Gość: kana IP: *.centertel.pl 06.04.11, 12:24 Czy ktoś z Was oglądał może wczoraj Usta Usta? Zaciekawiło mnie imię dziecka faceta, który wychodził razem z Adamem z zajęć dla maluchów. Adam skomentował: "niezłe imię", ale ja w ogóle nie zrozumiałam jakie imię ten facet powiedział. Czy ktoś wie o jakie imię tam chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.w.drodze Re: imię z usta usta 06.04.11, 13:30 oglądałam bo akurat ten serial jest dla mnie bardzo na czasie chodziło o imię córeczki, którą koleś niósł w torbo/chuście : Aniceta Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: imię z usta usta 06.04.11, 20:08 O właśnie. Sama chciałam kogoś zapytać, bo akurat jak facet wypowiadał to imię, to ziewnęłam Takie miałam wrażenie, że powiedział "Anicetka", ale pewna nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gracekelly17 Re: imię z usta usta 06.04.11, 23:13 Tez sie nad tym mocno zastanawiałam, bo słuch chyba juz nie ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: imiÄ? z usta usta IP: *.plusgsm.pl 07.04.11, 03:39 kiedy jest powtorka tego odcinka? Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: imiÄ? z usta usta 07.04.11, 07:29 Gość portalu: motylek napisał(a): > kiedy jest powtorka tego odcinka? W TV - niedziela, 10 kwietnia, godz. 13:20. A przez cały czas można obejrzeć go w internecie na stronie VOD. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: imię z usta usta 07.04.11, 10:42 mam znajomą Anicetę. ale nie przyznaje się do tego imienia, "udaje", że nazywa się Anita w sumie może nawet ją rozumiem, choć Anita też mi się nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
gracekelly17 Re: imię z usta usta 07.04.11, 12:58 Pierwszy raz słyszę takie imię.... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: imię z usta usta 07.04.11, 15:56 paula.anna napisała: > mam znajomą Anicetę. ale nie przyznaje się do tego imienia, "udaje", że nazywa > się Anita Ja chyba mimo całej "hardcorowości" Anicety milion razy bardziej wolałabym być nią niż Anitą Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: imię z usta usta 08.04.11, 10:38 dalenia napisała: > paula.anna napisała: > > mam znajomą Anicetę. ale nie przyznaje się do tego imienia, "udaje", że n > azywa > > się Anita > > Ja chyba mimo całej "hardcorowości" Anicety milion razy bardziej wolałabym być > nią niż Anitą może ja też? gust imienniczy trochę mi się zmienia w czasie Anity na pewno nie lubię, nie podoba mi się, a Aniceta przynajmniej oryginalnie brzmi choć z octem mi się kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: imię z usta usta IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 07.04.11, 13:48 film można zobaczyć przez net na VoD Onet, wszystkie sezony, odcinki które były i prapremierę tego który dopiero będzie w tv... w serialach trzeba poszukać. można zatrzymać, cofnąć i wsłuchać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: imię z usta usta IP: *.centertel.pl 07.04.11, 17:45 nie spotkałam się wcześniej z tym imieniem, ale nie podoba mi się. Także wolę Anitę. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.drodze Re: imię z usta usta 08.04.11, 15:31 mnie się podoba, wolę od Anity czy Anety Odpowiedz Link Zgłoś