Gość: megi79 IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 15.06.11, 07:37 Najpierw Miss Polonia Rozalia,a dziś czytam na onecie: "Honey to zaledwie osiemnastoletnia wokalistka i blogerka, Honorata Skarbek. Dzięki prowadzonym przez siebie blogom zyskała ogromną popularność. Jej photoblog przekroczył sześć milionów wyświetleń w miesiącu". Ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Honorata 15.06.11, 08:43 Dlaczego ciekawe? Imię IMO bardzo ładne, ale nie jakoś oszałamiająco zaskakujące. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Honorata 15.06.11, 13:12 Aktualnie wyszukiwarka mi coś szwankuje, ale mam wrażenie, że nie tak dawno był wątek o Honoracie. Mnie się Honorata bardzo podoba i jest dość wysoko na mojej "dziewczeńskiej" liście. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Honorata 15.06.11, 13:34 dalenia napisała: > Aktualnie wyszukiwarka mi coś szwankuje, ale mam wrażenie, że nie tak dawno był > wątek o Honoracie. Też mi się coś tak kojarzy, chociaż może to o Hortensji był? Honorata podoba mi się umiarkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Honorata 15.06.11, 13:37 O Hortensji to swoją drogą Ale o Honoracie chyba też był. Już jakiś czas temu, ale wydaje mi się, że nie tak dawno by został zarchiwizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Honorata 15.06.11, 13:41 No, wiedziałam, że coś było forum.gazeta.pl/forum/w,12924,124433752,124433752,Honorata_malo_popularne_imie.html Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Honorata 16.06.11, 17:21 Mi się średnio podoba. U kogoś fajne, bo oryginalne, ale na moją listę nie wejdzie. Ale trzeba przyznać, że Honorata Skarbek to wyjątkowo udany zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś