bast3 28.03.10, 23:37 A może coś innego?? Wstępnie wybraliśmy te trzy. Myślicie, że ładne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneladgam Re: Ramona, Matylda,Blanka 28.03.10, 23:54 Ramona nie podoba mi się brzmieniowo, Matylda ładniej zdecydowanie, a Blanka najładniej z tych trzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Ramona, Matylda,Blanka IP: *.dip.t-dialin.net 29.03.10, 07:47 Mysle, ze Matylda jest bardzo ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: Ramona, Matylda,Blanka 29.03.10, 09:06 Matylda - wielkie tak Ramona - wielkie nie Blanka - ok Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Ramona, Matylda,Blanka 29.03.10, 10:32 Matylda podoba mi się, Blanka też, chociaż mniej. Ramona nie, kojarzy mi się z Cyganami, których z kolei nie lubię, przynajmniej tych z mojego miasteczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabadelka Re: Ramona, Matylda,Blanka IP: 77.236.0.* 29.03.10, 13:05 Matylda - super Blanka - niby ładne, ale jakoś podświadomie lekko kiczowate wydaje mi się Ramona - hmm, jak Ci się podoba, to będzie super oryginalna, ale dla mnie to imię waży tonę i jest ze stali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Ramona, Matylda,Blanka IP: *.ds2.agh.edu.pl 29.03.10, 14:13 zdecydowanie Matylda;p ma najwięcej uroku, ewentualnie Blanka... Ramona bardzo mi się nie podoba, kojarzy mi sie z telenowelą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Ramona, Matylda,Blanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 15:05 Matylda i Blanka-super Ramona nie podoba mi się wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Ramona, Matylda,Blanka 29.03.10, 17:59 Ramona : Zdecydowanie nie, to polska Rajmunda. Odbieram ja podobnie jak Nadię przy polskiej Nadziei, czyli pretensjonalnie. Matylda : Nie lubię tego imienia. Blanka : Z tych trzech podoba mi się najbardziej, aczkolwiek do moich ulubionych imion nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Ramona, Matylda,Blanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 19:11 Matylda. Blanka pod groźbą kary śmierci. Ramona nie. Ze względu na znaną mi dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania3 Re: Ramona, Matylda,Blanka IP: *.washdc.east.verizon.net 29.03.10, 20:26 Matylda. Na pewno Matylda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Ramona, Matylda,Blanka IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.10, 20:35 Ramona - jeśli pasuje do nazwiska Blanka Matylda W tej kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ramona, Matylda,Blanka 29.03.10, 21:02 Matylda i Blanka podobają mi się. I zupełnie nie wiem, jak w towarzystwie tych imion znalazła się Ramona, od której znacznie bardziej podoba mi się już nielubiana przeze mnie Romana... Sama wybrałabym z nich Matyldę. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Ramona, Matylda,Blanka 29.03.10, 21:28 Matylda lub Blanka Ramona brzmi fatalnie, już chyba lepiej Roma ... chociaż nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
bast3 Re: Ramona, Matylda,Blanka 29.03.10, 22:10 Dzięki, w sumie macie rację, Ramona to dość ciężkie imię. Ale to jakoś były trzy które nam wpadły. Przynajmniej na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: Ramona, Matylda,Blanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 22:55 Jestem za Ramoną. Najbardziej oryginalnie! Odpowiedz Link Zgłoś