tradycja1 06.02.03, 03:16 Mam w domku pysznego torta i zrobilam niezla kolacje... zapraszam:) Sa rozne trunki i juz czuje ze co niektorzy nie pojda jutro do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanuk nastu nas tu IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.03, 05:29 o mnie juz zapomnialas ,co? ja nie lulam jeszcze bo blisko czasowo do Ciebie. milo ze wspomnialas Montreal , ktory lubie i gusta swoje , takiez jak moje jakby,pomimo lat juz nastu nas tu. -fajnie co? ja pije te Karczochowke Cynar. rano bede mial konski apetyt . zobacz prosze czy jest i za ile ta piolunowka Baczewski. moze ktos mi ja kupi tam zanim ja dojade do Wietrznego Miasta. -dik Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: nastu nas tu 06.02.03, 14:22 Piolunowka Baczewski jest za $12.99+tax:)Widzialam ja w kilku sklepach wiec ogolnie nie ma problemu..jesli masz wielkiego bola na nia to Ci ja wysle.. Ontario ma chyba godzine do przodu wzgledem Chicago,right? Piszesz moze z Mississagua? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nastu nas tu IP: 217.197.165.* 06.02.03, 14:38 Za to w Warszawie od dluzszego czasu niedostepna. Producent (moze z powodow prawnych) zmienil jej nazwe i juz nie jest Baczewski, ale i tak jej nie ma. Tak wiec korzystajcie z okazji i pijcie! PS. A co do Warszawy Tradycjo przywieziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: nastu nas tu 06.02.03, 14:43 Gość portalu: Niech napisał(a): > PS. A co do Warszawy Tradycjo przywieziesz? Licze Niechu ze mi podpowiesz co mam przywiezc. Jakies zamowienia?Moze uda mi sie zrealizowac... Wczoraj otworzylam do torcika Baczewskiego malinowy likier tez niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: nastu nas tu 06.02.03, 14:52 a ìle latek skonczylas Tradycjo? Czy mam napisac Happy Birthday to you Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: nastu nas tu 06.02.03, 14:56 Urodziny mam w lipcu... Moze zaspiewasz mi osobiscie zadne tam Happy birthday tylko 100 lat .........i jeszcze jeden i jeszcze raz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: nastu nas tu IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.03, 16:05 dzieki tradycjo1 ! w Mississauga mieszka mnostwo Polakow, czasem tam bywam, nowe ksiazki mozna kupic ite de. pomysle z ta wysylka. ale ja sie naprawde wybieram ASAP ! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: nastu nas tu 06.02.03, 22:01 Jesli sie naprawde wybierasz do Chicago to moze nie bede Ci odbierac przyjemnosci "zdobycia"Piolunowki.Podziwiam cierpliwosc... Do USA zawitasz w celach turystyczno-towarzyskich czy biznesowych? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Spicie?Szkoda:( 07.02.03, 01:41 Co tak wczesnie dzisiaj padliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Spicie?Szkoda:( IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 05:18 wiesz tradycja1 zdobywanie jest tez mile ale przyjemnoscia byloby sie po prostu napic tej nalewki. najpierw musze sprawdzic czy mozna w ogole dostac cos takiego poczta. zyje bowiem w kraju bardzo praworzadnym i uregulowanym do przesady.dochodzi do tego cena wysylki i te de szczegoly jak wymiana numerow telefonow abym mogl pieniadze wyslac na te przyjemnosci. trudno czekac do maja lub lipca. no ale ,z drugiej strony, moglbym sie wtedy zalapac na torcik urodzinowy......:) jaki ja jestem serio, co? az smieszne. zalosne tez. mysle :) Odpowiedz Link Zgłoś