magducha78 08.07.12, 23:04 chłopcy 6 Jakub 5 Jan 4 Adam Dominik Filip Krzysztof Mateusz 3 Antoni Maciej Mikołaj Piotr Sebastian 2 Bartłomiej Bartuś Borys Damian Franciszek Hubert Ignacy Igor Marcel Michał Oliwier Stanisław Szymon Tymek Wiktor Wojciech 1 Adrian Albert Andrzej Artur Błażej Cezary Czesław Dawid Gustaw Hugo Janusz Kacper Kamil Karol Kazimierz Krystian Ksawery Leonard Marceli Miłosz Olaf Oliwer Paweł Seweryn Tymon dziewczynki 7 Lena 6 Julia Maja Zuzanna 5 Maria 4 Aleksandra 3 Alicja Amelia Emilia Natalia 2 Anna Kamila Katarzyna Monika Oliwia Zofia 1 Agnieszka Barbara Bianka Daria Dominika Edyta Ewa Felicja Gabriela Hanna Irmina Jagoda Joanna Karolina Kinga Lidia Liliana Lucyna Łucja Malika Małgorzata Marianna Matylda Milena Nikola Nikoletta Nina Olga Pola Sabina Sara Stella Weronika Zoja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 08.07.12, 23:12 dwa imiona Emilia Wanda Felicja Anna Kamila Aleksandra Malika Ewa Marianna Cecylia Sara Maya (obce nazwisko) Weronika Anna Zofia Namura (polskie nazwisko) Zuzanna Halina Antoni Krzysztof Bartuś Michał Franciszek Oliwier Hubert Zenon Oliwier Piotr Piotr Jarema Wojciech Leon bliźnięta Zuzanna i Tymek rodzeństwo Borys ma siostrę Annę Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 09.07.12, 00:06 CHŁOPCY: Zaskoczyło mnie aż 3 Sebastianów oraz 2 Borysów i Damianów. Miło spojrzeć na Błażeja, Cezarego, Gustawa, Kazimierza, Ksawerego, Marcelego i Olafa. Ciekawy też Albert, Czesław, Hugo, Janusz i Seweryn, choć żaden nie w moim stylu. Swoją drogą, w moim lokalnym WnŚ też ostatnio był mały Czesio. DZIEWCZYNKI: Tutaj czołówka już nie zaskakuje. Najbardziej zdziwiły mnie 2 Moniki i Kamile. Podoba mi się Felicja, Irmina, Lidia, Łucja, Marianna, Sabina, Stella i Zoja. Ciekawe jest też pojawienie się Edyty i Lucyny. Nikoletta jest straszna ... Ciekawi mnie Malika. DWA IMIONA: Emilia Wanda - mimo że nie przepadam za Emilią i cały zestaw najchętniej bym odwróciła, to i tak mi się podoba Marianna Cecylia - rewelacja Sara Maya - od razu mam skojarzenie z niejaką Sarą May/Maj Franciszek Oliwier - rozumiem sytuacje odwrotne, bo zazwyczaj te 2 imiona są wtedy po dziadkach; ale taki zestaw chyba pierwszy raz widzę, ciekawe, co kierowało rodzicami BLIŹNIĘTA: Zuzanna i Tymek - ciekawe jaka jest pełna wersja tego Tymka. Zarówno z Tymoteuszem jak i Tymonem duet ładny, choć ta popularność Zuzy mnie nadal przytłacza. RODZEŃSTWA: Borys ma siostrę Annę - to ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 09.07.12, 09:11 I kolejny Gustaw. Boje się, że stanie się on imieniem popularnym, modnym i że niedługo o Gustawie będzie tak głośno jak teraz jest o Szymonie lub Kubusiu Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 09.07.12, 09:49 myślę, że mu to nie grozi przynajmniej mam taką nadzieję Gustaw to potencjalne imię dla kolejnego syna, który narazie jest w planach Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 09.07.12, 10:29 magducha78 napisała: > myślę, że mu to nie grozi przynajmniej mam taką nadzieję Oby Też mam taką nadzieje, bo Gustaw niezmiennie mi się podoba. W stolicy w zeszłym roku odnotowano tylko/aż 41 razy. Mało a zarazem tak dużo. Powolutku żegnam się z Klara i Jeremim. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 09.07.12, 10:31 Na mojej głębokiej prowincji niebezpiecznie rośnie popularność Konstantego i Teodora. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 10.07.12, 15:00 Jak znam życie, to pojawiło się ze 2 w okolicy i już wg Ciebie "niebezpiecznie rośnie"? Odpowiedz Link Zgłoś
ronalilly Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 09.07.12, 10:52 Mam nadzieję, że Felicja nie będzie się często pojawiać w tych zestawieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 09.07.12, 12:36 Najbardziej zaskoczył mnie Czesław, ale nie pozytywnie - wolałabym, żeby zamiast niego przypominany był raczej Czasław. Odpowiedz Link Zgłoś
agjato Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 09.07.12, 17:57 Podobają mi się najbardziej Albert, Gustaw i Kazimierz oraz Irmina, Łucja, Marianna, Matylda i Olga. Z podanych dwóch imion podobają mi się: Marianna Cecylia (Cecylię bardzo lubię!) i Emilia Wanda (sentyment do Emilii). Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 09.07.12, 18:40 Zaskoczył mnie Czesław. Podoba mi się Jarema nadany jako drugie imię. Malika z polskim nazwiskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 10.07.12, 10:00 uwierz_mirando napisała: > Zaskoczył mnie Czesław. Podoba mi się Jarema nadany jako drugie imię. Malika z > polskim nazwiskiem? z polskim Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: WnŚ Warszawa 7-8 lipca 10.07.12, 09:44 Ani jednego Aleksandra???? Tydzien temu bylo ich az 7!!!! Fajna jest Sabinka Odpowiedz Link Zgłoś