annthonka 25.01.14, 11:19 Chłopcy 7 Antoni Franciszek 6 Aleksander Jan Mikołaj 5 Michał 4 Szymon 3 Filip Jakub Marek 2 Adam Adrian Ignacy Oskar Wiktor 1 Artur Bartosz Dawid Gabriel Gniewko Igor Jonasz Kajetan Kazimierz Krystian Krzysztof Leo Leon Maciej Maksymilian Marcel Rafał Stanisław Wojciech Dziewczynki 6 Zuzanna 5 Aleksandra Hanna 4 Magdalena 3 Alicja Emilia Julia Maja Maria Natalia Patrycja Pola Wiktoria 2 Anna Barbara Gabriela Helena Iga Lena Łucja Marta Oliwia 1 Aniela Anika Blanka Dominika Ewa Inga Jagoda Jana Joanna Kalina Klaudia Laura Lea Luiza Marianna Martyna Michalina Milena Nela Olga Sonia Weronika Zofia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annthonka dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 25.01.14, 11:21 Dwa imiona Marek Robert Adam Jakub Antoni Tadeusz Antoni Kacper Jan Karol Jakub Piotr Jakub Aleksander Leon Tadeusz Antoni Adam Luiza Paulina Klaudia Lena Anna Maria Zofia Hanna Maria Antonina Hanna Magłorzata Hanna Jadwiga Oliwia Małgorzata Aleksandra Marta Natalia Pola Hanna Katarzyna Lea Eugenia Anna Laura Kalina Adamina Bliźnięta Luiza i Marek Weronika i Julia Inga i Adrian Aleksandra i Wiktoria Lena i Jan Rodzeństwo Ewa ma brata Fryderyka Aleksandra ma siostrę Natalię Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 25.01.14, 12:32 Z zestawów podoba mi się Leon Tadeusz,wielka szkoda,że Kalina Adamina i Lea Eugenia nie są na odwrót. Ewa zbyt zwyczajna przy Fryderyku. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 27.01.14, 10:55 Marek Robert - zestaw bardzo wujkowaty Antoni Tadeusz - ładnie Leon Tadeusz - także ten zestaw mi się podoba Hanna Jadwiga - szkoda, że nie odwrotnie Lea Eugenia - wow! Kalina Adamina - Adamina zaskakuje szkoda, że się rymuje z pierwszym imieniem Bliźnięta Luiza i Marek - zupełnie mi ten zestaw nie pasuje Inga i Adrian - ten także nie, Adrian jest zupełnie z innej bajki, w moim odczuciu Rodzeństwo Ewa ma brata Fryderyka - Ewa taka powszednia przy Fryderyku Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: WnŚ Warszawa 25-26.01 25.01.14, 12:28 Zadziwiło mnie 3 Marków,Leo kłuje w oczy.Miło spojrzeć na Jonasza,Kajetana,Kazimierza,Anielę,Blankę,Mariannę. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 25-26.01 25.01.14, 14:23 7 Antków i Franków, a tylko 3 Kubusiów. Najbardziej podoba mi się Kazimierz. Ciekawy jest też Gniewko, choć wolałabym jakaś pełną formę. Reszta nie zachwyca. U dziewczynek zaskoczyły mnie 4 Magdaleny. Miło spojrzeć na Anielę, Blankę, Ingę, Kalinę, Mariannę. Antoni Tadeusz, Leon Tadeusz, Hanna Jadwiga, Lea Eugenia - wszystkie te zestawy mi się podobają, choć wszystkie też bardziej podobałyby mi się w wersji odwrotnie Kalina Adamina - oba imiona bardzo mi się podobają, ale sam zestaw średnio mnie zachwyca Luiza i Marek - wg mnie imina z 2 światów ... Weronika i Julia - pasują, choć oba popularne Aleksandra i Wiktoria - jw Inga i Adrian - nie pasują mi; Ingę lubię, Adriana wręcz przeciwnie Lena i Jan - pasują tylko popularnością Ewa ma brata Fryderyka - przy Fryderyku spodziewałabym się jednak czegoś innego Aleksandra ma siostrę Natalię - IMO pasują Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 25-26.01 27.01.14, 10:49 Najciekawsi są Gniewko, Jonasz, Kajetan, Kazimierz, Aniela, Inga, Jana i Lea. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: WnŚ Warszawa 25-26.01 31.01.14, 18:28 Jana??? Jest w ogóle takie imię, czy to skrót od Janiny? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 25-26.01 31.01.14, 22:44 Ależ zadziwiająca czołówka męska! Odpowiedz Link Zgłoś
agjato Re: WnŚ Warszawa 25-26.01 01.02.14, 13:32 Antoś chyba coraz bardziej umacnia się na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś