ewva 03.05.04, 22:44 Co sądzicie o tych imionach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniadm Re: Ada i Cyryl 03.05.04, 22:52 Ade właśnie urodziła moja koleżanka... Ma piękną imienniczkę - Adę Byron, hrabine bodajże Lovelace, wybitną matematyczkę. Cyryl kojarzy mi się z ksiązką z dzieciństwa "Cyryl gdzie jesteś", gdzie rzeczony Cyryl był krokodylem. I z późniejszą, "Nie licząc psa" gdzie był buldogiem. Tak więc w ogóle nie kojarzy mi się z ludżmi... Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Ada i Cyryl 03.05.04, 23:36 Witaj ! Ada jest ok !oczywiscie jako Adriana ale Cyryl nie za bardzo mi sie podoba.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Ada i Cyryl 04.05.04, 09:19 Ada- bardzo ladne imie. Choc nie przepadam za tak krotkimi imionami, to jednak Ada brzmi pewnie i dumnie. Adrainna jak dla mnie zupelnie odpada. Cyryl- troche kojarzy mi sie z psem, ale tylko troche. Nawet mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
konsonans Re: Ada i Cyryl 04.05.04, 13:33 Adrianna tak (Adelajda nie) Cyryly może ewentualnie być, kojarzy mi sie tylko z Metodym. Odpowiedz Link Zgłoś