olinininka 12.04.13, 09:19 Dziewczynki: 3 x Amelia Oliwia Zofia Zuzanna 2 x Gabriela Julia Karolina Natalia 1 x Adrianna Aleksandra Anna Barbara Blanka Gloria Hanna Helena Kornelia Lara Laura Anna Lena Magdalena Maja Martyna Melisa Michalina Lena Patrycja Roksana Rozalia Sara Wiktoria Chłopcy: 4 x Michał 3 x Julian 2 x Filip Ksawery Mateusz Mikołaj Miłosz Tomasz Wiktor 1 x Aleks Aleksander Bartosz Błażej Bruno Cezary Daniel Dominik Franciszek Gabriel Igor Jakub Jeremiasz Edward Karol Klemens Maksymilian Piotr Radosław Rafał Tymoteusz Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinininka Re: WnŚ prywatna klinika 12.04.13, 09:27 Dzieci urodzone w marcu 2013 roku. Osobiście zaskoczona jestem Melissą i Klemensem oczywiście pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: WnŚ prywatna klinika 12.04.13, 11:00 O Melisa PRzez jedno s, czy dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: WnŚ prywatna klinika 12.04.13, 11:03 Melissa przez dwa s - nie wiem dlaczego, ale umknęła mi jedna literka s Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: WnŚ prywatna klinika 13.04.13, 22:22 Melissa swietne imie, moja mlodsza tak sie zwie. Imie przyniosla sobie sama, z powodu wielu stresow i ciezkiej ciazy pilam melise hektolitrami Odpowiedz Link Zgłoś
rurek00 Re: WnŚ prywatna klinika 14.04.13, 12:54 W sumie szkoda, że przez 2 s. Wg mnie przez 1 s jest dużo lepiej. Lepiej brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: WnŚ prywatna klinika 15.04.13, 15:22 My akurat mieszkamy zagranica, i tu lepiej brzmi wlasnie przez dwa s, wymawia sie jakby bylo jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: WnŚ prywatna klinika 15.04.13, 16:43 Skoro wymawia się tak jak by było jedno "s" to nie ma różnicy w brzmieniu Odpowiedz Link Zgłoś
corianna Re: WnŚ prywatna klinika 14.04.13, 08:33 Zaciekawil mnie Michal w tak duzej ilosci nadan. Znam Michałow w każdym wieku, mam nawet w rodzinie 80-latka, 25-latka i 3-latka. I u kazdego z tych Panow imie wydaje sie na miejscu , pasuje i do wieku nosisciela i do czasow w ktorych sie urodzil. Wychodzi na to, ze to imię "wiecznie młode" jak np Anna. U dziewczynek : Amelia i Oliwia przyprawiaja mnie o rozne niekontrolowane odruchy, najmniej lubię te dwa imiona z zenskich czolowek. Mam wrazenie ze te dwa imiona są często nadawane przez mamusie, ktore wymawiają je baaaardzo pretensjonalnym tonem. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ prywatna klinika 14.04.13, 21:36 Cieszy mnie widok Klemensa i Melissy. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ prywatna klinika 15.04.13, 16:30 Podoba mi się Gloria, Rozalia, Sara i Klemens. Melissa też niewątpliwie ciekawa, ale córki bym tak nie nazwała Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ prywatna klinika 17.04.13, 13:13 Zaskoczyli mnie Klemens i Melisa. Odpowiedz Link Zgłoś