gaudencja Re: Sewer, Seweryn n/t 23.07.04, 22:10 Za Sewerynem nie przepadam,a Sewer.. własnie go widziałam na imiona.net i bardzo mi się dla odmiany spodobał. Fajne imię Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: fajne, żeby się tylko z serwerem nie myliło : 23.07.04, 22:14 ech, to wszystko w zasadzie ze wsyzstki mozna by pomylić... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Sewer, Seweryn n/t 23.07.04, 23:57 Seweryn, nawet mi sie podoba, moze dlatego ze z nikim mi sie nie kojarzy i nie mam uprzedzen. Odpowiedz Link Zgłoś
ethomas Re: Sewer, Seweryn n/t 24.07.04, 00:11 Mój mąż ma na imię Seweryn. A w domu wołali na niego Sewcio. Znajomi natomiast mówią Sewo lub Sewer. Dla mnie bomba )) Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Sewer, Seweryn n/t 24.07.04, 10:59 Moja siostra cioteczna nazwała swojego syna Seweryn, fajne imie i chyba nie ma wielu dzieci o tym imieniu. A jej kolezanka ma syna Serafina Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: Sewer, Seweryn n/t 24.07.04, 16:52 Seweryn zupełnie mi się nie podoba, Sewer brzmi jak skrót dla nastolatka o imieniu Seweryn. Kojarzy mi się to imię z moim kolegą Sylwestrem, którego to imię mylila nasza nauczycielka od angielskiego z liceum i nazywała go właśnie Sewerynem, ku wielkiej uciesze całej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
madziurex Re: Sewer, Seweryn n/t 24.07.04, 17:03 Imiona takie sobie. Wolę Sewer.(Severus Snape - mmm!). A pamiętacie Sewera - Serka z sagi o Sawanach? Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaaa Re: Sewer, Seweryn n/t 26.07.04, 14:16 nie wiedzieć czemu to imię zawsze kojarzyło mi się z kotletem mielonym Odpowiedz Link Zgłoś