mamadopiatala 20.10.13, 19:52 gdzie na forum gdzies w suwaczku znalazlam to imie-TYBERIUSZ co om nim myslicie?> ja sie z nim nigdy nie spotkalam., a do tego ma brata niedawno urodzonego-Wiliama Wilhelma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Tyberiusz!? 21.10.13, 08:09 U kogoś innego doceniłabym to imię. Miałam okazję poznać małego Tybusia jakiś rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
galgo Re: Tyberiusz!? 21.10.13, 09:38 u nas w bliskiej rodzinie jest Tyberiusz - ma ok. 40-45 lat. wszyscy zwracaja sie do Niego pelna wersja imienia, mnie sie bardzo podoba, a i reakcje sa zawsze pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: Tyberiusz!? 21.10.13, 15:27 nie podoba mi się, za to imiona Twoich pociech bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Tyberiusz!? 21.10.13, 16:19 Tyberiusz niezbyt mi się podoba,ale plus za oryginalność.Natomiast zastanawia mnie,jak dostanie na imię młodszy chłopiec.Mam nadzieję,że w wersji spolszczonej-Wilhelm. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Tyberiusz!? 21.10.13, 16:47 Kojarzy mi się z jakimś kulturystą czy tam innym bokserem Ja bym nie nadała, u kogoś bym całkiem pozytywnie odebrała. Mnie bardziej przeraża Wiliam Wilhelm - mam nadzieję, że to nie podwójne imię, tylko tłumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
adriankaa.s Re: Tyberiusz!? 21.10.13, 21:31 Tyberiusz - kojarzy mi się ze starożytnym Rzymem, nie nadała bym takiego imienia dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś