abiela 26.08.13, 17:53 Dane z ostatnich ok 2 lat na podstawie lokalnej gazety. Adam x16 Adrian x3 Adrianna x2 Agata x10 Agata Roksana Agnieszka x2 Alan x13 Aleks Aleksander x26 Aleksander Wojciech Aleksandra x24 (w tym 1x Ola) Aleksandra Natalia Alex x3 Alexander x2 Alicja x15 Amanda Julia Amber Amelia x21 Amelia Alicja Anastazja x4 Andrzej Angelika Amanda Aniela Anita Anna x16 Anna Maria Antoni x18 Antonina x5 Antonina Nadia Apolonia Arkadiusz Artur x2 Aurelia Barbara x2 Barnaba Bartłomiej Bartosz x29 (w tym 2x Bartuś) Bianka Blanka x4 Błażej x2 Błażej Jan Bogna Bogumił Bolesław Borys x5 Borys Igor Brayan Bruno x6 Celina Cezary x3 Colin Cyprian Cyprian Jan Czesław Daba (obce nazwisko) Dagmara Damian Daniel x3 Daria x2 Dariusz x2 David Dawid x17 Diana Dobrusia Dominik x13 Dominika x7 Dorian x2 Dorian Remigiusz Dorian Tomasz Dorota Ela Elena x2 Emil x3 Emilia x7 Emilia Nina Emilia Wiktoria Eryk x3 Estera x2 Etienne Ksawery (obce nazwisko) Ewa x3 Fabian x3 Felicja Filip x37 Filip Andrzej Franciszek x10 Gabriel x6 Gabriela x18 Gabriela Larysa Gaja Gerard Gracjan x3 Gracjan Jan Grzegorz x4 Hanna x25 Hanna Zofia Helena Hubert x10 Hubert Stefan Iga x8 Ignacy x3 Igor x11 Irmina Iwan (obce nazwisko) Izabela x5 Jagoda x8 Jakub x40 (w tym 2x Kuba) Jakub Jan Jan x15 Janusz Jarsoław Jessica Jędrzej x3 Joanna x3 Joanna Urszula Jolanta Judyta x2 Julia x41 Julia Anna Julia Lena Julia Matylda Julia Monika Julian x3 Julian Henryk Julianna Julita Justyna Kacper x26 Kacper Piotr Kaja x6 Kajetan x4 Kalina x5 Kamil x4 Kamila x2 Karina x3 Karol x7 Karolina x6 Katarzyna x8 Kazimierz Kinga x6 Kinga Barbara Klaudia x4 Klementyna Konrad x8 Konstancja Kornel x7 Kornelia x6 Kostas Krystian x5 Krzysztof x10 Ksawery x4 Ksawery yszard Laura x5 Lejten Lena x47 Lena Aleksandra Lena Jagoda Lena Maria x2 Leon x8 Leon Barnaba Leon Teodor Leyla (obce nazwisko) Lidia Lila Lilia Liliana x4 Liwia Łucja Łucja Małgorzata Łukasz Maciej x8 Maciej Stanisław Magdalena x7 Magdalena Hanna Maja x38 Maja Bernarda Maja Dorota Maja Olga Maja Zofia Maks Maksymilian x13 Malwina x3 Małgorzata x4 Marcel x25 Marcel Kacper Marcela Marcelina x6 Margarita Maria x8 Marika Mariusz Marlena x2 Marta x2 Martyna x9 Mateusz x19 Matylda Maurycy Mia Michalina x7 Michał x25 Michał Adam Michał Tomasz Mieszko x2 Mikayla Mikołaj x10 Mikołaj Piotr Milan Milena x8 Miłosz x7 Nadia x12 Nadzieja Natalia x26 Natalia Maria Natan x10 Nataniel Natasza x3 Nicola x2 Nicole Nikodem x9 Nikola x16 Nikola Wiktoria Nikoletta Nina x4 Nina Zofia Noemi Norbert x2 Olaf Olena Olgierd Olivia Oliwia x21 Olivier Oliwier x16 Oliwier Piotr Oriana x3 Oskar x4 Otylia Patrycja x3 Patryk x9 Paulina x3 Paweł x5 Piotr x10 Piotr Paweł Pola x12 Pola Liwia Przemysław Radosław x2 Radosław Adam Rafael (obce nazwisko) Rafał x4 Regina Rita Robert x2 Roksana Rozalia x2 Róża Ryszard Sabina Samanta Irena Sara x2 Sebastian x8 Seweryn x3 Stanisław x6 Stanisław Józef Stefan Sylwester Sylwia Szczepan Paweł Szymon x36 Tadeusz Tamara x2 Taria Tobiasz Tomasz x9 Tomasz Paweł Tymon x7 Tymoteusz x2 Tymoteusz Maurycy Vanessa x2 Victoria x2 Weronika x13 Wiktor x19 Wiktoria x15 Wincent Witold x2 Wojciech x14 Zofia x18 Zofia Pola Zuzanna x38 Zuzanna Wiktoria Bliźnięta: Wiktoria i Gabriela Amelia i Julia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Koszalin 26.08.13, 19:38 Nieprzebrane tłumy Alanów! Zwróciłam uwagę na Barnabę, Bolesława, Dobrusię, Kazimierza, Klementynę, Reginę, Konstancję i sporo innych. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Koszalin 29.08.13, 12:51 gaudencja napisała: > Nieprzebrane tłumy Alanów! Zwróciłam uwagę na Barnabę, Bolesława, Dobrusię, Kaz > imierza, Klementynę, Reginę, Konstancję i sporo innych. Barnaba i mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Ciekawa jestem czy Dobrusia do Dobrosława czy Dobrawa czy może jeszcze inne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
nika206 Re: WnŚ Koszalin 27.08.13, 11:15 Ciszą mnie w tym zestawieniu Stefan i Rita Odpowiedz Link Zgłoś