Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 14:18 Co o nim myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Imię Ginewra 02.09.11, 14:48 Czytane przez "gie" - ok, choć na kolana z zachwytu przed nim nie padam Czytanie przez "dż" - pretensjonalne do bólu Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Imię Ginewra 02.09.11, 15:32 na moim forum rówieśniczym jest jedna Gini urodzona tego dnia co mój syn więc już przywykłam. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Imię Ginewra 02.09.11, 17:21 Kojarzy mi się zbyt jednoznacznie z konkretną postacią... Zbyt hardkorowe do nadania córce jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Imię Ginewra 03.09.11, 09:23 Zagraniczna Gwyneth bardzo mi się podoba. W polskim wydaniu natomiast cały początek sprawia, że kojarzy mi się ze słowem gine-kolog. Na dodatek badanie w kierunku chorób wenerycznych WR. Tyle o stronie brzmieniowej imienia Ginewra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Imię Ginewra IP: *.adsl.alicedsl.de 03.09.11, 14:41 Nie wiem dlaczego, ale zarówno Ginewra, jak i Minerwa kojarzą mi się od razu z konserwą. Nie podoba mi się absolutnie - jakkolwiek by nie była wymawiana, czy zdrabniana. Odpowiedz Link Zgłoś
lubomiro Re: Imię Ginewra 05.09.11, 08:06 tragedia, kojarzy mi się z: a) z nerwami b) z piwem Guiness' c) z jakąś smieszną ksieżniczką z robin hooda etc Odpowiedz Link Zgłoś