ola.kora 06.09.04, 18:48 Znacie jakieś imiona afrykańskie? Ja osobiście znam sporo czarnoskórych osób, ale w większości noszą one polskie imiona... Wyjąki to: Anthony, Larry, LeeLoo, Telibo i Kogna... A wy może jakieś znacie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
victis Re: Imiona afrykańskie... 06.09.04, 20:30 Ja znam trójke uroczych murzyniątek, ale z poslkimi imionami : Martynka, Dominik i Maurycy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Imiona afrykańskie... 07.09.04, 19:27 victis napisała: > Ja znam trójke uroczych murzyniątek, ale z poslkimi imionami : Martynka, > Dominik i Maurycy.. > Trójka mnie znajoma to Antony, Victor i Virginia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Imiona afrykańskie... 07.09.04, 19:17 LeeLoo ? chyba fantazja Cię trochę poniosła raczej livia - leeloo i arvena-cirilla , które nie miały związków z Afryką o ile wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ola.kora Re: Imiona afrykańskie... 07.09.04, 20:22 niet... Znam Etiopijczyka o imieniu LeeLoo... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Imiona afrykańskie... 07.09.04, 20:27 a to przepraszam .. ciekawe zestawienie ... Odpowiedz Link Zgłoś
sabe Re: Imiona afrykańskie... 08.09.04, 09:20 Ja sie kiedyś spotykałam z Etiopczykiem - z Erytrei - o imieniu Daandeena. (o imle mnie pamieć nie myli...) Odpowiedz Link Zgłoś