defka13 15.06.13, 14:47 Dziewczynki 7 Zofia 5 Maja Karolina 4 Hanna Alicja 3 Zuzanna Wiktoria Lena Amelia Julia 2 Lila Maria Jagoda 1 Adela Helena Róża Izabela Laura Barbara Sofia Mila Agata Łucja Paulina Paula Elżbieta Klaudia Emilia Stefania Daria Marta Nina Angelina Oliwia Gabriela Nikola Ewa Małgorzata Katarzyna Aleksandra Chłopcy 6 Jakub 4 Julian Mateusz Marcel 3 Aleksander Franciszek Filip Szymon Michał Adam Oliwier 2 Nikodem Piotr Miłosz Maciej Jan Gabriel Kamil Marcin Antoni Kacper Mikołaj Tymoteusz 1 Tymon Stanisław Hubert Adrian Patryk Natan Błażej Konstanty Dawid Leon Jerzy Damian Maksymilian Iwo Robert Igor Fryderyk Wojciech Alan Samuel Bruno Bartosz Krzysztof Gustwa Borys Władysław Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liliowewzgorze Re: WnŚ Warszawa 7-8 czerwca 15.06.13, 15:44 o proszę! i nawet Władysław się znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
angelina7-83 Re: WnŚ Warszawa 7-8 czerwca 16.06.13, 19:54 Normalnie jestem w szoku, moje imię Władysław - super i mało spotykane. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 7-8 czerwca 16.06.13, 20:10 DZIEWCZYNKI Szkoda mi Zofii na tak wysokiej pozycji. Podoba mi się Adela, Róża, Stefania. Ciekawa jest też Elżbieta. CHŁOPCY Mam takie wrażenie, że Jakub jakby spada ostatnio. A tu proszę - okazuje się, że to chyba mylne wrażenie Miło spojrzeć na Błażeja, Konstantego, Jerzego (do którego ostatnio powoli się przekonuję), Fryderyka, Gustawa i Władysława. Ciekawy też Samuel, choć nie do końca w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 7-8 czerwca 23.06.13, 00:54 Stefania, Władysław, Iwo, Samuel, Konstanty - no proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
agjato Re: WnŚ Warszawa 7-8 czerwca 23.06.13, 14:51 Chyba jednak Jakub w ogólnym rozrachunku spada, po jeszcze paręnaście miesięcy temu liczba nadań Jakuba w stosunku do innych imion z pierwszej piątki potrafiła być w danym numerze WnŚ o wiele większa. Odpowiedz Link Zgłoś