itsola 25.04.04, 20:42 Witajcie ! Na prosbe nowych forumowiczek zrobilam nowe podsumowanie naszego TOP 10. Narazie sa to tylko chlopcy,nad dziewczynkami narazie pracuje.I tak to wyglada: 1.Filip (13 glosow) 2.Igor (12 glosow) 3.Jakub (11 glosow) 4.Michal (10 glosow) Tomasz Adam 5.Mateusz (9 glosow) Jan 6.Milosz (8 glosow) Mikolaj Kacper Maciej Szymon 7.Antoni (7 glosow) Pawel Bartosz 8.Krzysztof (6 glosow) Marcel Dawid Sergiusz Oskar Konstanty 9.Adrian (5 glosow) Karol Nataniel Tymoteusz Dominik Nikodem Wojciech Maksymilian 10.Borys (4 glosy) Piotr Ignacy Kajetan Lukasz Marcin Patryk Noel 11.Juliusz (3 glosy) Sebastian Emil Leon Wiktor Julian Kamil Franciszek Stanislaw Jeremi Konrad 12.Samuel (2 glosy) Andrzej Aleksander Gabriel Daniel Gracjan Hubert Norbert Natan Lucjan Szczepan Beniamin Mieszko Olaf Eryk Gustaw Marceli Amadeusz Natan 13.Milan (1 glos) Przemyslaw Albert Robert Angelo Nicolas Ikar Marian Krystian Arkadiusz Albert Rafal Oliver Blazej Alan Bruno Stefan Joachim Kornel Olgierd Remigiusz Ruben Tadeusz Jerzy Zygmunt Kaj Tobiasz Wlodzimierz Damian Ludwik Jeremiasz Luis Tim Jonasz Eliasz Ziemowit Ivo Janusz Grzegorz Ksawery Hikok Kasiusz Ole Mariusz Kevin Fabian Marek Sa to glosy z 98 postow tego watku.Jezeli chcecie mozecie sie pobawic w ocene. Milej zabawy. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilkalilka Re: NOWE PODSUMOWANIE TOP 10-CHLOPCY 27.04.04, 21:59 Dwa lata temu urodziłam trojaczki( dwóch chlopców-Marcel i Kubuś i dziewczynke- Julie). Za dwa dni mam termin kolejnego porodu (tym razem bedzie jeden chłopiec). Chce dać mu na imie Maurycy, po przyjacielu który bardzo mi pomogl, ale zastanawiam sie czy jednak synka nie skrzywdze... Moze to za staroswieckie. Dodam ze Filip odpada jak radza znajomi poniewaz takie imie nosi moj m lodszy brat. Odpowiedz Link Zgłoś