.02.04, 20:23 ro0203 napisała: > Mój synek przez nieporozumienie ma na imię Hubert i choć ma już dwa latka nie > mogę się do tego przyzwyczaić. Kto ma synka Hubetra, jak zdrabniacie to imię? Hej Jak to przez przypadek?!~ Mnie sie imie Hubert srednio kojarzy. Sztuczny /urbanski i zabawny Hubert Dworniak z "świętej wojny" Jak dla mnie ten drugi jest bardziej interesujacy. Zdrobnienia:Hubercik, Bercik, Hubertuś:0 Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Hubert 14.02.04, 20:37 bardzo męskie imię i jak to przez przypadek? a zdrobnienie? - Hubi, Hubek, Hubercik, Bercik... zalży od okoliczności imię oznaczające osobę, która odznacza się świetnym (jasnym) umysłem, ale i bystrym dowcipem. fajny chłopak Ci rośnie. l. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Hubert 16.02.04, 19:13 Czesc ! Bardzo meskie imie.Takie sobie.Ale jak to sie stalo ze nosi je twoj synek przez przy<padek ? Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Hubert 18.02.04, 09:58 Imię jest ładne. Mi zawsze będzie sie kojarzyło z Hubertem Urbańskim , który prowadził "Milionerów". PA Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaleks Re: Hubert 20.02.04, 14:27 hej mam małego Huberta - mi osobiście bardzo to imię się podoba. Do naszego Nunusia mówimy Hubi, Hubuś, Hubercik a babcia woła Bercik(choć nie za bardzo mi to odpowiada) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ro0203 Re: Hubert 26.02.04, 20:44 Ja też nie lubię zdrobnienia Bercik. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa057 Re: Hubert 21.02.04, 20:32 hej! mój syn ma na imie Hubert i ma 14 lat,jak był mały nie umial wypowiedziec swojego imienia i mówił na siebie Niuniuś.Ja to dzisiaj mówie Hubciu,Bercik,Huba wołają koledzy.Jest dobry i czuły i bardzo troskliwyi ma duze powodzenie u dziewczyn.Nie wspomne o poczuciu humoru .Pozdrawiam mame Hubercika Odpowiedz Link Zgłoś