magducha78 10.06.12, 14:07 Niestety w internetowym wydaniu nie ma wnś, nie wiem czy jest w papierowym, ale dziś dla mnie raczej papierowa wersja nie do dostania. Za tydzień mam nadzieję, że będzie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilithaj01 Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 15:38 Wielka szkoda! Zważywszy, że co tydzień na podstawie twoich wpisów prowadzę sobie własne mini statystyki i miałam ogromną nadzieję na zebranie imion z całego roku. Jeśli ktoś z forumowiczów miałby dostęp do wersji papierowej i mógłby przepisać, będę bardzo wdzięczna. Nie mam pojęcia, w jaki sposób dotrzeć do warszawskiego wydania. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 16:38 Myślę, że niewiele stracisz. WNŚ daje jakiś pogląd na sytuacje imion, ale w konfrontacji z danymi z USC wypada blado... Odpowiedz Link Zgłoś
lilithaj01 Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 17:08 Oczywiście, bez porównania! Ale fajnie jest popatrzeć na pozycję ulubionych imion w perspektywie czasu. No i zestawienie najpopularniejszych na ten rok wiele nie różni się z pewnością od tego, co dostałabym w urzędzie. A wpisuję raczej z ciekawości niż w jakimś konkretnym celu. Przyzwyczajenie w końcu drugą naturą człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 20:25 W tym roku WnŚ i dane rzeczywiste różniły się ogromnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 20:34 gaudencja napisała: > W tym roku WnŚ i dane rzeczywiste różniły się ogromnie! Może nie ogromnie, ale różni a szkoda, bo zdarzyłam utwierdzić się w przekonaniu, że dane imiona są w lepszej sytuacji, a prawda okazała się zupełnie inna. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 10.06.12, 20:26 magducha78 napisała: > Niestety w internetowym wydaniu nie ma wnś, nie wiem czy jest w papierowym, ale > dziś dla mnie raczej papierowa wersja nie do dostania. Szkoda, a ja akurat straciłam swoją papierową wersję Odpowiedz Link Zgłoś