kasienka.3 17.01.11, 09:26 Tak nazywa sie nowonarodzony synek polskiej pary aktorskiej. Jak wam sie podoba? Mysle ze rodzice mogli sie bardziej postarac. Na Ich miejscu zrezygnowalabym z imienia na litere B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quasi.modo Re: Bruno Błach-Baar 17.01.11, 09:55 Ja bym przede wszystkim zrezygnowała, o ile to możliwe, z podwójnego nazwiska. Bo dobrać imię do tego łamańca to nie lada sztuka. Wszystko razem wygląda trochę jak ksywa. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Bruno Błach-Baar 17.01.11, 10:29 Bardziej od imienia karkołomne jest nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Bruno Błach-Baar 17.01.11, 11:40 Również zrezygnowałabym z podwójnego nazwiska, jako że zupełnie do siebie nie pasują. No, ale pewnie aktorska para chciała, żeby dziecko mogło dumnie nosić obydwa... Imię dopełnia całości fatalnego zestawu. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Bruno Błach-Baar 17.01.11, 12:49 Mogę się podpisać po Uwierz Mirando. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Bruno Błach-Baar 17.01.11, 13:24 ale koszmarek z tego wyszedł. rodzice koniecznie chcieli,żeby nosił dwa aktorskie nazwiska,do tego to imię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Bruno Błach-Baar IP: *.adsl.alicedsl.de 17.01.11, 19:44 I pomyslec, ze chlopiec mogl sie nazywac na przyklad: Tymoteusz Blach.... Zreszta chyba juz wszystko lepsze niz Bruno Blach-Baar.... Przeciez tego sie nawet wymowic nie da.... Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: Bruno Błach-Baar 17.01.11, 20:08 zero wyobraźni rodziców. zestaw imho fatalny. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Bruno Błach-Baar 17.01.11, 21:03 Błach-Baar brzmi mi trochę jak nazwisko mongolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.3 Re: Bruno Błach-Baar 18.01.11, 14:49 Błach ( nie pamietam imienia ) podobno gra w serialu Plebania. O Baar napisali ze ma na imie Kamilla nie Kamila i ze jest aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Bruno Błach-Baar 18.01.11, 17:09 Też sprawdzałam kim są ci ... aktorzy O ile faceta kojarzę, to babki kompletnie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Bruno Błach-Baar 18.01.11, 18:08 O faktycznie! Niby jest zdjęcie na wiki, ale jakaś taka ... niepodobna Tak czy inaczej, mam wrażenie, że to połączenie nazwisk miało być takie "cool" i "trendy", a wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: Bruno Błach-Baar 18.01.11, 14:44 Kompletnie niemelodyjne brzmienie Ale ja ogólnie nie lubię imienia Bruno, spotkałam sie już kilkarotnie z nazywaniem psa Bruno i zawsze to były rasy typu Buldog, Bokser, Pitbull - więc imię bardzo źle mi się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś