Dodaj do ulubionych

WnŚ Warszawa

10.06.12, 14:07
Niestety w internetowym wydaniu nie ma wnś, nie wiem czy jest w papierowym, ale dziś dla mnie raczej papierowa wersja nie do dostania.
Za tydzień mam nadzieję, że będzie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lilithaj01 Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 15:38
      Wielka szkoda! sad Zważywszy, że co tydzień na podstawie twoich wpisów prowadzę sobie własne mini statystyki i miałam ogromną nadzieję na zebranie imion z całego roku.
      Jeśli ktoś z forumowiczów miałby dostęp do wersji papierowej i mógłby przepisać, będę bardzo wdzięczna. Nie mam pojęcia, w jaki sposób dotrzeć do warszawskiego wydania.
      Z góry dziękuję i pozdrawiam. smile
      • ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 16:38
        Myślę, że niewiele stracisz. WNŚ daje jakiś pogląd na sytuacje imion, ale w konfrontacji z danymi z USC wypada blado...
        • lilithaj01 Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 17:08
          Oczywiście, bez porównania! Ale fajnie jest popatrzeć na pozycję ulubionych imion w perspektywie czasu. No i zestawienie najpopularniejszych na ten rok wiele nie różni się z pewnością od tego, co dostałabym w urzędzie. A wpisuję raczej z ciekawości niż w jakimś konkretnym celu. Przyzwyczajenie w końcu drugą naturą człowieka. smile
          • gaudencja Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 20:25
            W tym roku WnŚ i dane rzeczywiste różniły się ogromnie!
            • ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 20:34
              gaudencja napisała:

> W tym roku WnŚ i dane rzeczywiste różniły się ogromnie!

Może nie ogromnie, ale różni a szkoda, bo zdarzyłam utwierdzić się w przekonaniu, że dane imiona są w lepszej sytuacji, a prawda okazała się zupełnie inna.
    • gaudencja Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 20:26
      magducha78 napisała:

> Niestety w internetowym wydaniu nie ma wnś, nie wiem czy jest w papierowym, ale
      > dziś dla mnie raczej papierowa wersja nie do dostania.

Szkoda, a ja akurat straciłam swoją papierową wersję sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.