mossiam 08.05.11, 18:42 Albo nieciekawie, albo groźnie Batrłomiej Przemysław Filip Zbigniew Leonardo (niepolskie nazwisko) Mateusz Jan Mateusz Mariusz Maximilian Krystian (polskie i nieciekawe nazwisko) Oskar Kacper Martyna Agnieszka Virginia Vanesa (polskie nazwisko, zawiera "w", dobrze że przy okazji nie zmienili na "v" ) Zofia Paweł Tomasz Piotr Wilhelm Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Chrzty - Żory - marzec 2011 08.05.11, 18:52 Virginia Vanessa i Mateusz Mariusz mnie po prostu powaliły. Maximilian, zwłaszcza w zestawie z Krystianem także niezgorszy Ciekawy jest Wilhelm ale tak naprawdę żaden zestaw mi się nie podoba. Ciekawam nazwisk Odpowiedz Link Zgłoś
abiela OT 08.05.11, 18:54 A statystyki za luty podawałaś? Widzę kilka ciekawych imion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: OT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 22:53 aż tylu chłopców ?? o jej... wiem, że komentarz troszkę nie na temat, ale strasznie duzo chlopakow sie rodzi Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: OT 09.05.11, 00:14 mossiam napisała: > Podawałam klik Tak faktycznie, zupełnie zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś