anyaw73 11.05.04, 21:44 Mnie sie calkiem podoba nawet w zdrobnieniu "Felek" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: aaaaaa Feliks? 11.05.04, 21:54 A mnie sie wlasnie zdrobnienie Felek nie podoba, moze dlatego, ze kojarzy mi sie z zartami o Felku. Odpowiedz Link Zgłoś
agewli Re: aaaaaa Feliks? 11.05.04, 22:45 "felix" po lacinie oznacza "szczesliwy" Odpowiedz Link Zgłoś
ladydark Re: aaaaaa Feliks? 12.05.04, 14:41 ładne imię...........dla kota))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: aaaaaa Feliks? 12.05.04, 23:19 Czesc ! Cos slyszalam,ze teraz coraz czesciej nadawane,ale mnie i tak sie nie podoba. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: aaaaaa Feliks? 13.05.04, 08:18 Jak dla mnie kompletnie odpada. Nie podoba mi sie w ogóle. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
mamabruna Re: aaaaaa Feliks? 14.05.04, 11:36 Jestem za. Bardzo ładne imie, niestety zapomniane. Pięknie brzmi i ma wspaniałe znaczenie. Znam jednego małego feliksa. jes swietnym dzieciakiem. mieszka we francji, ale jego mama jest Polka (tata Francuzem). Rodzice szukali imienia, które bedzie w obu językach dobrze brzmiało i bedzie łatwe do wymówienia. piękne imie!!!! pozdrawiam lidka Odpowiedz Link Zgłoś