uczuciowa_grenlandia 27.05.04, 13:36 hmmm od kilku dno z niecierpliwoscia czekam na okres, mam nadzieje ze dostane, a jak nie to koniec wolnosci i dorosle zycie. nie wiem czemu ale nie jestem przerazona przynajmniej narazie. a julek to chyb apiekne i powazne imie dla chlopca , a dla dziewczynki antonina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boniedydy Re: a moze juliusz? 27.05.04, 13:41 Bardzo mi się oba podobają )) A lęk na tym etapie jest całkowicie normalny. Po prostu człowiek przestaje marzyć o dzidziusiu, a uświadamia sobie, że szykuje się w jego życiu totalna rewolucja o nieznanych skutkach. No i każdą przeciętnie odpowiedzialną osobę bierze strach, nawet jeśli ciąża jest upragniona i wytęskniona. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: a moze juliusz? 27.05.04, 13:57 Lubie imiona zakonczone na -usz wiec Juliusz to ladne imie. Antonina tez sliczne. To imie i jeszcze Maria, Zofia, Helena, to taka opozycja wobec Nikoli, Oliwii, Klaudii. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: a moze juliusz? 27.05.04, 16:09 Witaj ! No to gratulacje !Oby nie za szybko.A imiona ktore wybralas sa baaaarrrdzo ladne. Zostan przy tym. pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziurex Re: a moze juliusz? 27.05.04, 16:55 Powodzenia i gratuluję! (jak nie teraz, to za jakiś czas!). A imiona, które wybrałaś, znajduja się w pierwszej 10 mojego osobistego rankingu imion dla dziewczynek i chłopców . Antosia # 8, a Juliusz (wraz z Julianem) #3 ! Pozdrawiam! Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: a moze juliusz? 28.05.04, 23:33 Juliusz - imię mego syna - piękne! Antonina jest też pięknie... Wybór w 100% udany To jak - gratulować, czy nie? Jakkolwiek jest - gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: a moze juliusz? 01.06.04, 18:22 O rany, dokładnie tak mają na imię dzieci mojego znajomego, Julek i Tośka Odpowiedz Link Zgłoś