gaudencja 27.07.04, 22:21 Benigna Biruta Druzjanna Eleonora Eligia Eunika Gaudencja (nie mogłabym nie podać ) Józefina Konstancja Lilla Łucja Miłowita Narcyza Róża Salomea Cały ten zestaw jest w pewnym sensie po trosze przypadkowy, bo choć te imiona mi się podobają, to ładnych jest znacznie więcej i trudno wybrać tylko 15 Nie podoba mi sie też wiele, teraz wspomnę o Kamili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tawananna Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 27.07.04, 22:36 Alicja Ariadna Ariana Dobromiła Dominika Gabriela Ida Jaśmina Joanna Julianna Lea Lilianna Ligia Liwia Paulina Nie lubię: Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1976 Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 08:51 ANTONIA (tak będzie się nazywać nasza córeczka) ELEKTRA(nasza córunia bedzie mieć tak na 2 imię, mąż b. chce) Idalia Letycja Martyna Pola Laurencja Franka Zoja Liwia Maja Matylda Nina Łucja Lena Linda Nie lubię imion spolszczonych typu : Dżesika, Nicolle itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Elektra 28.07.04, 09:12 dorka1976 napisała: > ELEKTRA(nasza córunia bedzie mieć tak na 2 imię, mąż b. chce) Ślicznie!! Gratuluję wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 20:46 Adrianna Anatolia Amelia Bernadetta Daria Florentyna Gabriela Hortensja Iwetta Julianna Klementyna Kornelia Lilianna Ofelia Petronela Roksana Róża Salomea Nie lubię: Dżesika, Nikola, Andżelika Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 27.07.04, 22:58 Blanka Bogna Dorota Flora Halldora Helena Ida Klara Konstancja Laura Marianna Nina Oda Olga Oktawia Z najgorszych stawiam pod wplywem chwili na Andzelike, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mygda Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 27.07.04, 23:17 to ja tez sie w to bawie a wiec moje typy: Zuzanna Weronika Joanna Milena Kalina Daria Hanna Aleksandra Oliwia Kaja Michalina Marianna Dominika Aniela Maja nie lubie imienia Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
matania Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 29.07.04, 12:48 moje typy! a nie cierpię imienia Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
lensi Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 27.07.04, 23:23 Moja ulubione żeńskie imiona: Aniela Anna Amelia Beata Ida Iga Iwona Lea Liwia Nadia Nina Imię, którego nie trawie, ponieważ wszystkie napotkane w moim życiu kobiety o tym imieniu okazywały się fałszywe to imię: Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia83 Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 00:51 Adrianna Alicja Aniela Amelia Apolonia ( a najbardziej skrót Pola ) Idalia Iga Julia Liwia Maja Nadja Nina Łucja Ola Wiktoria a imie, ktorego nie trawie jest angelika Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 01:42 Rozumiem, że chodzi Ci o Olę jako formę główną (nie Aleksandrę albo Olgę)? Przeprasam, tylko się upewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 09:57 Aniela Antonina Barbara Estera Gabriela Helena Ida Izabella Klara Lidia Magdalena Olga Salomea Sara Zuzanna A z wielu, które mi się nie podobają wybieram Agatę. Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 10:16 Aniela Antonina Barbara Bogna Florentyna Inga Ida Jagna Konstancja Lena Łucja Maria Marianna Pola Zofia Imię nielubiane: Wioletta Odpowiedz Link Zgłoś
nina282 Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 11:18 Moje typy: Agnieszka Amelia Aniela Anna Bogna Iga Iwona (tak będzie miała na imię moja córeczka, a dokładnie Iwona Anna) Lena Lilla Łucja Nina Pola Nie trawie imienia Agata i Andżelika (nie mogłam się zdecydować!) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 10:27 agata agnieszka aleksandra bogumiła bogusława dobromiła dobrosława <-chna> gaudencja janina miłosława <-chna> miłowita nawojka radosława <-chna> stanisława wisława na minus - paulina Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 11:54 na + Amelia Anika Anna Bianka Emiliana Gaja Gabriela Julianna Klara Larysa Laura Liwia Łucja Melania Natalia na - Andż(rz)elika Odpowiedz Link Zgłoś
igga-81 Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 12:05 z pośród tych imion wybierałam TO dla mojej córki: Antonina Anna Klara Laura Zuzanna Weronika Dominika Iga Ewa Natasza Pola Olga Jagoda na minus: Aneta, Żaneta, Odpowiedz Link Zgłoś
megi79 Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 14:56 Lubię: Amelia Aniela Emilia Ida Jaśmina Kornelia Lilianna Maja Melania Nina Rozalia Róża Stella Weronika Wiktoria Nie lubię:Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
wiklinka Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 23:27 Aniela Bibianna Blanka Delfina Dobrawa Dobrochna Estera Georginia Iga Jaśmina Kalina Małgorzata Matylda Telimena Zuzanna Z "dawien dawna" nie podoba mi się imię Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 28.07.04, 23:32 Anna Antonina Helena Julia Klara Maria Wiktoria Zofia to jest podium - reszta daleko za nim co do czerwonych kartek - zabrakłoby miejsca ) ale zdecydowany prym wiodą imiona "serialowe" Odpowiedz Link Zgłoś
amelia83 Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 29.07.04, 00:04 tak chodzi mi o Ole choć nie jestem zwolenniczką nadawania zdrobniałych form dlatego córki bym tak nie nazwałą ze względu na nielubianą przeze mnie forme Aleksandra osobiście podobają mi się bardziej zdrobnienia imion Apolonia ( pola) idalia (ida) i adrianna ( ada) ale nie wyobrażam sobie nadania imion właśnie w formie zdrobniałej Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 29.07.04, 03:29 Za: Antonia Emilia Gabryiela Joanna Klaudia Klementyna Krystyna Laura Lidia Magdalena Nadzieja - czy ktos zna kogos o tym imieniu? Natalia Olivia Patrycja Przeciw: Barbara Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
kristy4 Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 29.07.04, 10:49 Ada Agnieszka Antonina Halszka Julia Jadwiga Kaja Klara Lara Lea Liliana Maja Nawojka Olga Stella Zdecydowane nie dla: Marta Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 29.07.04, 11:09 Podobają mi się: Anna Berenika Blanka (Bianka) Dominika Druzjanna Ida Iga Julia,Julianna Luiza Lea Łucja Marika (Marita) Nadzieja Olga Pola Podoba mi się więcej,ale w tej chwili nie kojarzę Nie lubię: Kamila,Katarzyna,Dorota (i jeszcze kilka innych) Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
ola.kora Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 29.07.04, 20:57 Podobają: Franciszka Michalina Halszka Róża Kaja Pola Kornelia Antonina Helena Łucja Misheel Jeanette Majka Noemi Zofia Ni znosze: Dżesika, Gaudencja, Livia, patrycja, Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona żeńskie - pierwszy etap rankingu 29.07.04, 21:20 ola.kora napisała: > Ni znosze: Dżesika, Gaudencja, Livia, patrycja, Pierwszy etap już się zakończył kilka godzin temu ;-] Odpowiedz Link Zgłoś