katharin 17.08.10, 18:38 Co myślicie o tym meskim imieniu? Brzmi lepiej niż Jeremiasz czy Jeremi? Czy np Jeremi uważacie wygląda dziwacznie przy nazwisku Urbaniak? Spytała mnie się o to koleżanka ale nie wiedziałam co mam odpowiedzieć?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katharin Re: Jarema 17.08.10, 18:41 Powiem jeszcze że wcześniej sama myślałam o tym imieniu ale myśle ze moje nazwisko nie pasuje do tego imienia. A koleżanka ma w sumie podobne takie typowo Polskie nazwisko. Sama myśle że nie pasuje jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
luska.s Re: Jarema 17.08.10, 19:05 Przede wszystkim nie podoba mi się, że kończy się na literę a. Bardziej podoba mi się Jeremi i nie widzę nic dziwnego w zestawieniu go z podanym nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Jarema 17.08.10, 19:38 z tych trzech wersji podoba mi się jedynie Jeremi, dużo później Jeremiasz. Jarema wcale. zestaw Jeremi Urbaniak nie wygląda dziwacznie. dużo dziwaczniej, moim zdaniem, wyglądałby: Jarema Urbaniak Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Jarema 17.08.10, 20:18 Najmniej podoba mi się Jeremiasz. Jeremi Urbaniak brzmi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jarema 19.08.10, 23:10 dalenia napisała: > Podpisuję się pod Aneladgam. I ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Jarema 17.08.10, 19:56 Z tych trzech imion Jarema brzmi imo najgorzej. Najbardziej podoba mi się Jeremi, Jeremiasz też jest ok. Do nazwiska Urbaniak pasuje większość imion. Jeremi Urbaniak brzmi dla mnie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Jarema 17.08.10, 20:37 Podobają mi się Jeremiasz i Jeremi. Z nazwiskiem brzmią dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: Jarema 17.08.10, 23:00 Najbardziej podoba mi się Jeremi, Jeremiasz trochę mniej, Jarema wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Jarema 18.08.10, 14:50 bardzo dobrze pasuje Jeremiasz i Jeremi, ale chyba lepiej dac te pierwsza forme i tak pewnie bedzie zdrabniany do Jeremi Jarema mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Jarema 21.08.10, 09:45 Jarema nie podoba mi się, ale Jeremi i Jeremiasz bardzo! Uważam, że Jeremi Urbaniak brzmi w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
modesta00 Re: Jarema 22.08.10, 18:09 Zdecydowanie Jarema, brzmi pięknie Jeremiasz wcale, Jeremi tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś