wierz_14 24.05.04, 13:44 To rodzeństwo znane mojemu synkowi. Co myślicie? Chyba oryginalnie nazywają się dzieci? Nie wiem jednak, czy ja nadałabym takie imiona. A może to jakaś tradycja..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: AUGUST i LUDWIKA 24.05.04, 13:56 Mnie sie baaardzo podobaja, zwlaszcza Ludwika! Ania ------------------- GG 5287751 Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: AUGUST i LUDWIKA 24.05.04, 13:57 nawet gdyby te imiona nie nalezaly do moich ulubionych (no i nie naleza szczerze mowiac , to doceniam rodzicow ktorzy korzystaja z bogactwa setek calkiem fajnych imion w kalendarzu i nie zastanawiaja sie jedynie nad garstka imion bedacych akurat na topie. jakos nie wierze w to, by wszyscy ktorzy ostatnio nazwali syna mateusz czy jakub, a corke julia czy natalia "od zawsze wymarzyli sobie to imie dla swojego dziecka". i dlatego tez z sympatia czytam na tym forum posty osob, ktore w ostatnich latach nazwaly dzieci np. konstanty, leopold, elzbieta czy petronela. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: AUGUST i LUDWIKA 24.05.04, 13:59 pejsaty napisał: >jakos nie wierze w to, by wszyscy ktorzy > ostatnio nazwali syna mateusz czy jakub, a corke julia czy natalia "od zawsze > wymarzyli sobie to imie dla swojego dziecka". > Ja tez w to jakos nie wierze. Mnie sie podoba Ludwika, a o Augustynie zalozylam osobny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: AUGUST i LUDWIKA 25.05.04, 09:07 Ja zdecydowanie tak nie nazwałabym swoich dzieci. Nie podobają mi sie te imiona, są wg mnie za twarde. To oczywiście tylko moja opinia. Mam kuzynkę (taką 40 letnią), ktora nosi imię Ludwika, wszyscy mówimy do niej Lusia. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
patitka Re: AUGUST i LUDWIKA 25.05.04, 21:53 a mnie sie Ludwika bardzo podoba a tymbardziej Lusia.... super!!!!! August zdecydowanie odpada.... Odpowiedz Link Zgłoś