Gość: inna IP: *.231.49.221.koba.pl 25.03.11, 11:43 Urodziła synka o imieniu Jan, ma córkę Oliwię i syna Szymona. Jak wam się podoba imię Jan? Czy pasuje do nazwiska Bieniuk? Jak odbieracie ten zestaw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonica7 Re: Anna Przybylska ma syna 25.03.11, 12:56 nie podoba mi się... nie dość, że rażąco popularny to jeszcze wg mnie nie pasuje ani do nazwiska ani do imion rodzeństwa...bezsensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kleo881 Re: Anna Przybylska ma syna 25.03.11, 14:31 Jak dla mnie pasuje w sam raz. Reszta to juz wg uznania ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
jutkawojtkowska Re: Anna Przybylska ma syna 25.03.11, 15:01 Oczywiscie to ich sprawa ale jak dla mnie to nie Jan nie pasuje ani do nazwiska ,ani do reszty,brzydkie imie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.drodze Re: Anna Przybylska ma syna 25.03.11, 15:35 Z całą sympatią do Ani ... imiona jej dzieci jakoś mi nie podchodzą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Anna Przybylska ma syna 25.03.11, 15:48 A ja lubię imię Jan i do Szymona też mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Anna Przybylska ma syna 25.03.11, 16:04 Jan pasuje do nazwiska i komponuje się z Szymonem - tylko Oliwia jakoś zgrzyta... Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Anna Przybylska ma syna 25.03.11, 18:17 wyczyny napisała: > Jan pasuje do nazwiska i komponuje się z Szymonem - tylko Oliwia jakoś zgrzyta. > .. Podpisuję się pod powyższym. I strasznie popularne te wszystkie imiona. Ach, te gwiazdy, nie znają półśrodków Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Anna Przybylska ma syna 25.03.11, 18:37 Wg mnie imiona wybierane pod wpływem mody. Oliwia jest jakoś z czasów "boom'u" na Oliwki, Szymon to samo. Jan mi się podoba, ale uważam, że nie pasuje do Oliwii (do Szymona IMO całkiem nieźle) i jest taki popularny. O tyle dobrze, że z nazwiskiem nieźle współgra. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Anna Przybylska ma syna 25.03.11, 18:38 Ja lubię Jana, ale te zestaw jest dla mnie za krótki i zawiera za dużo "n". Podobnie rzecz ma się z Szymonem. Paradoksalnie (bo nie lubię tego imienia) najlepiej brzmi Oliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: Anna Przybylska ma syna 25.03.11, 21:06 +1 nasunęlo mi sie jeszcze, że lepszy Jan Ani Przybylskiej niz Christian pseudo Oliwiera janiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Anna Przybylska ma syna IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 25.03.11, 20:35 Jan - lubię to imię. Do Szymona pasuje. Ale Oliwia... szkoda, że nie inne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: Anna Przybylska ma syna 26.03.11, 09:32 Jan i Szymon - nie podobaja mi sie ani troche. Oliwia ladnie, nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Anna Przybylska ma syna 26.03.11, 11:12 Jaś fajny, Oliwia z innej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Jan to Janek 27.03.11, 17:56 jutkawojtkowska napisała: > A Jasio to Janusz Interesująca teoria. Janek, Jasio i Janusz to zdrobnienia Jana. Janusz to zdrobnienie usamodzielnione. Odpowiedz Link Zgłoś
lazurja1 Re: Anna Przybylska ma syna 27.03.11, 13:09 Bardzo mi sie nie podoba Uważaj z wyborem marzeń czasem się spełniają Odpowiedz Link Zgłoś
micheliaa Re: Anna Przybylska ma syna 27.03.11, 19:19 Wszystkie trzy imiona są bardzo popularne i według mnie niezbyt pasują do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś