eenia 01.03.04, 16:34 Czy nie ma problemu z zarejestrowaniem imienia Kai? Czy ktoś ma synka o tym imieniu? Kai czy Kaj? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milenium5 Re: Kai- rejestracja? 02.03.04, 09:20 Eenia mi też bardzo podoba się imię Kaj. Ktoś na tym forum ma synka o tym imieniu. Doszłam jednak do wniosku, że Kaj to super imię dla małego chłopca, może jeszcze być dla nastolatka, ale dorosły mężyczyzna Kaj? Albo pan w średnim wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
eenia Re: Kai- rejestracja? 02.03.04, 12:22 Zamierzamy dać naszemu synowi Kaj na drugie imię. Ale mnie się podoba nawet na pierwsze i nie mam obiekcji że dorosły facet miałby na imię Kaj. Mnie się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Kai- rejestracja? 02.03.04, 12:25 Niestety, moje pierwsze skojarzenie jest inne, a mianowicie z niespecjalnie znanym serialem SF "Lexx". Jeden z bohaterów nazywał się Kai, był bardzo przystojny, ale miał idiotyczną fryzurę i w dodatku był dawno zmarłym (sztucznie ożywionym) mordercą, częściowo robotem (tzn. był zaprogramowany na mordercę). I miał coś koło 2000 lat. Dlatego dla mnie to imię raczej odpada, mimo całej mojej sympatii dla serialu... ) Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Kai- rejestracja? 02.03.04, 15:14 Czesc ! Dziewczyno wcale sie nie zastanawiaj,to piekne imie.Znam wielu chlopcow o tym imieniu a takze doroslych mezczyzn (wszyscy b.fajni faceci).Sama bym z miejsca dala tak synowi na imie ,ale moja szwagierka byla szybsza odemnie.A w Polsce z rejestracja nie powinno byc problemu -KAJ tak pisane.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś