Gość: kk Re: Imiona dla trojaczek! IP: 82.160.11.* 22.06.10, 12:36 ja bym nazwała Ala, Ola i Ela ale jestem w ciąży pojedynczej, na dodatek z synem więc nie mam co się wypowiadać. Gratulacje potrójnego szczęścia. z Twoich typów zdecydowałabym się na Anastazje, Liljane i Emilie. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imiona dla trojaczek! 22.06.10, 12:41 Gość portalu: kk napisał(a): > ja bym nazwała Ala, Ola i Ela Następna, która chciałaby sobie żarty z własnych dzieci robić Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imiona dla trojaczek! 22.06.10, 15:33 Gość portalu: kk napisał(a): > Twoich typów zdecydowałabym się na Anastazje, Liljane i Emilie. Lil.. co ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Imiona dla trojaczek! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.06.10, 13:14 Karolina, Emilia, Milena ewentualnie Anastazja Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona dla trojaczek! 22.06.10, 19:43 Gratuluję serdecznie, ale jak widzę post o trojaczkach, to mam ochotę prosić o zaświadczenie od ginekologa... Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imiona dla trojaczek! 22.06.10, 19:48 gaudencja napisała: > Gratuluję serdecznie, ale jak widzę post o trojaczkach, to mam > ochotę prosić o zaświadczenie od ginekologa... > Szczerze mówiąc ja również, ale tym razem postanowiłam być ufna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Imiona dla trojaczek! IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 00:02 Nie rozumiem, po co ktoś miałby kłamać, że jest w ciąży z trojaczkami... Wydaje mi się, że trochę przesadzacie. Forum to forum. Dziewczyna zadała pytanie, więc jeżeli ma się ochotę i jakąś tam wiedzę to można odpowiedzieć. No chyba, że traktujecie to osobiście... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imiona dla trojaczek! 23.06.10, 00:08 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Nie rozumiem, po co ktoś miałby kłamać, że jest w ciąży z > trojaczkami... A jednak - klik - jest to możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Imiona dla trojaczek! IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 22:31 Faktycznie, idiotyczna sytuacja. Jednak uważam, że nie wszytko kręci się wokół forum i jakiejś tam jednej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imiona dla trojaczek! 23.06.10, 22:57 Ewo/Islo - nie rozmawiaj sama ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Imiona dla trojaczek! IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 23:12 Isla nie rozmawia ze sobą, to jej mąż Tomasz rozmawia z Paniami i próbje je uspokoić. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona dla trojaczek! 24.06.10, 00:10 Dziwi mnie w takim razie, dlaczego na forum tak się pochlebnie wypowiada o Ofelii, skoro w realu jest nieugięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Imiona dla trojaczek! IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 00:06 Gratulacje !!! Potrójne szczęscie! Poza Mileną i Elianą podobają mi się wszystkie te imiona. Poprostu śliczne, eleganckie i nie pretensjonalne. Wybrałabym: Karolina, Anastazja i Emilia. Antonina i Lilianna też swietnie brzmią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unikat Re: Imiona dla trojaczek! IP: 83.1.125.* 24.06.10, 23:32 Mąż Tomasz ma drugie EWA?hm.... Odpowiedz Link Zgłoś
aramelka Re: Imiona dla trojaczek! 25.06.10, 17:23 wybrałabym: Emilia, Alicja, Milena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprysiowa Re: Imiona dla trojaczek! IP: *.centertel.pl 25.06.10, 19:09 fałsz na odległosc Isla prosi o rade a sama nawet sie nie odzywa, jasne maz Ewa za nia pisze (litosci co za brednie) faceci nie siedza na forach dzieciowych, ciekawe jak je znalazł? I nie pytaja sie o rady co do imion (bardzo rzadkie przypadki).. ale maz Ewa i owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olusia ;) Re: Imiona dla trojaczek! IP: *.chello.pl 01.07.10, 16:39 Karolina Lilianna Ofelia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: Imiona dla trojaczek! IP: *.chello.pl 01.07.10, 20:15 Uważam, że najlepsze są imiona proste a nie przekombinowane. Z punktu widzenia psychologicznego wyszukane i zadęte imiona świadczą o kompleksach i deficytach rodziców- pomyślcie o tym. Pamiętajcie, że dziecko z tym imieniem będzie musiało iść przez życie, nawiązywać kontakty, zdobyć pracę. Czemu musi być Idalia, Rita,Natan czy Dylan zamiast Magdy, Ani, Adama i Filipa. Nie wydziwiajcie kochane dziewczyny! Zawsze głosuję na imiona: Katarzyna, Zofia, Anna, Marta, Agnieszka, Magdalena czy Karolina zamiast Ismeny,Ines, Ofelii, Oliwii, Wiktorii, Mariki, Otylli, Oktawii i starożytnej Antoniny, Waleriany czy Lawinii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imiona dla trojaczek! 01.07.10, 21:21 Komo, kwestia gustu. Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Imiona dla trojaczek! IP: *.dg-net.pl 02.07.10, 08:36 ja z tych imion wybrałabym, -LILIANA,MILENA ,ELIANA \A GDYBYM JA MIALA TROJACZKI TO DAĄBYM- JAŚMINA,KALINA,JAGODA,POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
coccinella0 Re: Imiona dla trojaczek! 03.07.10, 11:41 Anastazja, Alicja - jak najbardziej tak, z pozostałych podanych już żadne mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: Imiona dla trojaczek! IP: 80.50.237.* 04.07.10, 13:51 ja z twojej listy to bym wybrała Lilianna, Alicja i Emila albo wszystkie na "A" Anastazja, Alicja i Antonina Odpowiedz Link Zgłoś
foczkano1 Re: Imiona dla trojaczek! 05.07.10, 21:16 Witaj, mnie wzięło na rymy dlatego wybrałam: Emilia , Tosia (Antonina) i Zosia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś