ariana1 29.04.04, 21:03 Takie oto imiona nosili chłopcy - bliźniacy u mnie w grupie ostatnio. Dla wyjaśnienia dodam ,że pracuję w placówce opiekuńco - wychowawczej. W dodatku byli podobni do siebie jak dwie krople wody. Po prostu nie do odróżnienia. I ta imiona..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Magnus i Olaf 29.04.04, 22:31 Czesc ! Tak naprawde nie naleza one do moich ulubionych,ale z imie MAGNUS ostatnio czesto obija mi sie o uszy.Ale mi kojarzy sie ono z takim wielkim Magnatem.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Magnus i Olaf 30.04.04, 11:01 Pierwszy raz spotykam sie z imieniem Magnus. Mnie sie kojarzy z magnezem. Olaf to ladne imie, ale Magnus nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica nie czytałayście (jak byłyscie dziećmi) 30.04.04, 11:06 "Magnus, Mateusz i koń"? bardzo ładne imiona Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: nie czytałayście (jak byłyscie dziećmi) 30.04.04, 11:10 lunatica napisała: > "Magnus, Mateusz i koń"? > Nie przypominam sobie takiego tytulu. Moze czytalam, ale raczej nie, a o czym to bylo?! Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: nie czytałayście (jak byłyscie dziećmi) 30.04.04, 12:46 Ja czytałam, ale pamiętam tylko tytuł, z treści nic Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: nie czytałayście (jak byłyscie dziećmi) 30.04.04, 13:37 Ja tez czytalam ale tersci nie pamietam, jedynie, ze ksiazka miala kilka tomow. A. ------------------- GG 5287751 Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: nie czytałayście (jak byłyscie dziećmi) 30.04.04, 13:55 Chyba był jeszcze "Magnus i pies pokładowy Jack" i może coś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Magnus i Olaf 30.04.04, 11:06 Olaf - bardzo ładne. Magnus- rzadko spotykane, ale nie w moim guście. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Magnus i Olaf 30.04.04, 11:09 Bardzo fajne. Magnusow znam na peczki, bo w Skandynawii to niewyobrazalnie popularne imie. Olafow tez znam kilku. Ania Odpowiedz Link Zgłoś