Dodaj do ulubionych

Spicie?Szkoda:(

06.02.03, 03:16
Mam w domku pysznego torta i zrobilam niezla kolacje...
zapraszam:)
Sa rozne trunki i juz czuje ze co niektorzy nie pojda jutro do pracy...
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk nastu nas tu IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.03, 05:29
      o mnie juz zapomnialas ,co? ja nie lulam jeszcze bo blisko czasowo do Ciebie.
      milo ze wspomnialas Montreal , ktory lubie i gusta swoje , takiez jak moje
      jakby,pomimo lat juz nastu nas tu. -fajnie co? ja pije te Karczochowke Cynar.
      rano bede mial konski apetyt . zobacz prosze czy jest i za ile ta piolunowka
      Baczewski. moze ktos mi ja kupi tam zanim ja dojade do Wietrznego Miasta. -dik
      • tradycja1 Re: nastu nas tu 06.02.03, 14:22
        Piolunowka Baczewski jest za $12.99+tax:)Widzialam ja w kilku sklepach wiec
        ogolnie nie ma problemu..jesli masz wielkiego bola na nia to Ci ja wysle..
        Ontario ma chyba godzine do przodu wzgledem Chicago,right?
        Piszesz moze z Mississagua?
        • Gość: Niech Re: nastu nas tu IP: 217.197.165.* 06.02.03, 14:38
          Za to w Warszawie od dluzszego czasu niedostepna. Producent (moze z powodow
          prawnych) zmienil jej nazwe i juz nie jest Baczewski, ale i tak jej nie ma. Tak
          wiec korzystajcie z okazji i pijcie!
          PS. A co do Warszawy Tradycjo przywieziesz?
          • tradycja1 Re: nastu nas tu 06.02.03, 14:43
            Gość portalu: Niech napisał(a):

> PS. A co do Warszawy Tradycjo przywieziesz?
            Licze Niechu ze mi podpowiesz co mam przywiezc.
            Jakies zamowienia?Moze uda mi sie zrealizowac...
            Wczoraj otworzylam do torcika Baczewskiego malinowy likier tez niezly.

• buggi Re: nastu nas tu 06.02.03, 14:52
              a ìle latek skonczylas Tradycjo? Czy mam napisac Happy Birthday to you
              • tradycja1 Re: nastu nas tu 06.02.03, 14:56
                Urodziny mam w lipcu...
                Moze zaspiewasz mi osobiscie zadne tam Happy birthday tylko 100 lat
                .........i jeszcze jeden i jeszcze raz.....
        • Gość: kanuk Re: nastu nas tu IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.03, 16:05
          dzieki tradycjo1 ! w Mississauga mieszka mnostwo Polakow, czasem tam bywam,
          nowe ksiazki mozna kupic ite de. pomysle z ta wysylka. ale ja sie naprawde
          wybieram ASAP !
          • tradycja1 Re: nastu nas tu 06.02.03, 22:01
            Jesli sie naprawde wybierasz do Chicago to moze nie bede Ci odbierac
            przyjemnosci "zdobycia"Piolunowki.Podziwiam cierpliwosc...
            Do USA zawitasz w celach turystyczno-towarzyskich czy biznesowych?
    • tradycja1 Re: Spicie?Szkoda:( 07.02.03, 01:41
      Co tak wczesnie dzisiaj padliscie?
      • Gość: kanuk Re: Spicie?Szkoda:( IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 05:18
        wiesz tradycja1 zdobywanie jest tez mile ale przyjemnoscia byloby sie po prostu
        napic tej nalewki. najpierw musze sprawdzic czy mozna w ogole dostac cos
        takiego poczta. zyje bowiem w kraju bardzo praworzadnym i uregulowanym do
        przesady.dochodzi do tego cena wysylki i te de szczegoly jak wymiana numerow
        telefonow abym mogl pieniadze wyslac na te przyjemnosci. trudno czekac do maja
        lub lipca. no ale ,z drugiej strony, moglbym sie wtedy zalapac na torcik
        urodzinowy......:) jaki ja jestem serio, co? az smieszne. zalosne tez. mysle :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka